Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/200515-dacia-1310-79-exp-db-07-vnf.html)

Alex_19Mig 25-11-10 22:59

Re: Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3793922)
Din pacate, la VNF a aparut o problema...:sad: am descoperit ca am aeroterma sparta sau crapata... nu imi pot da seama pana nu o desfac:rolleyes2 acum 2 zile am gasit in cutia aceea de la schimbator antigel...iar cand merg cu ea pe drum si se incalzeste in masina se fac aburi precum un tuci care fierbe cu capacul pus :( Momentan masina este trasa pe dreapta si acum ma plimb din nou cu SNR`ica :-)

P.S: Si ca sa fie treaba treaba Vineri Stefan(old_boy) a trecut iarasi catre targoviste, dar de data asta m-a sunat si i-am vazut si masina...ca de obicei el vine cu ea jegoasa :lol: BAH daca mai vi cu ea jegoasa iau un cui si ti-o rezolv:lol::lol::lol: Si pentru cine nu ma cunostea, acum ma v-a cunoaste si v-a sti ce poate un copil:D eu sunt cel din poze

Nu conteaza varsta!Conteaza pasiunea si munca depusa pentru ca o treaba sa iasa bine.

Cosmin-SNR 27-11-10 20:59

12 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Alex_19Mig (Post 3844826)
Nu conteaza varsta!Conteaza pasiunea si munca depusa pentru ca o treaba sa iasa bine.

Multumesc Alex_19Mig, am vizualizat si topicul tau...si imi place ce faci cu olteanul :D Bafta:D

P.S: si ca sa fie astazi sambata completa, am lucrat destul la VNF, sa zicem in mare ca am rezolvat problema cu caloriferul am pus praf din acela 2+2 tot butoiasul ala, si s-a rezolvat, a facut un abur de nu vedeai nimic afara, si s-a lipit....cred...acum vad ca baga destula caldura, mai am sa ii fac capsulele alea vacuumatice si este aproape gata treaba..:twisted: si am facut si ceasurile stock, am pus alt cadran la kilometraj ca ala vechi era zgariat de niste ***** eu zic ca arata bine acum... astept pareri.

BOGDAN_UWW 27-11-10 23:05

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3850057)
Multumesc Alex_19Mig, am vizualizat si topicul tau...si imi place ce faci cu olteanul :D Bafta:D

P.S: si ca sa fie astazi sambata completa, am lucrat destul la VNF, sa zicem in mare ca am rezolvat problema cu caloriferul am pus praf din acela 2+2 tot butoiasul ala, si s-a rezolvat, a facut un abur de nu vedeai nimic afara, si s-a lipit....cred...acum vad ca baga destula caldura, mai am sa ii fac capsulele alea vacuumatice si este aproape gata treaba..:twisted: si am facut si ceasurile stock, am pus alt cadran la kilometraj ca ala vechi era zgariat de niste ***** eu zic ca arata bine acum... astept pareri.

buna treaba :)

cosmine...sper ca nu te superi dar mam jucat cu o poza de-a ta :D
nu prea ma pricep la modificat:oops: sper sa iti placa...

Cosmin-SNR 28-11-10 09:14

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 3850356)
buna treaba :)

cosmine...sper ca nu te superi dar mam jucat cu o poza de-a ta :D
nu prea ma pricep la modificat:oops: sper sa iti placa...

Da m-am suparat rau de tot :lol: glumeam ;) Sigur ca nu ma supar, si imi place foarte mult poza, ti-a iesit bine ;)

tibby 28-11-10 19:49

:Dbv cosmin

Cosmin-SNR 28-11-10 20:33

Quote:

Originally Posted by tibby (Post 3852660)
:Dbv cosmin

Merci merci, intrii pe mess? da add la : cosmin_snr sa discut ceva cu tine:D

Cosmin-SNR 29-11-10 10:02

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3850057)

