![]() |
Re: Accidente in VL
le pun imediat ca erau prea mari si nu le`a pus
|
2 Attachment(s)
poze...part I
|
pai e de mult bmw-ul asta la ACR am fost eu sapt trecuta sa luam toyota aia... si era acolo e ala cu 05DUK... masina e praf de tot ce s-a intamplat cu ocupantii?
|
2 Attachment(s)
part II .....
|
2 Attachment(s)
part III..........
|
2 Attachment(s)
part IV ..........
|
e de cateva zile nu e chiar asa de mult, acu maxim o sapt l`am vazut prin oras se plimba, si acu na. Am auzit ca aia sunt prin spital, nu stiu exact da aflu pana la urma. In fine nu ma bucur la ce`au patit, sper macar sa fi invatat ceva ca nu e smecherie sa bei si sa conduci.
|
3 Attachment(s)
part V......
|
stiu masina era mereu pe langa mec2 ....:(si eu l`am vazut prin orash..ultima data atunci cand am fost la suc ...eram cu alexika :( nasol..in ce a dat ? sau ce s`a intamplat ?
|
|
3 Attachment(s)
Pe Matei Basarab la pasaj... cel cu VW-ul nu a dat prioritate, se uita pe la casetofon iar cel cu Dacia l-a luat in plin.
p.s: scuzati calitatea pozelor. sunt facute noaptea pe night mode si fara blitz |
aaronele...daca vede baiatu cu VW-ul pozele....sa vezi ce te ia in plin...iti da DIN PLIN
iti spun sigur ca il stiu pe el,e nebun si s`ar putea sa te "alerge" treaba ta, |
Quote:
|
si atunci de ce iti stergi post-urile singur? :) Ti-e frica?...Uite ca i-am dat eu un-delete.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:27. |
- Copyright 2026 4Tuning