![]() |
Re: Top cele mai proaste masini
mai sa nu fim rautaciosi dar omul are dreptate depinde la ce o folosesti eu zic ca loganul este o masina bunicica nu trebuie comparat cu nemtoaicele ,mai este si dupa buzunar,ce este mai grav ca unii cer prea mult de la ea,este o masina simpla ,asta este parerea mea
|
varsta isi spune cuvantul felicitari deftis68
|
Da...Loganul este o masina simpla la bani multi. Nu e cea mai proasta ,dar isi are locul ei in top. Mult prea multe probleme pentru o masina relativ noua.
|
da asta asa este ,am colegi care sau plans de pierderi de ulei la distributie.am inteles ca a fost un lot mai slabut ,deci eu unul nu critic dacia logan pur si simplu fiecare isi cumpara ceea ce doreste,acum piata este suprasaturata de oferte care mai de care,omului de rind ii vine greu sa ia o decizie,eu unul nu am dacie logan ,am ceva japonez care este mult peste logan si nu este asa de scumpa cum spun circotasi
|
eu unul am luat un sh ceva japonez ,de ce pt simplu fapt ca au ramas singuri care cu adevarat construiesc masini asta a fost alegerea mea ,nu ma obligat nimeni asa si cu cei care achizitioneaza dacia ,se stie din cele mai vechi timpuri ca dacia are metehne,dar noi romanii o ridicam in slavi de ce ,pt ca este romaneasca asa spun toti ,nu este de condamnat a ramas impamantenita treaba asta .
|
eu n`am inteles dupa ce se catalogheaza masinile proaste.
proatsa capacitate cilindrica? prost top speed? oricum asa ca o paranteza ieri am fost cu fratele meu in cartodrom (eram noi si inca o femeie) si vroiam sa`l invat cam ce se intampla iarna pe zapada..cu frana, cu volanul cu frana de mana, cu plecarile de pe zapada. chesti de astea. si la un moment dat vine un tip cu un q7. se invarte de 2 ori apoi se opreste langa mine imi cere un foc...si ma bag in vorba cu el. il intreb de ce o ales audi si nu altceva, patrol, mercedes sau alte marci. si o zis ca o dat 76de mii euro. si ca`i pare rau ca o cumaprat audi. o zis ca dupa 5000km masina avea probleme cu directia. ca la 6500km o dus`o pe platforma in reprezentanta ca i`o murit computerul. ca la 11mii s`o stricat ambreajul. o zis ca`i pare rau ca o ales q7. ori o avut omul ghinion ori masina`i slaba. asa si cu loganurile astea, oameni care au avut 1300 le`au dat la 30 mil si si`au luat logan :D masina noua, eftina, mai buna si mai performanta ca vechea 1300, dar la fel de urata si ne-aerodinamica :P |
Daca este sa o luam dupa acelasi rationament, dupa care expertii de mai sus au clasificat Loganu ca o masina f proasta, atunci Q7 ar fi mult mai prosta decat Loganul, din spusele tale. Daca omul ala a avut deja atatea probleme cu Q7, inseamna ca sunt niste masini foarte proaste. Ba mai mult, EXTREM DE PROASTE.
Sau cand e vorba de Audi & co se pot face exceptii ? Ia sa va aud baietii care va laudati ca ati rasturnat Loganu. Voi cred ca nu stiti sa faceti diferenta intre o masina ce are ruliu si o masina ce merge pe doua roti, gata sa se rastoarne. Asadar, cum o dam: Loganu e o masina proasta si Q7 e o masina extrem de proasta ? Dar ce ne facem cu faptul ca pentru fiecare om cu probleme la Logan sau la Q7, exista altii 10.000 care nu au absolut nici o problema cu ele ? |
ideea e ca audi a gresit sau are dreptul sa dea chichuri in timp ce dacia poate sa produca 1 mil de masini super performante rezistente si ce mai vrea muschiul vostru ca daca a 1.000.001 bucata are o mica defectiune se uita total de celelalte 1 mil de bucati fff bune si se va vb doar de aceea care a avut probleme
si ca sa mai mentionez ca fiabilitatea unei masini tine fff mult si de sofer |
ideea e ca vorbiti de 2 masini total diferite. asa putem sa spunem si de ml ca nu e fiabila ca nu mai stiu in ce filmulet sa rupt foarte repede suportul de pahare.eu ma mai iau si dupa numarul de vanzari, dotari si mai i`mi fac si o parere despre ce am auzit de la posesorii de loganuri.fiecare are dreptul sa`si expuna punctul de vedere si preferintele dar de la logan la Q7 e o MARE diferenta, si sincer e prima data cand aud ca un Q7 ar avea astfel de probleme, si mai socant mi se pare ca tpul nu avea un foc, o bricheta d`aia electrica in masina.... so fi fost gama standard? si nu era echipata?:)loganul are multe bube, si multi au recunoscut asta dar nu am zis ca Q7 e perfect, nu exista asa ceva. si inca ceva. mai exista si RODAJUL masinii care trebuie tinut cont, daca omul la 15000km facea cerculete cu ea si mai stiu eu ce ma face sa cred ca nu prea a avutgrija deea
|
asa este adevar graiesti ,o masina de serie este facuta sa mergi cu ea nu sa te dai la linii,ca o dai gata imediat,si asta este valabil pt marea majoritate a masinilor
|
poi s`o dat o data ca o cumparat masina in octombrie...poate vroia sa vada si el cum se intoarce un 4x4 pe zapada.
