![]() |
Re: Virtual Tuning... anyone ???
pai noi nu avem atata timp cat ai tu! toata ziua numa belesti! :) :) :)
|
2 Attachment(s)
Salutari,un skoda fabia...cam naspa pt ca mam grabit
|
si sa fie putin mai luminoasa.. k ii foarte aiurea asha neagra masina.. nu poti prinde bine contururile.. io m-as baga.. numa sa am timp :D
|
2 Attachment(s)
Sal all.de data asta un toyota cu putine modificari,am vrut sa fie mai simpla...astept pareri
|
nu imi place culoarea :) prea aprinsa
|
foarte putine modificari.. shi alea prea simple... shi eu la fel nu`s de acord cu culoarea.. :D
|
1 Attachment(s)
Aloha :)..am reusit..prima mea lucrare in Photoshop.Am studiat cat de cat vreo 2 zile si apoi am zis sa vad daca ma descurc.Masina este toyota de mai sus.Nah inceputu ii mai greu...de acuma I'm in.
|
snoopy...de prima lucrare e buna. dar greseli ai gentile un pic is aiurea, ai uitat o parte din bara fata originala si mai multe mici. Da repet de inceput e buna! :)
|
A lui Under VT a iesit faina si mai ales gentile imi plac mult....culoarea nu prea se potriveste dar e OK...
|
2 Attachment(s)
De data asta un acura...sper ca o sa va placa,astept pareri...Alex tu nu mai faci VT deloc?
|
superba :) felicitari
|
pfoai.. numa timp de VT nu am.. da o sa ma pun shi eu sa fac ceva.. sa-mi revin.. :) pana una alta.. faina Acura
|
Alex ar fi bine sa revii sa fim mai multi,sa facem ceva concursuri...ca asa singur deja ma plictisesc
|
mda.. poi o sa incerc.. k nu am timp nici sa ma *** .. :P d-apoi de VT.. da imi fac io .. :P da` concurs cu cine.. doar noi 2.. cu frate-tau..? shi snoopy !?! :P te bagi ?
|
Gata eu ma bag...chiar daca is la inceput..am numa 1 lucrare facuta.Hmm..cred ca ma apuc si de acura..pana pe seara o public :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:14. |
- Copyright 2026 4Tuning