Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti - 05.06.2005 (https://forum.4tuning.ro/44-bucuresti-05-06-2005.html)
-   -   Cum A fost la Baneasa?Parerile voastre... (https://forum.4tuning.ro/44-bucuresti-05-06-2005/1285-baneasa-parerile-voastre.html)

gabone77 13-06-04 09:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
ma frate.. esti shucarit rau de tot vad... acum posibile raspunsuri..
1: ce pana mea sa mai pui pe m5... si asa estetic... las-o frate ...
2: nu are omu` bani ma nene de unde atatia bani de tuning si ***.. se da omu` de placere
3: au fost oameni care au venit cu masini stock chiar daca era slabutze sub 100 de cp sau ceva d genu`..
se da omu` de placere ma omule... ptr senzatie... ce naiba...

eu vorbeam de faptul ca unele masini mi-au dat impresia ca nu sunt de nici un fel tunerite si nu ma refer la cine stie ce masini la care te-aigandi tu.oricum in curand de ce nu l-am vedea si pe costi ionitza sau pe adi de la valcea nu ca si ei au masini tari nu? aici e vb de spirit frate pt ca orice petarda cu bani si-ar putea permite sa vina la concursurile astea nu? in schimb alta e cand vezi pe strada o masina veche care bate la cur bijuteria vreunui fitzos d-asta cu bani. iar despre faptul ca te-ai luat de mine ca am oltcit eu zic ca pot sa vb despre orice inclusiv despre tuning nu are treaba pot sa am si trotineta pasiunea e pasiune si cine stie cunoaste.

Stuey 13-06-04 10:10

Re:

Ori sunt eu prost ori nu vad bine :shock: ...eu am scris opel vs cielo (opel verde vs cielo alb)...Daca nu-i asha corectatzi-ma...dar asha e.

Hondarul 13-06-04 10:14

Era oltcit mah... Acum nu mai inteleg nimic nici io... :? :? :? E doar un Oltcit in toata cursa, in toate filmele, care se da cu o SN sau Nova, ce-o fi si atat !!!!! :roll:

Stuey 13-06-04 11:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Era oltcit mah... Acum nu mai inteleg nimic nici io... :? :? :? E doar un Oltcit in toata cursa, in toate filmele, care se da cu o SN sau Nova, ce-o fi si atat !!!!! :roll:

A fost un oltcit in toata cursa..unu alb care a concurat cu o dacie si a luat-o....Ala verde care a concurat cu cielo era OPEL CORSA...
Atzi inteles???

RoSonic 13-06-04 16:13

Quote:

A fost un oltcit in toata cursa
eu din ce-am vazut ....au fost 2 oltcit-uri.... bogdanlascu si maidanezu (nickurile de pe forum :) ).....

Stuey 13-06-04 18:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RoSonic\"
Quote:

A fost un oltcit in toata cursa
eu din ce-am vazut ....au fost 2 oltcit-uri.... bogdanlascu si maidanezu (nickurile de pe forum :) ).....

Probabil..nu te contrazic...dar cel verde era un opel corsa.

COObra 13-06-04 18:36

ba voi astia soferii
care vorbiti de masini stock m5 si amg
m vine de ma motorsport care TUNEAZA masini de serie BMW
iar AMG este firma care TUNEAZA Mercedes.
deci masinile alea NU sunt stock-sunt tunate de profesionisti
hai ca mai vb ca a inceput cursa de F1

DAMaged 14-06-04 13:04

Ce a demonstrat Oltcitul la Baneasa??? Si din cate stiu eu Opel Corsa nu e Oltcit.

gabone77 14-06-04 16:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"COObra\"
ba voi astia soferii
care vorbiti de masini stock m5 si amg
m vine de ma motorsport care TUNEAZA masini de serie BMW
iar AMG este firma care TUNEAZA Mercedes.
deci masinile alea NU sunt stock-sunt tunate de profesionisti
hai ca mai vb ca a inceput cursa de F1

nu ma refeream la m5 sau amg ci la seat de exemplu

RoSonic 14-06-04 17:04

Re:

Quote:

nu ma refeream la m5 sau amg ci la seat de exemplu
pai seaturile chiar erau \"tunarite\"....

EvLSant0S 14-06-04 21:23

tzi se pare normal ca un seat leon topsport 1.9 tdi sa faca un cielo de 240 de cp? ? ? asta nu e tuning? crede-ma ca masina aia e tunata...

Stuey 14-06-04 23:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
tzi se pare normal ca un seat leon topsport 1.9 tdi sa faca un cielo de 240 de cp? ? ? asta nu e tuning? crede-ma ca masina aia e tunata...

Mda...poate a gresit cielo startul...dar..ce motor are sebi pe cielo..(mie mi se pare f greu sa urci un motor de cielo la 240 cp)

RoSonic 14-06-04 23:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Stuey\"
Mda...poate a gresit cielo startul...dar..ce motor are sebi pe cielo..(mie mi se pare f greu sa urci un motor de cielo la 240 cp)

i-a facut ce i-a facut..*****ie la tuning: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=142&start=0

EvLSant0S 15-06-04 14:36

oricum asta nu prea se mai poate numi cielo.. are motor de opel... etc cert e ca rupe masinutza asta...

BogdanCMS 15-06-04 19:52

Rupe,rupe, dar si-a luat-o de la un 1,9 TDI dus pe la 200cp...eu sincer nu cred ca are 240, ceva in jur de 210...eu am vb cu un mecanic de modificarile astea si a zis ca puterea e cam exagerata...totusi nu are turbo, desi e un 2,0 Sfi 16v 150cp(de pe opel Gsi)...

All times are GMT +2. The time now is 22:28.

- Copyright 2026 4Tuning