stiu eu, 2 cerculete si o tras pre dreapta. uite la treaba cu bricheta nu m`am gandit. poate nu vroia as`si aprinda tigara in masina :) si eu am un amarat de cielo si daca fac la 70 la ora stanga dreapta nu se rastoarna..poatei fuge fundul dar se redreseaza. nu as vrea sa vad daca se rastoarna loganul dar as fi curios...ca am multi vecini ce`l lauda si fac misto de cielo`ul meu vechi...dar inca cielo`ul bate loganul la multe :D |
mai daca o luam asa cu rasturnatul loganului e groasa treaba....sa nu-mi spuneti mie ca alte masini noi de zeci de mii de euro nu se rastoarna la viteza aia....nu i-ati vazut pe aia ce ridica masinile pe 2 roti de merg o gramada cu ele asa si ce viteza mica au...parerea mea e ca poti rasturna la viteza aia usor o masina...eu sincer chiar era sa ma rastorn cu un logan intr-o curba in care intram linistit pe la 50-60 la ora cu golfu meu 2 gti ce avea amortizoare sport si cand m-am urcat in asta,inalta...etc si am bagat talpa in ea si am luat virajul cum intram cu a mea s-a ridicat masina un pic ...dar,daca tineam sa o rastorn o ridicam f usor cu rotile in sus
|
iar ce spuneai tu cu Q7-le ma gandesc ca ala era un cioban de la oi ca mai cunosc destui care au masini suparate dar nu au ABSOLUT deloc grija de ele pt ca ei o cred un mijloc de transport si cand se buleste ceva nu o repara decat atunci cand pica tot de pe ea.nu vreau sa-l judec pe saracul om ca poate a avut intr-adevar ghinion ca se intampla si la case mari dar ma gandesc mai mult la prima varianta.pacat de saraca masina...daca nu as cunoaste astfel de oameni ce au o caruta de bani si le hamalesc de iti vine sa plangi si nu le pasa de ele si le baga peste tot,nu as vorbi.oricum nu pot spune nimik despre acel om dar eu merg pe varianta mea ca acel om era praf si si-a batut joc de ea de i-au picat atatea de pe ea intr-un timp asa scurt
|
te cred car o masina de 80 de mii euro nu are voie sa se strice in 5000 km.
acolo dupa 100 de mii inteleg, dar in 15 mii o zis ca o avut probleme. in fine...poate o avut ghinion :d |
@bogmotorsport: este aproape imposibil sa rastorni o masina in curba constanta. Intr-un test al elanului, da, deoarece se muta masa de pe o parte pe cealalta a masinii prea rapid. Dar tu luand curba, nu o sa te rastorni asa usor cu ea, in schimb masina va avea ruliu pronuntat, si in cazul loganului sau a altei masini cu tractiune fata, va deveni foarte subviratoare daca este la o viteza mult peste limita, si te vei opri in primul stalp de pe sensul celalalt de mers.
Dar este foarte greu sa o ia pe doua roti si sa se dea peste cap. Am avut parte sa vad curbe luate cu viteza mult peste cu dacia berlina si alte cascarabete, si nu s-a dat peste cap ci s-a oprit in casa la omu de vis-a-vis. Uita-te la trackdays, unde participa masini nemodificate, sa vezi ca o curba luata cu viteza prea mare te va costa o iesire in decor, dar aproape niciodata nu se va rasturna asa pur si simplu(bineinteles, fara sa intervina alti factori, ca o coliziune de exemplu). Edit: legat de treaba cu Q7, este foarte posibil sa ii pice toate cele fara motiv aparent. Se stie ca service-ul din reteaua Porsche (adica Volkswagen, Audi etc) la noi nu este prea stralucit. Asa ca e posibil omul sa fi ajuns cu o prima minora problema, pe care cei din service au rezolvat-o cum au stiut ei mai bine, astfel conducand la caderea altor piese. Nu putini sunt cei care s-au plans de serviceul lor. Dar este si posibil ca pe masina aia sa se fi nimerit o serie de piese "naspa", eventual unele sa duca la caderea altora, pentru ca se poate intampla. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning