![]() |
Re: SUA vs. Europa: Cadillac CTS-V vs. BMW M5
Quote:
|
au inceput sa se fabrice si cu cutie manuala , acum la "sfarsitul carierei" :D , e adevarat ca la inceput nu se faceau manuale pe e60 m5
|
Quote:
|
si totusi nu inteleg o chestie..... voi chiar tineti cont la o masina de tipul majoritar al persoanelor care le conduc?? (in cazul q7 , cocalari ...) eu daca as avea bani probabil mi-as lua un q7 , un Sclass , s.a. .... chiar nu m-ar interesa deloc ce se spune despre cei care conduc aceste masini , eu as aprecia intai calitatea si tehnologia acestor masini , performantele lor , materialele de buna calitate , si crede-ma ca m-as simti foarte bine conducand un q7 ,,,,, nu masina te face cocalar...
|
Caddy e o masina cu mai multa personalitate, asta e o opinie proprie, M5 e o masina, care la un pret foarte mare nu sare in ochii, chiar daca dinamic e mai buna, dar intretinerea e mai scumpa.
Avantajul prim al Caddy-ului ar fi pretul. |
Quote:
|
Quote:
|
As vrea sa fiu si eu un cocalar intr-un q7 ....
|
ZR1 e cam topul masinilor stock americane si daca ai lua topul europenelor nu prea tine, chiar si asa e o piesa de inginerie foarte reusita.
|
Quote:
|
ZR1 a batut TOT de la gtr la porsche...vb teste de franare, accelerare , circuit etc.
|
Nu chiar tot. Oricum la cat costa este o bomba si o dovada ca si americanii mai nimeresc cate una care este buna peste tot nu numai in linie dreapta.
|
Quote:
|
GTR- ma refeream la performante pe circuit si prin top ma refeream la ce au ei cel mai bun din fabrica, iar daca il pui cu o europeana de peste 550 cp pe un circuit il face. sa nu mai amintesc de enzo, veyron ce sunt in top. intradevar diferenta de costuri e enorma, dar pentru asta platesti tehnologia.
inca ceva: auzisem ca platforma de corvette ar fi proiectata de inginerii eurpoeni, e adevarat? |
Quote:
Sincer, intre un Veyron si un ZR1 pe circuit... mi-as pune banii pe Corvette. Intre un Enzo si un Corvette... ia ghici :lol: Chiar daca Enzo nu se mai fabria din 2004 pun pariu ca-i mai rapid decat ZR1 de-l intoarce pe dos. Dar cum o zis GTR... un ZR1 e in jur de 118.000....de dolari. Un Enzo(second-hand) incepe de pe la vreo 800.000 euro si se opreste undeva pe la pretul unui Veyron...1.400.000 tot euro :) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:16. |
- Copyright 2026 4Tuning