![]() |
Re: VW vs. Honda
ai monitorul defect? atat ai retinut tu ? si suportul ala de ochelari il comanda ca accesoriu , oricum honda ofera dotari de baza bune fata de altii.
|
"Motorul pana la 3500-4000 e acceptabil dar mai in sus se aude, si se aude tare! Inteleg la Type R sa se auda frumos din toba cand o calci dar la 1.8 un hatchback pt zi de zi nu numai ca se aude dar se aude direct de la motor! Pa confort!"
hahahahaahahaha pai orice honda se aude in ture cu vtec sau fara,pana si cele mai mici motoare isi schimba sunetul in ture.type r se aude "nebunie din toba":))) aia ce se aude ii vtecu nu toba.pana la urma fiecare cu cei place si ce isi permite,mie unu mi se pare aiurea sa ai motor de 2.8 si sa iei bataie de la un 1.6:)) plus ca mai platesti o gramada de bani impozit asigurare si consuma mult |
Quote:
(problem.) Ti am dat quote la unu din defectele scrise de tine, ce mi se pare banal. ON: Legat de alt post al tau, din exterior vorbind Accord este o masina fara doar si poate mai frumoasa decat Passat. |
hai ca voi chiar vorbiti baliverne si ala de si-a laut civicul ala e cred ca nu stie deloc pe ce planeta e.
suportul de ochelari vine chiar sus si costa 39euro ,este optiune. |
pretenashu ala care simte plomba din asflat fura curent tare de tot...ce dracu ma toti avem masini si stim ca nu-i asa...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:13. |
- Copyright 2026 4Tuning