![]() |
Re: Fiat vs Honda
Quote:
|
Quote:
|
sunt si EG'urii fara rugina dar alea sunt ocazii rare si nu ieftine, un prieten de al meu a cumparat acum 2 ani un Eg la 1300 de euro (suspensie sport K&N, evacuare) fara pic de rugina!
masina arata impecabil ! |
Quote:
|
Quote:
|
orice cal de curse ajunge gloaba, dar nu orice fiat ajunge cal de curse...
cred ca ar fii cazul sa se inchida balaria asta de topic. |
Comparatia nu prea are rol, pentru ca Fiat-ul face preponderent masinii ieftine (si le face destul de bine cel putin pe unele) din alta clasa decat Honda, doar nu o sa comparam Fiat Linea cu Honda Legend :) Iar ca sa comparam Fiat Gruppo cu Honda iar nu merge, doar nu o sa comparam Honda Accord cu Ferrari Enzo, sau Honda Civic cu Maserati GranTurismo :)
|
Honda civic :D https://www.youtube.com/watch?v=uyAwFw0eXwE
As zice eu ca sunt masini bune :lol::lol::lol: |
Sa vedem daca mai pleaca de pe loc fiatul cu apa in loc de ulei...... Sincer motorul ala inca dar inca face burnout cu apa in loc de ulei ceea ce mi se pare destul de concludent pentru a zice ca e un motor super bun. Sincer vreau sa vad ala cu fiatul care are curaj sa faca macar 1 minut burnout cu apa in loc de ulei si nu se alege cu motorul gripat..... Fiaturile is masini bune pentru aia ce isi permit doar jumatati de masura ori sunt pasionati dar in rest din punctul meu de vedere ca sa afirmi ca is nave spatiale mai bune ca honda deja trecem in alta categorie .Daca comparam preturile reale ale masinilor veti vedea ca desi consideram fiatul ieftin honda daca nu ar fi costurile de transport,taxe vamale si alte tampenii ar ajunge la un pret sa zicem similar daca nu chiar mai ieftin decat fiatul chiar daca ca si masina e mult mai ok. Nu am nimic cu italiencele dar pun o intrebare pentru unul din colegii care a postat pe aici :De ce daca italienii tot produc masini super ,lamborghini de ce foloseste elemente germane in masinile lor si nu italiene? Chiar daca firma apartine de grupul VAG tot nu se explica justificare daca italienii ar veni cu solutii viabile ar fi fost aplicate. Deci Fiatul=masina ok pentru cine doreste o masina ieftina pentru europa si ii place sa traiasca la limita (oare ajung acasa) iar honda e pentru cei ce apreciaza modelul si considera daca tin la masini ( am ramas fara ulei ,nui problema merge si cu ulei de gatit pana la primul peco si nu se distruge prea tare ) si masina merge la limita oricand e nevoie fara sa te lase in drum . Acum nu considerati jigniri la adresa fiatului pentru ca nu asta intentionez ,ca si clasa de confort mi se par ok dar comparatia intre cele doua ma face sa aleg honda de fiecare data fara nici un regret.
|
Cine a afirmat ca Fiat-urile sunt nave spatiale, mai bune decat Honda ? Fiat-urile sunt masini relativ ieftine, cu preturi acceptabile pentru intretinere, dar de la care nu poti avea pretentii de masini sport. Nu ca toate Hondele s-ar fi nascut masini de curse. Am sa te rog sa-mi explici ce inseamna ca cine vrea Fiat isi permite numai "jumatate de masura", ca nu prea am inteles ... Lamborghini, inainte sa fie cumparati de grupul VA, ce elemente foloseau, palestiniene? Ca a fost loc de imbunatatiri, e partea a doua. In materie de design, nu prea au concurenta. Exemplu : compara orice Alfa cu orice VW.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
COmparatie > Honda 90'', Fiat 90"
Honda 2002,Fiat 2002 Urate interioare domnii japonezi... Abia dupa multi ani s-au trezit. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
- Copyright 2026 4Tuning