Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/32336-comunicat-politie-mass-media-referitor-tuning-curse-ilegale.html)

Aaronnel^ 07-02-07 17:40

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

Quote:

Originally Posted by Xtreme-Razvan (Post 736609)
acum , au si ei dreptate, daca in talon ai scris 195/50/15 , de ce sa ai pe masina altceva??? sau daca vrei sa fie totul ok, te duci la rar si le omologhezi. lafel cu toate lucrurile. va plangeti de neoane??? nu sunt legale, deci ... le folositi la show-uri sau cand e masina parcata. trebuie sa avem si noi in vedere ca trebuie respectate niste reguli, fie ca ne convin sau nu. Nu spun ca nu fac abuzuri , ca fac , dar unde au dreptate au.

Razvane sa stii ca ai mare dreptate ... ca daca ai folie pe geamuri si e autorizata sau jantele autorizate , n`are ce sa-ti faca
Dar daca vi cu folie din targ .. si jante neautorizate are tot indreptu sa-ti ia talonu.
La cat de prosti sunt ei .... nu cred ca fac diferenta intre autorizat si neautorizat

La mine in Valcea e unu de are 206`le ala albastru tunat ...(era o poza cu el p forum) si are sub masina instalatie de pom de craciun ... :)))

Oricum politia nu`i face nimik .. trece pe langa ei fara niciun stres ... la noi politzai sunt cumintzi

vlad_cielo 07-02-07 18:23

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

Ok. Dar eu vreau jante pe 18, pe vw bora. ACtualmente am pe 16. In talon scrie doar de 15, in cartea masinii scrie si de 16. Daca ma duc la RAR o sa ma respinga, ca cica sunt prea mari. Deci? Solutie?

Aaronnel^ 07-02-07 18:25

Quote:

Originally Posted by vlad_cielo (Post 736742)
Ok. Dar eu vreau jante pe 18, pe vw bora. ACtualmente am pe 16. In talon scrie doar de 15, in cartea masinii scrie si de 16. Daca ma duc la RAR o sa ma respinga, ca cica sunt prea mari. Deci? Solutie?

Cred ca cu o spaga mika itzi trece pe 18;)
Vezi si tu ce zik, dak te resping sari cu banu zik eu si itzi trec automat ;)

BH-87-GLI 07-02-07 18:28

Salutare ! Dak tot se vorbea pe pag anterioare despre legitimarea in detaliu a " curcanilor " , nu stiti cumva in ce conditii se poate contesta aparatul radar ? Ms mult , Drive car & Moartea Curcanilor

Dimitris 07-02-07 18:30

ce probleme poti sa ai daca iti schimbi bara fata/spate?

Aaronnel^ 07-02-07 18:42

Quote:

Originally Posted by BH-87-GLI (Post 736748)
Salutare ! Dak tot se vorbea pe pag anterioare despre legitimarea in detaliu a " curcanilor " , nu stiti cumva in ce conditii se poate contesta aparatul radar ? Ms mult , Drive car & Moartea Curcanilor

Poi contesti procesul verbal in instanta si ceri verificarea acelui aparat radar;)

Oricum eu zik ca n`are sens sa te plimbi prin tribunale cu militzienii k aratau p unii pe 0TV cum stau fara permis si se plimba prin tribunale .. si dup` aia ia dat la ruleta si plm .. vrajeli din astea

pluto 07-02-07 18:50

Acum totusi cu ce sunt eu mai periculos pentru cei din trafic daca am un eleron spoilere praguri si un filtru sport decat tipul cu papucul carosat care ori baga in masina de 3 ori sarcina maxima admisa sau cara oameni in spate si bineinteles merge cu usa din spate deschisa? Si ca sa nu uit. Dra(g)/(c)ilor militieni nu va mai uitati speriati la discurile mele de frana perforate ca alea sunt mai eficiente decat varianta standard vitati-va la papucul de care aminteam mai devreme ca era sa ma ia unu' ptr ca nu ii prindsea frana decat pe stanga spate (distributia inegala a franei e problema pe care am vazut-o la mai multe masini d(aca)a(i)c(ap)i(a)a(lta) papuc) p.s. sper sa nu ofensez nici un posesor de dacia. Concluzia finala vine ca un sfat pentru minunatii nostrii militieni: Nu ne mai opriti pentru ca avem mici modificari, incercati sa ii opriti si voi pe aia cu masinile in stare de putrefactie, ei sunt mai periculosi decat un eleron plimbat cu 50 km/h

