![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Ori sunt eu prost ori nu vad bine :shock: ...eu am scris opel vs cielo (opel verde vs cielo alb)...Daca nu-i asha corectatzi-ma...dar asha e.
|
Era oltcit mah... Acum nu mai inteleg nimic nici io... :? :? :? E doar un Oltcit in toata cursa, in toate filmele, care se da cu o SN sau Nova, ce-o fi si atat !!!!! :roll:
|
Re:
Quote:
Atzi inteles??? |
Quote:
|
Re:
Quote:
|
ba voi astia soferii
care vorbiti de masini stock m5 si amg m vine de ma motorsport care TUNEAZA masini de serie BMW iar AMG este firma care TUNEAZA Mercedes. deci masinile alea NU sunt stock-sunt tunate de profesionisti hai ca mai vb ca a inceput cursa de F1 |
Ce a demonstrat Oltcitul la Baneasa??? Si din cate stiu eu Opel Corsa nu e Oltcit.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
tzi se pare normal ca un seat leon topsport 1.9 tdi sa faca un cielo de 240 de cp? ? ? asta nu e tuning? crede-ma ca masina aia e tunata...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
oricum asta nu prea se mai poate numi cielo.. are motor de opel... etc cert e ca rupe masinutza asta...
|
Rupe,rupe, dar si-a luat-o de la un 1,9 TDI dus pe la 200cp...eu sincer nu cred ca are 240, ceva in jur de 210...eu am vb cu un mecanic de modificarile astea si a zis ca puterea e cam exagerata...totusi nu are turbo, desi e un 2,0 Sfi 16v 150cp(de pe opel Gsi)...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:28. |
- Copyright 2026 4Tuning