![]() |
Re: MCV 1.6 16V 7 locuri...putzin diferit
mda... la noi la reprezentanta cand a facut taimiu comanda era 150 de euro un rahat de ala de lada.... marog.. plm nu mai cont acu :D ms de ajutor:D
|
nimeni nu mai zice nik pe topicu asta??? sry pt off :D da ... na... subiecte ceva???
|
zic eu...mai ziceti si voi ceva de masina mea...:(
|
4 Attachment(s)
la's k pun io niste poze mai noi cu a mea:D :P
|
2 Attachment(s)
uite ink 2 poze:D
|
RapJustin, cred ca ar trebui sa faci thread cu masina ta daca vrei sa ne-o prezinti.. nu strica topicul omului... daca ne-am apuca fiecare sa ne aratam masinile in threadurile oamenilor ce-ar mai fii de forumul asta ?
|
ma e prinsa bara sau atarna un fir ceva :D ????
|
nu strica nici un topic, ca oricum nu se compara masinile...;)
|
app.. e motorul ala nervos ? :)
|
mda.. e ala de 105 cp... :D si nu ii stric topicul pt k e exact acelasi tip de masina cu tot attea locuri si cu aceeasi motorizare:P numai culoarea difera si cate ceva pe la ea... dar va promit k voi face si topic numai pt ea:P
|
oameni...ce noutati au mai aparut pe piata dacia?ca eu nu am mai auzit nimica...legat de mcv dar nu neaparat, si de berlina daca stiti ceva...
|
sry k postez aici... da imi fac oelak de reclama.... stiu k e out topic... da ma laud si io oleak .... dati si voi mai departe:D https://www.youtube.com/watch?v=FxseVg29V90 intrati
|
Quote:
|
ooo daaa:)) :P
|
Ce frumos e motoru ala pe care scrie 16v :) E diferenta mare intre cel 8v si cel 16v? Am condus un "Golan" 1.6 8v si eram curios cum trage 1.6 16v...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:57. |
- Copyright 2026 4Tuning