camatarunutu 07-02-07 18:52

ba nene k tot ziceti voi de marimea caucicurilor si gentilor.... eu am pus pe solenza de 185/60r14 si jantele sunt bune k in talon scrie k pot pune si de 14 dar cauciucurile sunt km mari tre de 165 si am fost la rar sa vad ce e de facut sa le omologheze si mi-au zis k trebuie sa ma duc sa iau aprobare de la constructor (adik de la dacia-si cine plm crezi k iti da tie la dacia aprobare) si cik apoi trebuie sa ajung in bucuresti k doar acolo este un stand al lor de probare a stabilitatii masinii si abia apoi dak le obtii aprobarile astea se gandesc ei dak sa iti dea sau nu omologare! deci la rar nu ai nici o sansa dekt dak cunosti pe vreunu kre sa ii dai malai!

Dimitris 07-02-07 19:18

foarte greu de citit postul tau...
p.s: jante, nu genti...

camatarunutu 07-02-07 19:51

Quote:

Originally Posted by Dimitris (Post 736839)
foarte greu de citit postul tau...
p.s: jante, nu genti...

e asta e nu intelegi nu citi

ShinyG 07-02-07 22:11

Vad ca discutia devine ceva mai constructiva...
Poate la un moment dat se gaseste cineva sa ne explice si noua mai pe larg intr-un thread separat care-i faza cu omologarile, ce ai voie si ce nu ai voie sa pui pe masina, etc...
Ar fi de real ajutor tuturor "tunarilor" de pe meleagurile mioritice si s-ar alege cu respect nesfarsit si ceva bere ;)

Dimitris 07-02-07 23:01

vad ca tu ai probleme cu intelegerea... am zis ca e greu de citit, nu de inteles... cum mai spunea cineva pe aici, nu dai sms'uri, nu ai limita de caractere, deci incearca sa nu mai folosesti "k"...

draculas 08-02-07 05:30

eu va propun ca de ziua militiei romane sa mereti la sectii si sa le duceti flori si sa le spuneti ca ei sunt modelele voastre si faceti tot ce va sta in putiinta sa nu ajungeti ca iei ,ceva de genu : Decat Politist mai bine gunoier sau faze de astea :)

CosmoZ@ 08-02-07 08:24

Quote:

eu va propun ca de ziua militiei romane sa mereti la sectii si sa le duceti flori si sa le spuneti ca ei sunt modelele voastre si faceti tot ce va sta in putiinta sa nu ajungeti ca iei ,ceva de genu : Decat Politist mai bine gunoier sau faze de astea
muhahaahahhah.:D :D :D ! flori :flower: :flower: :flower: .... hahaha.. ai fii ceva:joy:

draculas 08-02-07 08:31

eu din pacate nu mai pot sa o fac dar am incredere in voi ca sunteti destul de dibaci sa le-o coaceti da asa sa fie si o televiziune de fatza una ca otv realitatea :) adica un post tv care sa si arate cat de cacanari e militieni ,
ma bucur sa vad ca sunt si in romania oameni care in ciuda persecutiilor si restrictiilor impuse din prea mult zel de conducatorii iubiti ai poporului se zbat si isi baga bani in masini oricare ar fi ele .
Ce pot sa spun doar bravo si succes in continuare pentru ca va dura mult timp pana mintile celor care conduc tentativa aia tara sa vad ca tuningul este defapt o arta nu o crima

All times are GMT +2. The time now is 11:44.

- Copyright 2026 4Tuning