Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeile iubesc mai mult banii decat sexul? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/139215-femeile-iubesc-banii-decat-sexul.html)

sTAILLL 05-12-10 16:02

Re: Femeile iubesc mai mult banii decat sexul?

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3869369)
De p--ă nu e problemă, e peste tot, doar că e o "marfă" comună, marfa de calitate se găseşte greu, şi crede-mă că femeile dau toţi banii de pe lume pe calitatea adevărată :)

foarte foarte corect :D doar ca pana o gaseste pe aia de buna calitate ...

Tzzantaru 05-12-10 19:09

Quote:

Originally Posted by sTAILLL (Post 3872542)
foarte foarte corect :D doar ca pana o gaseste pe aia de buna calitate ...

"pana sa dea de print , saruta multi broscoi" :D

Trixi 06-12-10 10:02

foarte corect! :lol:

Slim29 15-12-10 18:04

or exista femeie care sa nu le intereseze banu sau sexu ? >:)):))sa nu vrea nimic de la nimeni .. sa vrea totu de la ea .. sa nu fie nevoita sa-si puna curu la bataie pt bani , sau sa le stea capu 70% la sex?? scz nu am stat sa citesc tot topicu dar mi-a venit o idee in cap si am zis ca poate gasesc un raspuns .. ma refer la o Femeie care sa-si inteleaga cu adevarat scopul pe planeta asta ? ca defapt viata asta nu se refera doar la materie ...pt ca materia vine din non materia si non materia e mult mai imp decat materia ??? intelege cineva sau vb doar pt "cinematografu" meu

multumesc anticipat

Alex-Rahova 15-12-10 22:24

Quote:

Originally Posted by Slim29 (Post 3900467)
or exista femeie care sa nu le intereseze banu sau sexu ? >:)):))sa nu vrea nimic de la nimeni .. sa vrea totu de la ea .. sa nu fie nevoita sa-si puna curu la bataie pt bani , sau sa le stea capu 70% la sex?? scz nu am stat sa citesc tot topicu dar mi-a venit o idee in cap si am zis ca poate gasesc un raspuns .. ma refer la o Femeie care sa-si inteleaga cu adevarat scopul pe planeta asta ? ca defapt viata asta nu se refera doar la materie ...pt ca materia vine din non materia si non materia e mult mai imp decat materia ??? intelege cineva sau vb doar pt "cinematografu" meu

multumesc anticipat

bai fatboyslim :)) ...
ce zici tu acolo??

fetele din ziua de azi vor bani
femeile din ziua de azi vor iubire
toate vor sex
PUNCT
:d

DTH 16-12-10 07:47

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 3901230)
ce zici tu acolo??

toate vor sex
PUNCT

Punct ochit , punct lovit :lol:

Slim29 17-12-10 01:01

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 3901230)
ce zici tu acolo??

toate vor sex
PUNCT

da-te drq Lakeeeee mai traiesti :)))) .. zice-am si eu ma .. daca observi am precizat ca e o banalitate de idee :))

Alex-Rahova 17-12-10 17:14

Quote:

Originally Posted by Slim29 (Post 3904471)
da-te drq Lakeeeee mai traiesti :)))) .. zice-am si eu ma .. daca observi am precizat ca e o banalitate de idee :))

yeaaaap traiesc .. inca :twisted:
Sunt de acord cu tine,doar ca am lovit direct in miezul problemei... ca sa fim ontopic
si pe langa topic .. nu ne-am vazut de un an .. esti nebun?!!?!?!?

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3901805)
Punct ochit , punct lovit :lol:

Esti de acord cu mine :) si apropo..esti fata...?!:-P

DTH 17-12-10 17:21

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 3906023)
Esti de acord cu mine :) si apropo..esti fata...?!:-P

Dap :eyebrow:

Alex-Rahova 18-12-10 09:40

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3906035)
Dap :eyebrow:

deci nu esti femeie...:lol: , bine , a nu se intelege ca te bag in aceeasi oala de mai sus , ca totusi mai intalnim si exceptii, dar intotdeauna intr-o discutie cu diferite exemple, persoanele de fata se exclud :lol:
:lol:

DTH 18-12-10 09:56

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 3907408)
deci nu esti femeie...:lol: , bine , a nu se intelege ca te bag in aceeasi oala de mai sus , ca totusi mai intalnim si exceptii, dar intotdeauna intr-o discutie cu diferite exemple, persoanele de fata se exclud :lol:
:lol:

Scurt pe doi...eu nu suport "fumeile" ...rareori fac excepţie :D eu sunt pro boys ! :peace:

Slim29 20-12-10 16:16

pai baa nu am zis ca nu sunt de acord cu tine si vad si eu modernismu asta fals ... :)) incercarea de manipulare si distrugere a mintilor umane .. dar stii vb de la parazitii cu totii stim adevaru dar dulce-i chinu.. sunt alti factori in mentalitatile astea. oricum fiecare cu ale lui ...

pai drq poate ne vedem pana in rev / dupa revelion sa vedem ce timp este .. mie dor in plm sa mai ies ca inainte..

MillionDollarBaby nu te cunosc , nu stiu cine esti .. doar am citit cateva posturi pe aici pe forum .. am observat ca ai o mentalitate diferita dar cauta adanc in radacinile ei sa vezi .. felul in care formulezi propozitiile , cuvintele care le folosesti arata ca esti o persoana cu sange nobil dar mai cauta in tine , mai cauta in tine ca femeie .. te salut , te respect , o seara placuta!

aleks 20-12-10 21:30

Quote:

Originally Posted by Slim29 (Post 3913842)
felul in care formulezi propozitiile , cuvintele care le folosesti arata ca esti o persoana cu sange nobil dar mai cauta in tine , mai cauta in tine ca femeie .. te salut , te respect , o seara placuta!

wtf?:suspiciou

DTH 20-12-10 22:02

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3914916)
wtf?:suspiciou

+ 1 :shock:

valitataye 20-12-10 23:02

Cred ca tema Threadului a deviat putin in ultimele pagini:D...Mi se pare destul de interesant totusi...desi eu pana acuma am stiu cum sa imi aleg iubitele si am preferat sa stau un timp singur decat sa ma cuplez cu una materialista

Pana la urma conteaza sa iubeasca pe mine ca persoana nu portofelul meu plin sau masina :lol:

All times are GMT +2. The time now is 08:34.

- Copyright 2026 4Tuning