![]() |
Re: Un eventual concurs [dezbatere]
Quote:
Eu nu am zis nimic de nici un partid politic. ;) |
deci.... Gogu... recap.... cine s-a oferit deja ca sponsor (99% sigur)?..... k ash vrea sa shtiu.... poate ma duc shi eu pe la o firma doua sa vad daca pot sa-i corup... ;) :twisted: :twisted:
|
Quote:
|
pai 99%, ...ne-am oferit noi cu bani din buzunar :)
|
cu toata bunavointza banilor nostri de buzunar.... nu creka strangem destul... :lol:
eu vroiam sa ma duc sa vb cu Automobile Lion shi cu Asiban.... (daca Gogu a obtinut ceva de la BCR, ar fi super pentru ca i-ar impinge shi pe Asiban in directzia potrivita, BCR fiind actzionar Asiban.... )..... om trai sh-om vedea...... |
Singurii care au raspuns pozitiv au fost cei de la BCR, dar asta s-a intamplat prin februarie. In mailul pe care mi l-au trimis imi cereau sa ma duc cu autorizatiile la ei la sediu, dupa care se discuta de ce suma era nevoie si se aproba (sau nu) in consiliu.
|
sa va zik si parerea mea legat de sponsori si aprobari.in primul rand nu stiu cat de bine e sa implikam un partid politik intr-un concurs cu masini;una e sa obtinem o autorizatie de la primarie, desi s-a mai incercat asta si pana acum si nu s-a obtinut ..e destul de greu..dar poate reusim pana la urma..trebuie doar sa stim cum sa vb si sa trimitem omul potrivit;in al doilea rand poate cu o sponsorizare ,asta dac se obtine autorizatie si toate cele necesare , as putea vorbi la mine la firma la subaru..
dar pt asta e nev de autorizatii si tot... |
Da! Dar ca sa obtinem autorizatii trebuie sa avem mai intai sponsori! Deci....
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:25. |
- Copyright 2026 4Tuning