Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Astra F 2.0 16v TURBO (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/187-masina-mea-opel-astra-2-0-16v-turbo.html)

madfish 13-11-04 18:40

Deci masina e coma, live e cel mai bene sa o vedetzy si interior si exterior si TOT. Poate va si da o tura ... :wink:

VFFtuning 11-12-04 14:44

numarul 1 IN ROMANIA si prin imprejurimi!!!!!!
:lol: felicitari x ray

X-Ray-Eyes 11-12-04 17:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"VFFtuning\"
numarul 1 IN ROMANIA si prin imprejurimi!!!!!!
:lol: felicitari x ray

Mersi ! Dar la faza cu Nr 1 ai exagerat ...
:)
Acum cateva zile a inceput sa scoata si flacari pe evacuari !!!
Si au lungimea de 50-60 Cm ...
Cea mai lunga a avut 1 metru si ceva !!!
Cand mi-a bubuit toba intermediara si s-a facut franjuri de la un rateu .
Poze - Soon !!!
Si ptr asta ii multumesc lui HONDARUL !!!
Keep It Real Man !!!
10x !

CT-03-ART 11-12-04 18:21

ashteptam sa vedem pozele shi la urmatoarea chindie o sa te invitam sa ne lashi sa prajim shi noi nishte mititei cum zicea HONDARUL.

marpha shi felicitari pt mashinutza... tovarashi mei cand au vazuto nu credeau ce e o astra...

VFFtuning 15-12-04 14:25

Quote:

Mersi ! Dar la faza cu Nr 1 ai exagerat ...
ai mai x-rey nu mai fi asa modest :lol:
AI CU CE :wink:
arata mi tu alta masina.......mai cool 8)

RACING MAN 15-12-04 14:52

nu este singura masina din ct care scoate flacari pe esapament

CT-03-ART 15-12-04 19:55

uimeshte-ne... ia zii cine mai scoate flacari...? shi pune nishte poze...

RACING MAN 16-12-04 07:49

1 Attachment(s)
uite aici.....

stralis 16-12-04 09:09

masina este preparata la motor nu are nici chestie electronica care sa scoata flacari :)

CT-03-ART 16-12-04 09:14

daka zici tu... dar akum depinde de multe oricum flacara ta cat masoara?

EvLSant0S 16-12-04 11:22

va masurati flacarile ? :D o sa apara ink una .. care o sa dea , prin laterale ;) o sa vedeti voi , va salut

EvLSant0S 16-12-04 11:26

ptr domnul ce a filmat.... chiar tineati sa va ardeti camera?? sau.... :D

Hondarul 16-12-04 11:27

Pai ne lasi mah cu masinile tale de raliu ??? Esti nebun ??? Cate din astea vezi tu pe strada, ca eu nu prea le vad... :wink:

X-Ray-Eyes 16-12-04 13:26

Sa iti traiasca Flame-urile ... dar pana la 60 Cm pe evacuare dubla mai este cale lunga ...
Si eu ma plimb cu \" baraca \" mea rosie prin oras ... Tu iti iei Mandat daca te prind gaborii ... deci nu iti recomand ...
Ti-as recomanda sa vb cu Hondarul poate iti mai face rost de un Kit sa ti-l pui pe masina inmatriculata ... merge pe orice ...
Da nu pe Peugeot ... pe Dacia aia rosie daca o mai ai \" Uratule\" ... ca ai inebunit tu si cu BUT'u si cu nebunii aia de la Ovidiu la VTM ... va rupetzi masinile .. in fine ... SA ITI TRAIASCA 205'u si ... la cat mai multe curse castigate man !
Oricum ... de o liniutza nu poate fi vorba ptr ca a ta e de 2 ori mai usoara decat a mea si mi-o iau clar :peace:
Si totatunci , daca o sa se aplaneze \" discutiile \" dintre NSL si MR , poate fac una si cu Cielo lui Seby ... sau cu Seatul cu jenti pe 17 , diferential autoblocant si 6 trepte !
:peace:

Keep In Touch !
De 1 chestie m-am tinut de cuvant ( Flame Thrower ) ...
Mai urmeaza inca 3 !
Shaved Doors , Swing Doors si ... o surpriza .
:lol:

Hondarul 16-12-04 15:36

Nice car my nigga'... Vrem poze fratello... Acum isi mai baga cineva care are tobe laterale sub praguri... Abia astept sa vad... Se pare ca eu sunt cel mai lenes sa le pun, dar o sa le bag...

The city's on fire... :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 05:04.

- Copyright 2026 4Tuning