![]() |
Re: Discutii/Propuneri/Reclamatii - Concursuri
Quote:
|
cine a castigat pana la urma????
sunt curios ca am promis un bon valoric.... |
clasamentul afisat este cel final,dupa toate vot-urile, sau doar cel al vot-urilor date de oameni,fara arbitri?
|
Dar numai 9 sunt.A zis ca e un clasament de 10 oameni nu 9!
|
dupa atatea zile eu cred ca e finala decizia..
|
am inteles
|
Cel putin bine ca a castigat cineva care intelege fenomenul si este si implicat pe sectiune, nu toti pasionatii peste noapte votati de prieteni :twisted:
|
de cand exista nota 0? pana acum nu s-a auzit de asa ceva,nici la scoala nu exista nota 0, dar voi ati inventat-o si pe asta; in regulament scrie ca se vor da note de la 1 la 10, dar se pare ca arbitrii n-au citit regulamentul inainte de a da note. dupa cum spunea cineva cu cateva zile in urma va bateti joc si de concurs si de participanti.
|
In regulament scrie ca se vor da note de la 1-10 pt primii 10 , este cel putin logic ca restul nu primesc nimic. Zero inseamna nimic. Daca nu am pune 0 ce propui sa punem ca sa putem face media?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ieri am trecut pe la Vlad sa mi ridic premiul si sa mi cheltui bonul valoric. Ca de obicei, omul a fost foarte corect si la locul lui. Multumesc Autoart.ro si celor carora le a placut fotografia mea. Desi nu este o prezenta tipica pentru colectia mea(nici tematic, nici ca scara) am s o pastrez si pretuiesc asa cum se cuvine!:)...si va primi si o prezentare pe masura faimei masinii.
GAZ Volga. |
Quote:
merge in poze si mafiotul pana ajung la tine.. |
Quote:
|
o sa vina timpul sa-mi prezint si colectia, si chiar daca n-am piese gen ferrari auto.art, am si eu cateva masinute,si atunci ai sa te convingi ca sunt foarte pasionat de machetele auto,iar in ceea ce priveste concursurile de machete a fost ultimul la care am participat,si-ti spun si de ce:n-a fost dat clasamentul cu notele juriului, asa cum s-a afisat clasamentul vot-urilor,dar lasandu-ma pe mine la o parte uita-te la mr. stilo si ai sa vezi ca si el are tot nota 0.una peste alta nu cred ca atat eu cat si el avem niste poze atat de nasoale,dar asta e.sincer imi pare rau pentru datorita faptului ca am prieteni, am fost luat si la misto si s-au facut remarci negative asupra mea.cu toate astea sunt cativa oameni pe aici care stiu sa nu faca remarci negative si prostesti.in concluzie nu vreau sa fac romane pe aici, asa ca ati scapat de mine in ceea ce priveste concursurile de machete, ca sa nu mai dau batai de cap si in felul asta sa poata cei maxim 10, care sunt mai "smecheri" sa castige, pentru ca din pacate asa e.pentru mine locul 1 esti pe deplin meritat de gica, dar celelalte 2 nu prea aveau ce cauta.bafta in continuare la celelalte concursuri, viitorilor participanti
|
Quote:
locul 2 si 3 au dat spaga ca sa nu castigi tu!!! e timpul sa te trezesti man pe bune!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:54. |
- Copyright 2026 4Tuning