Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   Discutii OT - cosul de gunoi (https://forum.4tuning.ro/195-satu/46052-discutii-ot-cosul-gunoi.html)

valineamtsm 15-10-07 00:59

Re: Discutii OT - cosul de gunoi

Wai vai! @wasted in primul rand lasa-ti magarii si vorbele ... ca nu-i trebuie AVOCAT la nici unu! In al doilea rand am inteles 85% din ce ai scris! E parerea ta... si daca nu ma cunosti numa din vedere lasa-ti parerile deoparte. In al treilea rand vezi ca ai scris in limba maghiara pe un forum romanesc, pt a scrie in limba maghiara "laude" pt un roman. Nu am nimic cu natiile nimanui, dar daca vrei sa scrii ceva scrie in romaneste si nu te obosi sa scrii in maghiara ca e forum romanesc. 4tuning.HU? sau 4tuning.RO?

@Szambi bine faci... crezi ce vrei... fa cum vrei... pe mine prea putin ma intereseaza.

PS: eu pe forum unguresc scriu in ungureste ca-i respect pe unguri! iar pe forumul nemtesc scriu in nemteste tot pt ca-i respect pe nemti. la fel si la englezi. sau daca nu stiu limba ... nu scriu deloc!

wasted 15-10-07 09:22

Is cam prea multe posturi pe forumul asta pe limba engleza.... Dar no problem.
Iar la domnu super moderator vine revansu.
La revedere.

gergo 15-10-07 10:43

Vali, in acest caz iti dau dreptate. Nici mie nu mi-ar place dacă īn threadul meu ar discuta doi vietnamezi īn limba lor, :)) deci, sunt maghiar dar pe acest forum, ca respect pentru alţii, romāneşte.

valineamtsm 15-10-07 14:29

Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 1149963)
Vali,Te rog ultima data,termina sa te iei in gura cu toata lumea si sa aberezi.Provoci aiurea si nu aduci nimic constructiv doar sa iesi u in evidenta.ai demonstrat k poti sa te si abtii,dc nu poti ramane asa??

Termin juana! dar ei de ce nu termina? Foc fara scantei nu exista! Cum ma rogi pe mine roagai si pe ei. Nu e placut sa sara toata lumea pe tine si dupa aia daca nu le dai replica spun... "uite! vezi? acuma tace! se simte cu musca pe caciula.. etc."
Daca nu se leaga de viata mea nu am nimik cu nimeni.
O zi buna!
@ Gergo multumesc.

valineamtsm 15-10-07 14:46

Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 1150123)
da stai un pic omule,cum adik se leaga de tine???zici k so legat fara rost de tine???te-o acuzat p nedrept???stai maistre k lumea nu-i in razboi cu tine....it recomand sa citesti ceva de la Cervantes...

Deci cum imi ceri mie sa termin spune-le si lor sa termine.Nu iti pretind ceva foarte greu si nici prea mult.
Nu e lumea in razboi cu mine... ci sunt vreo 5 sau 6. Aia nu inseamna ca e toata lumea. Mersi de recomandare... Poate daca o sa am timp o sa citesc si Cervantes.
Toate cele bune.;)

valineamtsm 15-10-07 14:57

Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 1150153)
Terminati sa va mai legati de vali si sa va luati la cearta cu el deoarece el ne promite acuma (nu-i asa vali ???!) k se abtine in viitor si va posta doar strict OT si va veni cu idei noi si constructive!

Corect domnul moderator! Ai dreptate :)
Ma bucur ca m-am facut inteles. Ar fi bine sa vina multi cu idei noi si constructive. Numai bine.

