![]() |
Re: Poze spion: Logan Stationwagon
de curiozitate asta chiar off-topic Walderrama
vreau si eu poze cu tine si cu masinile tale si eventual o dovada ca sunt ale tale asa de curiozitate. nu te iau la caterinca dar cred ca nu ti le-ai cumparat tu din banii stransi de tine din munca ta, pt ca daca ti le cumparai din bani tai nu te dadeai asea de mare. ai avut un tatic sau o mamica sau vreun unchi care sa te sponsorizeze sau din pura sinceritate ai inceput sa faci curse de mic si ai strans bani ca sa iti cumperi aceste masini. sau poate ai facut finante banci si mamica sau taticu te-au aranjat la o banca de unde cu multa sudoare ai avansat in posturi si ai castigat bani ca sa iti cumperi asea ceva, astea total off-topic. daca sunt ale tale cumparate de tine si ai vro 50 de ani poate te as crede. astept pozele si sper ca nu te-ai suparat pe mine dar atatia pusti cu banii vezi prin bucuresti care nu pot lega 2 vorbe si (scriu tunig cu 2 de n). so no offence and I hope none taken Walderrama |
mai st dusi sa mor eu de ce naiba va certati daca erati tari puneati bani jos si faceati o cursa asa sincer nu pot sa va inteleg mah daca se mandreste lasa-l in pace sa se mandreasca cu ce e alui chit ca st si alea din joc frate chill mai usor lasa-l in pace ce te pui la mintea lui nu ai ce face
|
mai ma scot din sarite pustii astia de se dau mari ca au banii de la taticu si de la mamica si spun ca cei care sunt fraieri isi cumpara logan Stationwagon ca e varza ca e vai de ea, frate o fi vai de ea dar e practica si are si romanu o masina cu care sa se mandreasca ca e a lui. p**a mea ne spargem in basini ca avem super masini si le tinem in garaj ca **** mea le spargem pragurile din fibra de sticla la gropile pe care le avem in capitala si in tara sau poate facem 200 de kilometrii pana la fetesti si ne intoarcem si nici drumu ala nu e bun e plin de denivelari la trecerile pe poduri, macar respect fata de ce e al tau
|
Quote:
p.s: eu nu am masina .. nu m`am laudat ca am .. suntem de aceeasi parte .. nici eu nu sufar mincinosii ;) |
Quote:
|
vai de kpu meu.... iar cearta aiurea??? mai bine sa va intalniti pe undeva sa va impartiti convingerile si parerile voastre cu joysticku' :D:D:D
|
cred ca cel mai bine este sa ne luam un Logan Stationwagon ca sa fim cu totii fericiti :D
|
Quote:
|
seamana a dric. cred ca va avea succes in randul firmelor de servicii (funerare)
|
Quote:
|
fuzzy prima impresie si eu pe asta am avuto dar..........acuma sincer chiar imi place mai ales cand am vazut pozele din ziar e chiar frumusica acum daca pun si un motor mai bun...............ar fi super
|
ooo daaaaa
|
pey pana la urma cred ca imi vand masina, mai strang un pik si iau logan break si imi bag pe el tot ce nu are un ferrari, plus tractiune integrala...... ca sunt un roman jmeker ce p**a mea :D
|
nu mi separe mf deloc cea mai nashpa mashina din lume datzi-i focccccccccccc!!!
|
Masina asta are un folos pe lumea asta.Chiar nu inteleg.......Pentru carat cartofi e chiar potrivita:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:26. |
- Copyright 2026 4Tuning