Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Dacia Logan MCV (Multi Convivial Vehicle)(break) (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/24368-dacia-logan-mcv-convivial-vehicle-break.html)

fuzzy 21-01-07 15:39

Re: Dacia Logan MCV (Multi Convivial Vehicle)(break)

pentru a nu stiu a cata oara: daca dacia avea ca scop fabricarea unui autoturism mai sigur si mai performant, acest lucru se realiza... dar politica fabricarii loganului a fost fabricarea unui autoturism cat mai ieftin, deci este o logica cat se poate de primitiva: cu cat este mai scump un autoturism, cu atat cresc optiunile, performantele si siguranta acestuia...
nu este neaparat asa la fiecare exemplu, dar este ceva general...

Bogdan_mb 21-01-07 15:40

Pana la urma are o usa culisanta ? Si pe partea cealalta ce e ?

fuzzy 21-01-07 15:47

mcv nu are usa culisanta... poate furgoneta o sa aibe...

nk_12321 21-01-07 20:23

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Evil Yuri (Post 705739)
Dar ceva constructiv nu poti sa zici...? Zi ceva constructiv, o idee ceva, ce sa faca astia de la Dacia sa nu mai fie la nivelul la care era Volvo acum 20 de ani.

Astept, stii sa zici ceva constructiv ?

Uite la attachment sa vezi ce a facut volvo pt omenire:lol:
Ok ca sa nu fiu of topic eu sunt de parere ca cei de la dacia trebue sa incerce sa nu mai acapere clientela doar cu preturile........ ca vedetzi voi orice shofer de Dacia invarte volanul cu sigla celor de la piteshti cu gandul al alta masina....... shtiu shi yo poate ar trebui sa se gandeasca sa faca si un model mai performant. Si apoi la Dacia exista strategia ai avem un model si din asta facem de toate.... break, pikup...etc cine stie mana ne fac si autobuse cu fatza de Logan:rolleyes2

fuzzy 22-01-07 15:34

ok te inteleg ca iti place volvo foarte mult dar omu' ti-a sugerat sa faci ceva constructiv si nu sa incepi sa arati diferentele intre dacia si volvo si sa lauzi pana la moarte constructorul suedez :p... nu de altceva dar devine offtopic:rolleyes2...

Opran 26-01-07 19:17

dacia breack cam scumpa

dogy_10 27-01-07 12:59

Quote:

Originally Posted by nk_12321 (Post 708651)
Uite la attachment sa vezi ce a facut volvo pt omenire:lol:
Ok ca sa nu fiu of topic eu sunt de parere ca cei de la dacia trebue sa incerce sa nu mai acapere clientela doar cu preturile........ ca vedetzi voi orice shofer de Dacia invarte volanul cu sigla celor de la piteshti cu gandul al alta masina....... shtiu shi yo poate ar trebui sa se gandeasca sa faca si un model mai performant. Si apoi la Dacia exista strategia ai avem un model si din asta facem de toate.... break, pikup...etc cine stie mana ne fac si autobuse cu fatza de Logan:rolleyes2

ai dreptate, dar la inceput trebuie sa intre pe piatza, ca daca faceau un v8 cu performate de wrc la un pretz astronomic nu cred ca cumpara nimeni

nk_12321 27-01-07 13:05

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 717665)
ai dreptate, dar la inceput trebuie sa intre pe piatza, ca daca faceau un v8 cu performate de wrc la un pretz astronomic nu cred ca cumpara nimeni

Ok lasam discutziile despre Volvo in topic-ul asta.... e dedicat companiei Dacia;).... daca vrei putem deschide alt topic ca sa ne contazicem acolo:lol: ok:?: vezi ca si asha suntem amenintzatzi de Of topic:rolleyes2

Bogdan_ozzy 15-02-07 18:57

Acum 3-4 zile am avut ocazia sa stau si eu pe scaunul din dreapta :) untr-un Logan Break ,sincer sa fiu nu este prea schimbat ,fata de Loganul normal!! motorul mie mi s-a parut putin mai silentios,este o masina f incapatoare !! mai mult este o masina familiara.. te duci cu familia la munte undeva cu cortul.. ai nevoie de spatiu pentru bagaje.. stiti voi la ce ma refer...

styopka 16-03-07 02:08

e urata dar se va vinde,multi or sa vada putini osa inteleaga,ca toti posesorii se dacii de alt fel

Patrulei 17-03-07 23:25

styopka fiecare cu gustul lui:P masina e foarte buna pentru lucru,pentru transportarea unor marfuri:D i like`d

styopka 17-03-07 23:29

asa e ,gusturile nu se discuta.numai bine PATRULEI

moise 23-03-07 23:55

bai e mai frumoasa decat Loganul normal, e chiar OK avand in vedere designul concurentei Berlingo, Kangoo..care nici el nu e asa reusit.

soringoal 27-03-07 15:08

E destul de bunicel,dar sa iti faci teraba cu el mai bine un papuc Sh sa il rupi la bani putini

el_ovy 11-04-07 22:03

Merge... mi se pare o masina destul de practica, si cred ca isi merita banii...

All times are GMT +2. The time now is 20:09.

- Copyright 2026 4Tuning