![]() |
Re: Politzaiu' si Loganu'
si daca masina e pe numele meu si adresa unde stau cu ai mei ce se intampla!
taci ca esti vrza! |
ma....daca ii pe numele tau, dumnezo sa-ti ajute :P
daca n-ai nimica luat pe numele tau....si ei amenda si ii vine la tactu s-o plateasca si nu vrea...teoretic n-are ce sa-ti faca, eventual sa te puna sa lucrezi x zile in folosu comunitatii intelegi de ce ii frumos in cluj? |
1 Attachment(s)
Plictiseala mare...:lol:
|
numa' ei si taximetristii
|
si culmea ca ei tot patruleaza da' la mine la bloc tot la fel de des disparcd playerele din masina :lol:
|
vedeti voi la mine in zona ce ii din 10 in 10 min!! cum se lasa seara cum apar girofarele mama lor!!
|
bine Danutzule, eu ce sa mai zic, ca stau langa scoala de politie :)))))
numa sa vezi ce fain ii cand ii aduce pe "elevi" la scoala cu girofarele puse ... :))))))) si vin vreo 5-6 loganuri :)) zici ca e ceva eveniment :) |
Interesant e ca si au grija de Loganurile astea ... Am fost azi in spate la unu ... Ocolea foarte atent fiecare groapa, gaura de canal ... Ca sa nu mai zic ca m-am plictisit cat de incet trecea pe langa masinile parcate pe pe stradutza dintre Piata Pacii si Memorandumului. Grija pt bunul public e sfanta!
|
daca tot suntem la politai azi noapte am cautat ceva si-am gasit altceva, si pare destul de interesant
www.amenda.ro |
N-are nimeni poze cu masinile astea de politie cand fac astia "buff' cu ele ?:p
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
parca vad ca tot ala care o fost pe prioritate pica de vina
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
sectia 3 .. pe sistem :)
|
acum vreo saptamana la mine pe strada un logan de poliz s-a "indragostit" de un mondeo si l-a "pupat" putin..... n-am poze nici nu am vazut mi-a spus doar un pireten....
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:08. |
- Copyright 2026 4Tuning