![]() |
Re: Bancuri & Stuff
Quote:
|
Quote:
Daca vede Shpaga bancul asta sa vezi ce caterinca incepe sa faca...! Tare! |
lasa k i`l zicem diseara dak e sa`l tinem minte:D
|
poezie scrisa de un african: Cand ma nasc, sunt Negru,Cand cresc, sunt Negru,Cand stau la soare, sunt Negru,Cand mi-e frig, sunt Negru,Cand sunt speriat, sunt Negru,Cand sunt bolnav, suntNegru, Iar cand mor, sunt tot Negru. Iar tu, tipule Alb,Cand te nasti, esti Roz,Cand cresti, esti Alb,Cand stai la soare, esti Rosu,Cand ti-e frig, esti AlbastruCand esti speriat, esti Galben,Cand esti bolnav, esti Verde,Iar cand mori, esti Cenusiu,Si tu ma numesti pe mine Colorat ?? CURCUBEUL DRACULUI)
Īn autobuz, 2 prietene stau de vorba: - Ce ai, draga, ca nu arati prea bine? - Pai, aseara am facut 38 cu 1. - Curios, eu am facut 69 cu 2 si ma simt minunat...:lol: :lol: |
Blonda la benzinarie.
- Va rog frumos, imi puneti si mie benzina? - De care doritzi? - Pai de care avetzi? - De 95 si de 98 - Dar de anul asta nu aveti? :peace: |
Doua fire de nisip zburau pe deasuprea desertului, si zboara, si zboara, si zboara, la un momentdat, unu din ele zice:
"Hai sa coboram ca am obosit" "Ce-ai ma, in aglomeratia asta ??":lol: |
MENIUL ZILEI
- ciorba de pui fugit din oala - gogosi cu smoala - cornulete cu carbit - piftelute cu piatra de polizor 12 soricei crosetau sifon intr-un bec..trece mama elefant si spune Date jos din pom ca bicicleta nu-i a mea |
Quote:
Vaca alba zice: - Moo! Dar vaca neagra? - Moo, man! |
Quote:
stateau 3 vaci p-o craca , crosetind apa minerala...trece un stol de crocodili pe deasupra..: - ce faceti fetelor??? - mata-i caracatitza!!! |
sotul si sotia in masina la 100 km/h.sotia zice : divortez. sotul ramane calm dar acul de la kilometraj se ridica la 150 km/h. sotia zice : iti iau si casa si tot ce e in ea. sotul calm , acul la 180 km/h.sotia zice : iti iau si masina. sotul calm , acul la 200 km/h. vede sotia ca sotul nu zice nimik,nu schiteaza nici un gest il intreaba : nu te-ai enervat , nu ai nimik ? sotul zice: eu am airbag , tu n-ai !!!!
|
tare blondule...dar cam sadica:D
a si..... Ce spune un elefant cand vede un barbat in pielea goala? Cum poate o fiinta cu o trompa atat de mica sa isi duca mancarea la gura? |
cik o vaca pastea pe asfalt......Deodata o loveste un submarin.Care-i morala?
Nu mancati fructe nespalate. |
Misto bancurile seci....
K tot ne plac politistii asa de mult.... poate asa se gandesc si astia de la noi cand dau amenzi... A man sped down the highway, feeling secure in a group of cars all travelling at the same speed.However, when he passed a patrol car, it pulled out behind him, lights flashing. The police officer handed him a citation, took the driver's signature and was starting to walk away when the man said, "Officer, I know I was speeding, but I don't think it's fair. Plenty of other drivers around me were going just as fast. Why did I get a ticket?" "Ever go fishing?" the policeman asked. "Um, yeah ..." the startled man replied. "Ever catch all the fish?" |
2 pitici se duc la prostituate. Isi ia fiecare cate una se duc intr-o camera, fiind pudici sting lumina si trec la treaba. Al 2-lea pitic fiind stresat ca toata noaptea primul pitic a strigat intr-una 1..2..3..Si! ... 1...2...3...Si!", ii reproseaza ca a fost galagios: -Din cauza ta nu am putut sa fac nimic, am fost crispat, stateam langa ea in pat, era asa frumoasa si nu am fost in stare sa am nici macar o erectie -Bine ca tu macar ai putut sa te urci in pat ....
|
Doi vulturi stateau pe o creanga ... unul era pleshuv ... altul era sa cada :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:21. |
- Copyright 2026 4Tuning