![]() |
Re: Masina mea CORRADO G60 viitor VR6
da man ai culoare rosu perlat, perla la mine s-a bagat in vopsea nu in lac... la fel am avut si eu vopseaua rosu lamborghini diablo perlat si metalizat... in functie de lumina se vedea rosu, visiniu, etc...
|
3 Attachment(s)
Mi`am pus bara de torsiune in sfarsit:) si niste modificar la muzik
|
1 Attachment(s)
hmm....putin gangsta
|
Gata m`am suparat. Daca am zis ca o sa fie cel mai frumos corrado din tara atunci o sa fie :)
Urmeaza: - suspensii sport reglabile ( acum are decat pe fata si nu sta asa bine pe curbe ) - revopsit capota, praguri, bara fata. - bara spate rieger din acelasi kit cu bara fata si pragurile - mai spre toamna interioru crem cu tot cu bord si fete de usi - instalatie de aer conditionat (daca stiti careva pe unde as putea gasi as ramane dator :) ) - usi LSD , care sunt obsesia mea si nu ma las pana nu le pun - filtru sport K&N - ecrane in tetiere Acestea fiind spuse sper ca o sa am cel mai frumos corrado din tara :)) dar oricum o sa dureze ceva cum a durat si pana acum dar merita. |
Quote:
|
Hai, Kalule, la Iasi. Pe 15 septembrie avem intilnire mare. :tetter:...
|
e prea departe da nu se stie :)
ce aveti in plan??? |
400 km e departe?! Faceti, frumusel, o coloana de Vilceni si-ajungeti in 5-6 ore. Ajunsi la Iasi, va preluam, va cazam, etc. In principal, se dau premii pentru masini frumoase, best sound, best exhaust, etc, noaptea de simbata spre duminica poate facem un gratar mare intr-un loc frumos si radem niste beri simpatice, etc. Sa ne simtim bine....
|
Quote:
|
Pai, pina la Brasov sint 300 si de-acolo cred ca mai sint vreo 120.
|
sunt 200 pana la bucuresti asta stiu sigur. Nu stiu sigur da nu cred ca o sa pot sa particip pt ca am alte treburi....care trebuie facute nu ca nu as vrea sa vin. Masina e viata mea :)) si intalnirile de genu la fel da deh....asta e....oricum poate da Dzeu si ajung. Oricum ms mult pt invitatie.
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Da parasolarul ala jos,k e cam blasfemie inscriptii japoneze pe masina germana!
|
vreau sa il dau da nu am timp ca vreau sa`i si pun altu. Stiu ca e naspa da tre sa`mi fac timp :)
|
25 Attachment(s)
Corrado Photosession, multumiri lui Thex pt pozele artistice, pozele sunt needitate, direct din aparat
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:53. |
- Copyright 2026 4Tuning