![]() |
Re: FIA GT - Bucharest 20.05.2007
9 Attachment(s)
:!: filmeeeeeeeee 1
calitate super si pozitie super :shock: :twisted: |
12 Attachment(s)
Cateva poze.... scuzati calitatea:D
|
"...In wet conditions on the street circuit, the nr 11 Scuderia Playteam Sarafree Maserati MC 12 finished 39 seconds ahead of the nr 7 All-Inkl.com Lamborghini Murciélago and a minute ahead of the nr 2 Vitaphone Maserati of Montanari and Ramos..."
veveve f i a g t c o m :) @saintdick: ba a fost lume si inainte sa fie intrarea libera. |
Dripci inainte sa fie intrarea libera nu a fost asa multa lume......au fost insa putini....am stat la gold si era doar un colt din tribuna unde erau oameni in rest pustiu.....
|
Mentionez ca am stat in dreptul sicanei, tot gold era acolo...Pana mea..poate in alte parti era mai gol. Apropos, nici in strainatate nu sunt tribunele pline la curse. Vad si eu partea buna a lucrurilor
|
Eu chiar m-am ofticat cand am auzit ca e intrare libera(pentru ca am dat 180ron pe bilet)......insa mi-a trecut repede.....mai ales ca m-am ales si cu nitica fibra de carbon:D:D si cu spectacolul oferit de piloti de FIA GT:D
|
53 Attachment(s)
calupu 2....
|
13 Attachment(s)
filme 2 tari rau
si gata asta a fost si fia gt pe anu asta am vazut in seara asta ca erau majoritatea echipelor plecate si se lucra langa marriot la refacerea strazilor normale |
Super pozitia :))) cat ati dat pe bilete ca sa stati acolo? =))) comentarile...nu mai zic :)))) nush daca cel care filma sau lumea de prin jur...dar erau numai mari piloti de f1 cel putin dupa comentariile pe care le faceau la adresa pilotilor de din campionatul fia gt3.
|
stie careva ce ascundeau loganurile sub capota? :)
|
cred ca 1.9 16v nu cred ca au umblat mult sub capota....
|
1.9 16v ? /:)
|
Hai ca asta e tare, alt cunoscator!! =)) =)) Loganurile aveau motoare de 1.6 8v evacuare si suspensie modificata...., posibil sa fie pe langa 100 de cai...
|
asa mai venim pe pamant...
|
mos_gherilla chiar ai reusit sa faci foarte mult tinand cont de sapuniera cu care ai tras:)....bravos..si sunt recunoscator ca ai optat pentru prezentarea de marturii de la cursa ,fara a incerca sa faci.."arta" de layere care sa mascheze imagini defocalizate/gresit focalizate si gresit expuse,asa cum procedeaza cateodata unii oameni cu nebanuite talente...:)
PS: eu cu toate ca am avut invitatie,n-am reusit sa ajung...si regret mai ales ca au fost momente ce meritau surprinse...:( |
| All times are GMT +2. The time now is 06:03. |
- Copyright 2026 4Tuning