![]() |
Re: cea mai ''modificabila'' masina ?
Hmmm, as zice ca Opel Calibra, dar are cateva dezavantaje in special la capitolul motor.
Si BMW-urile dar si Honda sunt "modificabile" bine de tot. |
dupa cum vedeti...golf rulz! :D
|
4 Attachment(s)
ce ziceti de astea?8)
sunt numai cateva... avem si printre noi care au dus golfu' de 1,9 tdi la peste 200 cp... |
Eu am in cap un VW MK2 VR6, cu upgrade kit turbo Garett T30..undeva peste 400 HP..super jucarie!
|
3 Attachment(s)
BMW e36 cu siguranta.Se poate cu niste bani(22.800$)sa scoti din masina asta 1045 de cai putere>>>>Si exista si body kituri pt ea.:rolleyes2
uitati-va pe www.da-motorsport.com http://www.da-motorsport.com/projele...onm3/index.htm ba, mai uita-te odata pe ultima adresa pe care am dat-o si o sa vezi.K?sa te convingi si tu nu de alta! |
vrajeala.....(nu ma refer k nu exita masina,kit-ul etc......cine cunoaste a itneles ce vreau sa zic :lol: )
e plin topicul asta de cunoscatori... :x :???: |
golfu la
exterior bmw la motor bmw e bmw .:mrhappy: |
salutare
sincer nu stiu care e cea mai modificabila masina dar cred ca cu un passat peste an 2000 si putina imaginatie, si ceva banuti poti face un aspirator destul de simpatic. Cam asta e parerea mea! |
depinde si de ce anume vrei tu ....
daca vrei doar un asporator .... sau chiar vrei tu sa iti modifici masina ... |
O sa faci un Passat sport cu multa imaginatie...
Masina aia e urata ca porcu` .Parerea mea! Parca au avut o lipsa subita de imaginatie cand au facut-o.Masina de batrani :P |
6 Attachment(s)
Cele mai modificabile masini sunt cam astea:VW GOLF, HONDA CIVIC,BMW E36,si PEUGEOT 106 pt un tuning mai excentric!
|
Quote:
|
o intrebare : peugeot 206 sau 307 nu e bun de tuning ?!
|
Quote:
Un mic raspuns ai la postul #176. Din pacate Peugeot pacatuieste prin motorizari destul de slabe ,al caror upgrade se face prin modificari serioase a componentelor stock (aici ma refer in special la benzinare) . |
10 Attachment(s)
eu as zice ca orice masina ar putea sa fie...in topul celor mai modificate masini...dar ca o alegere....cred ca as merge pe calibra...am pus si cateva poze...multi sintre voi cred ca le stiti ...enjoy...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:44. |
- Copyright 2026 4Tuning