![]() |
Re: ---==Intalniri saptamanale==---
Quote:
|
Quote:
|
poate odata cu venirea caldurii sa facem ceva iesiri la intalnirile astea.....gratare sa fie grupa mare:lol:
|
Quote:
|
Quote:
ne gadinm noi unde |
Foarte multi absenti nemotivati.....in vinerea asta ....ce se intampla fratilor??? De ce nu ati venit? hai cand o fost frig am inteles dar acuma?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sper sa vin si eu mai des ,am sa imi fac timp vinerea pt asta:D [IMG]dodge caravan[/IMG]
|
Quote:
|
Quote:
Oricum tot raul inspre bine...oamenii incep sa afle de noi si rasar...unu cate unu:D |
sall fartzilor ce mai facetzi???:?: sa speram k vinerea asta kre vine sa fim mai multzi ji sa facem ceva k :???: e plictiseala in :twisted: :twisted: ji pana mea nu prea se aduna lumea dak stam ji merem numai in Lido la suc...:lol: ...pana la urama vedem noi ce facem:peace: :peace:
|
aja sa fie sa afle lumea de noi...cel putzin yo am mai vb q vre-o doi baietzaji cu majinutze sa vina...vom vedea....:peace: k dak nu vin am yo grija de ei cu :chainsaw: :poke:...vom tari ji vom vedea yo cel putzin am sa tot incerc...sa ajung pana knd o sa ma datzi voi afara :2gun: :poke: :poke: :poke:
|
:cool: :cool: in loc sa stam :weirdface d geaba prin park sau prin lido mai facem putina miscare:joy: ne mai plimbam cu masinile :cool: poate iesim in afara orashului:peace: :D;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning