![]() |
Re: BMW M3 vs. Mercedes C 63 AMG BEST BUY 70000 euro !!
Da am de ceva timp o astfel de masina si nu pot pune filme acum de pe drumuri pulice plus ca eu nu ma tin de filme artistice.
Adu c63amg si il bat din nou. |
Quote:
Astept un test in care are C63-ul dif. , daca si atunci m3 e peste C63 cu multe secunde 1-0 pt bmw.. |
Aia e masina si cu autoblocant la lungimea si cuplul care-l are ... sunt piloti care dau jos pe anumite masini in anumite curse autoblocandul sau il seteaza ca si cum nu ar fi.
Trebuie sa judecam dupa ceea ce este ce va fi ramane de vazut, mie personal mi se pare f tare c63 si poate are multe capitole castigate cel putin confort insa eu vreau o masina simpla si eficienta iar asta mi-a dat bmw. Daca Audi ar fi facut ceva pe gustul meu dsau Tatra as fi luat de acolo. |
2 Attachment(s)
poze, mai mult nu am
|
fratzilor,
dar mai lasati datele technice si lasati strada sa vb. la o liniutza este C63 intradevar ceva mai tare,... oricum depinde de sofer,... atita timp cit un M3 face praf si pulbere un carrera s 997 atit pe hockenheim, cit si pe nürburgring si chiar la 0-200-0 Km/h si "spulbera" un gallardo in slalom (!!), ... lasati hirtia, ca este maculatura,... aaa,... am mentionat ca un M3 face varza si un viper SRT-10, un mirtzan CLK AMG DTM si un Ferrari 599 GTB in slalom ??? :rolleyes2 |
Quote:
Quote:
Ciudat totusi cum Sebastian cu al sau m3 reuseste sa bata pe banda rulanta amg-ul pe cand diversi baieti de la publicatii de specialitate (si nu ma refer aici la topgear) oricat ar incerca nu reusesc sa faca acest lucru...asta e probabil ca sunt eu mai incapatanat de felul meu dar prefer sa le dau lor crezare decat unui individ oarecare de pe un forum care nu aduce absolut nici o dovada in sprijinul afirmatiilor sale.. :rolleyes2 |
testul facut de Top Gear l-a vazut cineva ? c63 amg - M3 - RS4
|
Quote:
|
multumesc!
|
Quote:
un m3 cu numere de germania de vama,... atita tot. putea sa fotografieze oricine in orice parcare !! :rolleyes2 |
ia verifica tu numerele alea in germania si vezi ca esti ... rau voitor
|
Quote:
|
Ati vazut noul motor de la bmw ? Cateva date:
Quote:
|
este f bun si este pecial pt cuplu, vaechipa x5 si x6
|
Si seria 5 ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:28. |
- Copyright 2026 4Tuning