![]() |
Re: Mercedes vs. BMW vs. Audi
Quote:
Cam asta era ideea pe care vroiam sa o exprim intr-un post precedent... |
Quote:
"“It gives us the possibility to produce models from different segments and in varying sizes using the same basic front-end architecture,” said Hackenberg." |
Quote:
2. Pana la urma poporul cumpara 90% din masini nu doar "expertii" (lu peste in cea mai mare parte....deci tot oameni din popor) 3.Ce tat platforme si alte minciuni cu care te-au indoctrinat reclamele....uita-te la ele! sunt practic LA FEL!!! 4. Oare nu tot fix aceeasi grosime are tabla la ambele, si aceleasi tratamente anticoroziune au??? :-P Cum e amplasat motorul......stramb la ambele....macar e transversal si nu misca lateral caroseria la accelerari(variatii ale cuplului) ci o apleaca in fatza ca la motocicletele japo cu 4 cilindrii 5. Era vb strict de passat si a4 .....nu abate subiectul si nu intra in offtopic 6. Am raspuns la pct 2 si 3 7.Scuze, am uitat de 4X4 .....my bad, recunosc ;) ....aia e the best 8.Nu avem A4 nou, pt ca eu nu am chiar atatia bani sa iau modelul nou....poate tu ai, da eu as prefera un orice BMW decat orice Audi 9.Poate tu nu stii, dar daciile alea chiar erau robuste fatza de papucul cu FWD |
Ok, am inteles.
- Passat si A4 totusi impart aceeasi platforma contrar celor spuse mai sus, doar tie ti se par la fel, de asemenea si fiindca tu aveai A4 de o seama cu mine acum 10 ani, nu conteaza ca acum e o alta lume - A4 are motorul amplasat gresit, stramb - Tabla de asemenea este la fel - Eu sunt mintit de reclame desi nu am vazut reclama sa mentioneze de platforma tehnica folosita - Tu in schimb esti bine informat si te iei dupa expertii din popor, doar ei cumpara 90% din masini deci ignoram pe aia bine informati si ne luam dupa turma Multumesc pentru toate astea, acum totul imi este mult mai clar, trecem mai departe :). |
anaconda..in ultimele zile, numai de platforme vorbesti! ai invatat si tu ceva nou? ca ai 5 thread-uri in care vorbesti de platforme.
|
Da, am avut o revelatie in vis i m-am gandit sa o impart cu voi. Daca observi nu eu am deschis subiectul asta in niciunul din threaduri. Bingo !
PS: Parca erau fo' 2 nu 5, ce iti e si cu matematica asta... |
anaconda dupa ce o sa ai si tu carnet o sa te mai fascineze loganul?
|
Quote:
Vb de platforme ca si cum tinea "ne-a Nelu cotrocelu" mai demult un discurs.....cu limba de lemn.....macar sa nu se apuce sa vb si de platforme politice ca atunci chiar a dat-o in bara de tot :))))) @anaconda: sper ca ai mai inteles ceva din ce am zis, si ceea ce ai scris mai sus nu era totul numai la mishto....oricum noi sa fim sanatosi fie in BMW fie in VAG fie in MBz :joy: |
Se pare ca aici chiar se manifesta fenomenul de "vorbim impreuna si ne intelegem separat". De asemenea vad ca in ultimul timp se practica mentalitatea de turma...la greu. O sa incerc sa fiu succint.
- dolb nu s-a "luat de parerile mele", nu prea ar fi avut cum sa conteste ceva in postul ala avand in vedere ca tot ce e scris e cat se poate de real. Daca lui nu i-a convenit ca eu am vorbit de platforme mai mult decat si-ar fi dorit el si a vrut sa mai marcheze +1 la postcount asta nu are nicio legatura cu discutia noastra. Mai mult, putea sa fie tot forumul impotriva "ideilor mele", atata timp cat ce scriam era adevarat nu vad cu ce ar fi influentat veridicitatea afirmatiilor, atata timp cat nu ne bazam prea mult pe turma si expertii din popor. - eu speram ca dupa fo' 38921459235 cuvinte sa fi priceput si tu cum sta treaba cu platformele alea, dar vad ca e o cauza pierduta, nu e nimic, trecem mai departe. Pamantul se invarte si daca unii useri nu au cunostinte minime intr-un anumit domeniu, nu e sfarsit de lume. Totusi, poate mai RE citesti si tu posturile alea, apelezi la goagal, prietenul tuturor...si poate...POATE...se mai lipeste cate ceva. Pana atunci numai bine ;). http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswa...oup_B_platform Incearca asta, poate te ajuta wikipedia, sunt foarte clar si concis formulate toate datele de care ai nevoie sa iesi din ceata. Poti sa incepi de la B6, urmand B7 / PL6 apoi MLP8. Daca nici asta nu are efect...:wave: |
n-a zis nimeni ca e adevarat sau nu ce ai scris! dar m-am plictisit, m-ai obosit..
PS: sunt 5 thread-uri! |
Dragul meu coleg forumist, nu te obliga nimeni sa imi citesti posturile. Daca te deranjeaza poti sa ma pui pe ignore list sau sa dai scroll cand nu vrei sa citesti ceva scris de mine. E cat se poate de simplu, un forumist cu experienta ca tine ar trebui sa stie asta ;).
|
Aş vrea să găsiţi o rezolvare la discuţia asta, de exemplu, _anaconda_, să fii puţin mai concis în posturi, şi să te opreşti o secundă să-ţi răspunzi la o întrebare: cum de reuşeşti DOAR tu să te pricepi la toate tipurile de maşini şi motoare despre care există versusuri? Nu că e ceva rău, doar mă întrebam eu aşa...
|
Pentru ca la restul nu ne pasa, simplu:)
|
Quote:
Daca ai timp poti arunca o privire pe posturile precedente, si ale lui Gixer sa vezi ce si cum, fapte cat se poate de clare, discutie care in mod normal se rezuma la 10-15 propozitii se duce de rapa cand pur si simplu se vine cu niste pseudo-argumente de te doare mintea... Din toate astea eu nu as trage concluzia (ironica) ca DOAR eu ma pricep la masini. De asemenea se intampla sa fie 4-5 pe langa si unul singur care are dreptate, asta nu inseamna ca se aplica regula mentalitatii de turma si ala singur fiind in minoritate are "o problema" ca doar el se pricepe. Vorbesc in general, doar o idee asa :). |
Bun, din păcate am reuşit doar să inflamez discuţia, îmi cer scuze, nu asta era intenţia mea, hai să o lăsăm aşa şi să ne întoarcem la cele 3 branduri...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:04. |
- Copyright 2026 4Tuning