Razvan_SM 15-10-07 15:02

In curand o sa vedeti ca nu-i numai gura de mine...
Sambata i-am chituit lui Ovi ( cu Oltcit-u) spoileru` spate si i-am bagat suruburile alea nasoale pe interior... Eu zic ca au iesit destul de bine, se vede doar putina diferenta de nivel unde era crapatura, spoileru` n-a vrut nici in ruptu` capului sa se alinieze..
Daca nu apuc sa pun poze, vedeti voi pe viu vineri...
Numai bine...;)

valineamtsm 15-10-07 15:11

Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 1150172)
ai uitat de promisiune !!!!!!!!1

Nu consider ca am gresit ca mi-am exprimat o parere. Dar poate sunt mai greu de cap... Fie cum zici tu. Dar totushi ar fi frumos... :)
Si din momentul asta nu mai am voie sa-mi exprim parerile? sa le tin pt mine? Ok :???:

wasted 15-10-07 18:51

Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 1150129)
te rog abtinete in viitor de la posturi in lb maghiara

ms anticipat,juana

Okay. I'm sorry.

Quote:

Originally Posted by valineamtsm (Post 1149547)
..... 4tuning.HU? sau 4tuning.RO? .....

4tuning.RO

Te cunosc mai bine decat crezi u.
In rest, no comment.

Silence is golden.

lascarica 15-10-07 20:19

Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 1149963)
Vali,Te rog ultima data,termina sa te iei in gura cu toata lumea si sa aberezi.Provoci aiurea si nu aduci nimic constructiv doar sa iesi u in evidenta.ai demonstrat k poti sa te si abtii,dc nu poti ramane asa??

Juana,daca ai rasfoi ultimile pagini (11,12,13),cantarind cu obiectivitate si pe cat e omeneste posibil,fara a asocia username-ul amicilor cu o figura/caracter din viata reala ,poate ai realiza ca valinemtsm nu a incercat sa mai provoace pe nimeni,insa alt user l-a tot interpelat pentru o replica anterioara,cerandu-i socoteala(intr-un mod nu tocmai magulitor8)..ca sa nu spun altfel ) in repetate randuri. Te rog incearca sa nu mai amesteci/penalizezi faptele fiecaruia din AFARA forumului,cu atitudinea lui aici. Nu ai cum sa pedepsesti PE FORUM,decat faptele comise AICI,iar resentimentele trebuie sa fie niste fenomene STRAINE unui moderator.
Pe mine unul,nu ma intereseaza ce faceti voi acolo,nu va cunosc pe niciunul ,insa a fi "hartuit" un user pe spatiul virtual pentru modul in care intelege el sa fie parte dintr-o comunitate/gasca ,imi pare cel putin bizar si semn al unor oarece frustrari:(. O parere este doar opinia omului respectiv vis-a-vis de o situatie data. Daca vreun user va mai ataca o parere cu comentarii virulente presarate cu jigniri ,acela va lua o mica pauza ajutatoare in calmarea nervilor;). Aviz szambi77.
PS: Oricum,daca mai mentineti starea de tensiune pe topicul asta,in urmatoarele 12h il sterg iar TOTI cei care au folosit limbaj ofensator sau jigniri/injurii, vor fi penalizati cu puncte de avertisment.
Multumesc pentru maturitatea de care sper ca veti da dovada.
PS2: Pentru wasted - da,poate or exista cateva topicuri in limba engleza,deschise de bulgari si alte nationalitati ce doresc sa COMUNICE sau sa faca afaceri aici,NU sa faca scandal.In alta ordine de idei ,engleza este o limba de circulatie internationala,iar 90% din po****tia tarii asteia o cunoaste macar intr-o mica masura. Inclusiv COMENZILE acestui forum sunt in limba engleza...:lol:

Pace tuturor :)!

wasted 15-10-07 21:26

Ultimul post pe acest forum...

Cred ca dictionarul tau s-o stricat. Poate nici nu ai folosit. SIGUR! Habar nu ai ce am scris in postul respectiv. Destul de mare problema.
Infractions - Reason: Aberatii / Posturi Aiurea / Posturi Inutile Macar stii pentru ce ai dat? Nu cred. Ai dat pentru un post care am scris pe lb. maghiara catre szambi ca nu are rost de cearta cu vali... jigniri/injurii :?: :?: :?: unde??? Daca scriam pe engleza ce era? Nimic.. Imi scria vali sa nu ma bag in treaba lui si in rest? Nimic...
Mersi frumos. Nota 10

Silence is golden.