Si restul de poze, cu reparatia ceasurilor...am schimbat si rama aceea din albastra in neagra...si sunt aproape gata, dar imi cam face figuri martorul de la presiune ulei :( urca cam greu, ca si cum ar agata ceva...si nu stiu ce sa ii fac:???: ? are cineva alte ceasuri perfect functionale??:???:le dau pe astea la schimb si o mica diferenta...:D pot sa fie si din alea model mai nou takosan, veglia orice, numai sa aiba martorul ala de ulei bun :D

BlueAngel 30-11-10 09:45

poate indicatorul nu are nimic...poate nu ai presiune calumea ;)

Cosmin-SNR 30-11-10 14:59

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 3856889)
poate indicatorul nu are nimic...poate nu ai presiune calumea ;)

da...sa sti, la set motor nou, linie de arbore, si tot ce tine de internele motorului...care sunt noi asta ar fi e presiunea proasta:rolleyes2 intai citeste si tu topicul de la inceput pana la sfarsit ai fi vazut ca motorul meu e facut de la 0 :rolleyes2 informeaza-te inainte

Marian06tzw 01-12-10 19:07

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3857717)
da...sa sti, la set motor nou, linie de arbore, si tot ce tine de internele motorului...care sunt noi asta ar fi e presiunea proasta:rolleyes2 intai citeste si tu topicul de la inceput pana la sfarsit ai fi vazut ca motorul meu e facut de la 0 :rolleyes2 informeaza-te inainte

si ce nu ai mai vazut motor facut de la 0 si sa nu aiba presiune la ulei
sa nu mai zic ca sa si blocat asa ca nu se stie niciodata piesele din ziua de azi nu mai sunt de incredere
un prieten a schimbat la a lui 3 pompe de ulei pana a nimerit una buna
asa ca nu baga mana in foc

Cosmin-SNR 01-12-10 19:10

Quote:

Originally Posted by Marian06tzw (Post 3861668)
si ce nu ai mai vazut motor facut de la 0 si sa nu aiba presiune la ulei
sa nu mai zic ca sa si blocat asa ca nu se stie niciodata piesele din ziua de azi nu mai sunt de incredere
un prieten a schimbat la a lui 3 pompe de ulei pana a nimerit una buna
asa ca nu baga mana in foc

Ok...dar inainte mergea perfect acum nu stiu ce se intampla cu el...a luat-o razna indicatorul ala!

P.S: da-mi un buzz urgent ca am treaba cu tine:shock:

Marian06tzw 01-12-10 19:17

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3861679)
Ok...dar inainte mergea perfect acum nu stiu ce se intampla cu el...a luat-o razna indicatorul ala!

P.S: da-mi un buzz urgent ca am treaba cu tine:shock:

am probleme cu mess-u iti dau in data ce rezolv
si eu aveam probleme cu turometru care indica ce vroia el si era de la alternator puntea de diode nu stiu sigur ce leg ar avea da dupa ce am schimbat-o a functionat perfect

Cosmin-SNR 01-12-10 19:19

Quote:

Originally Posted by Marian06tzw (Post 3861707)
am probleme cu mess-u iti dau in data ce rezolv
si eu aveam probleme cu turometru care indica ce vroia el si era de la alternator puntea de diode nu stiu sigur ce leg ar avea da dupa ce am schimbat-o a functionat perfect

Am inteles...acum sunt in cautare de ceasuri si de reparator pentru aeroterma mea:cry: sa imi faca si mie vacuumurile alea:cry::cry: da-mi numarul tau de telefon sa te sun:arrow:

ovy_geo93 01-12-10 19:52

ai incercat sa schimbi si sonda de ulei? o fi de la sonda,nu de la indicator

Cosmin-SNR 01-12-10 19:58

Quote:

Originally Posted by ovy_geo93 (Post 3861816)
ai incercat sa schimbi si sonda de ulei? o fi de la sonda,nu de la indicator

Am precizat ca de cand am schimbat unele elemente prin ceasuri numai martorul ala imi face figuri... El urca pana sus de tot, are presiune calumea...dar cand urca agatza ceva adica urca cam greut:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 03:11.

- Copyright 2026 4Tuning