Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   --=Īntālniri săptămānale=-- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31271-intalniri-saptamanale.html)

Ali_ump 07-03-07 15:54

Re: ---==Intalniri saptamanale==---

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 786000)
Cum ar fi cel de 1,5 de la cielo:lol: :lol:

We da tu de toata lumea faci misto ...ia mai abtine-te ....:rolleyes2 :lol:

dangti16v 07-03-07 18:11

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 786139)
We da tu de toata lumea faci misto ...ia mai abtine-te ....:rolleyes2 :lol:

bai da vad ca iei apararea la toata lumea...si nu faceam misto am zis ca o gluma daca tu nu ai inteles problema ta:lol: :lol: :lol:

dangti16v 08-03-07 13:47

poate odata cu venirea caldurii sa facem ceva iesiri la intalnirile astea.....gratare sa fie grupa mare:lol:

Ali_ump 08-03-07 13:49

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 787873)
poate odata cu venirea caldurii sa facem ceva iesiri la intalnirile astea.....gratare sa fie grupa mare:lol:

Trebuie sa ne organizam si sa facem un mic plan de atac ...cu sugestii scrise de data asta:twisted:

dangti16v 08-03-07 14:16

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 787875)
Trebuie sa ne organizam si sa facem un mic plan de atac ...cu sugestii scrise de data asta:twisted:

cand da caldura in fiecare vineri cate o iesire pe undeva
ne gadinm noi unde

Ali_ump 10-03-07 18:27

Foarte multi absenti nemotivati.....in vinerea asta ....ce se intampla fratilor??? De ce nu ati venit? hai cand o fost frig am inteles dar acuma?

dangti16v 10-03-07 22:26

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 791024)
Foarte multi absenti nemotivati.....in vinerea asta ....ce se intampla fratilor??? De ce nu ati venit? hai cand o fost frig am inteles dar acuma?

incepe sa devina o obsesie pt tine ....tre sa vb:sad:

Ali_ump 11-03-07 11:04

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 791339)
incepe sa devina o obsesie pt tine ....tre sa vb:sad:

Nu e o obsesie man...dar zii si tu ...au fost putini:rolleyes2

dangti16v 12-03-07 13:25

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 791829)

da ai dreptate dar stii f bine cum e.....o sa se regleze pana la urma...trust me:D

gun--- 12-03-07 14:24

sper sa vin si eu mai des ,am sa imi fac timp vinerea pt asta:D [IMG]dodge caravan[/IMG]

inceparetul 12-03-07 14:36

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 791829)

alinutu,ce mai e vinerea seara?au mai aparut sariti ca noi?imi cer scuze,dar nu am crezut ca imi ia tot timpul to[y]otica mea,cum m-a corectat cineva din piatra cu un golf alb!dar ce sa-i faci,cand ai mainile intepenite de frig si smirger mai gresesti.oricum mi-am cerut iertare pentru greseala.

Ali_ump 12-03-07 15:09

Quote:

Originally Posted by inceparetul (Post 793866)
alinutu,ce mai e vinerea seara?au mai aparut sariti ca noi?imi cer scuze,dar nu am crezut ca imi ia tot timpul to[y]otica mea,cum m-a corectat cineva din piatra cu un golf alb!dar ce sa-i faci,cand ai mainile intepenite de frig si smirger mai gresesti.oricum mi-am cerut iertare pentru greseala.

Au mai aparut ...insa au aparut atunci inainte de intalnire....dupa care au lasat-o mai moale dupa aceea ...nu prea au mai venit pe la intalniri, Poate din cauza frigului ...dar sper sa se schimbe situatia acuma ca s-a mai incalzit;)
Oricum tot raul inspre bine...oamenii incep sa afle de noi si rasar...unu cate unu:D

shmen_dj 12-03-07 15:50

sall fartzilor ce mai facetzi???:?: sa speram k vinerea asta kre vine sa fim mai multzi ji sa facem ceva k :???: e plictiseala in :twisted: :twisted: ji pana mea nu prea se aduna lumea dak stam ji merem numai in Lido la suc...:lol: ...pana la urama vedem noi ce facem:peace: :peace:

shmen_dj 12-03-07 15:54

aja sa fie sa afle lumea de noi...cel putzin yo am mai vb q vre-o doi baietzaji cu majinutze sa vina...vom vedea....:peace: k dak nu vin am yo grija de ei cu :chainsaw: :poke:...vom tari ji vom vedea yo cel putzin am sa tot incerc...sa ajung pana knd o sa ma datzi voi afara :2gun: :poke: :poke: :poke:

smen_yo 12-03-07 17:27

:cool: :cool: in loc sa stam :weirdface d geaba prin park sau prin lido mai facem putina miscare:joy: ne mai plimbam cu masinile :cool: poate iesim in afara orashului:peace: :D;)

All times are GMT +2. The time now is 16:51.

- Copyright 2026 4Tuning