Nota moderator:N-am timp de polemici cu tine ,vad ca ai chef de scandal si mie mi-e scarba de cei care sunt permanent invaluiti de un nor cu rautate si frustrari.
Unde ai vazut tu ca am scris ceva despre jigniri/injurii,in mesajul privat ce ti l-am dat odata cu infractiunea???..CE anume n-ai inteles din motivul pentru care ai fost penalizat?? DE CE amesteci un mesaj privat cu un post ON-TOPIC si scoti de aici o mizerie de concluzie ce se poate lega cumva poate doar in mintea ta??? UNDE am spus eu ca penalizarea este pentru CONTINUTUL postului tau sau ca as STI sau ma intereseaza vreun pic ceea ce ai scris tu acolo???(am spus doar ca "faceai referire" la un user participant la discutie,lucru evident si pentru un nativ din zimbabwe)
Daca nu te vei tine de cuvant cu ceea ce ai zis mai sus,voi avea eu grija sa te tii;)

k&aTng 16-10-07 15:33

Quote:

Originally Posted by lascarica (Post 1150771)
Juana,daca ai rasfoi ultimile pagini (11,12,13),cantarind cu obiectivitate si pe cat e omeneste posibil,fara a asocia username-ul amicilor cu o figura/caracter din viata reala ,poate ai realiza ca valinemtsm nu a incercat sa mai provoace pe nimeni,insa alt user l-a tot interpelat pentru o replica anterioara,cerandu-i socoteala(intr-un mod nu tocmai magulitor8)..ca sa nu spun altfel ) in repetate randuri. Te rog incearca sa nu mai amesteci/penalizezi faptele fiecaruia din AFARA forumului,cu atitudinea lui aici. Nu ai cum sa pedepsesti PE FORUM,decat faptele comise AICI,iar resentimentele trebuie sa fie niste fenomene STRAINE unui moderator.
Pe mine unul,nu ma intereseaza ce faceti voi acolo,nu va cunosc pe niciunul ,insa a fi "hartuit" un user pe spatiul virtual pentru modul in care intelege el sa fie parte dintr-o comunitate/gasca ,imi pare cel putin bizar si semn al unor oarece frustrari:(. O parere este doar opinia omului respectiv vis-a-vis de o situatie data. Daca vreun user va mai ataca o parere cu comentarii virulente presarate cu jigniri ,acela va lua o mica pauza ajutatoare in calmarea nervilor;). Aviz szambi77.
PS: Oricum,daca mai mentineti starea de tensiune pe topicul asta,in urmatoarele 12h il sterg iar TOTI cei care au folosit limbaj ofensator sau jigniri/injurii, vor fi penalizati cu puncte de avertisment.
Multumesc pentru maturitatea de care sper ca veti da dovada.
PS2: Pentru wasted - da,poate or exista cateva topicuri in limba engleza,deschise de bulgari si alte nationalitati ce doresc sa COMUNICE sau sa faca afaceri aici,NU sa faca scandal.In alta ordine de idei ,engleza este o limba de circulatie internationala,iar 90% din po****tia tarii asteia o cunoaste macar intr-o mica masura. Inclusiv COMENZILE acestui forum sunt in limba engleza...:lol:

Pace tuturor :)!

Cum sa stergi topicul? :!: Asta e preferatul meu:lol:

gergo 16-10-07 19:35

Intr-adevar, in acest topic este "activitatea" cea mai mare. Mare păcat. :(

rapidistu_c&c 28-11-07 19:15

Re: photo of the day!!!

1 Attachment(s)
Daca nu munciti.....la fel veti ajunge...:lol::lol::lol::twisted:

Ovi407 28-11-07 19:24

Re: photo of the day!!!

:peace: :lol: :lol: :lol: :peace:

All times are GMT +2. The time now is 01:12.

- Copyright 2026 4Tuning