Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Ce traznai faceam noi cand eram mici !! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/1094-traznai-faceam-eram-mici.html)

astra_1.7 09-01-07 20:27

Re: Ce traznai faceam noi cand eram mici !!

de cele mai multe ori deranjam linistiea publica ..cand toti tovarasii ne strangeam p-afara pana noaptea tarziu....asta pana cand vreun mosh dement chema politia..si daca ne prindeau gaborii ne duceau la sectie ca pe ultimii infractori....si ne mai luam si amenda..:(.. dar macar am ramas cu niste amintiri interesante :D

ra2 10-01-07 08:37

Quote:

Originally Posted by astra_1.7 (Post 691257)
de cele mai multe ori deranjam linistiea publica ..cand toti tovarasii ne strangeam p-afara pana noaptea tarziu....asta pana cand vreun mosh dement chema politia..si daca ne prindeau gaborii ne duceau la sectie ca pe ultimii infractori....si ne mai luam si amenda..:(.. dar macar am ramas cu niste amintiri interesante :D

cu amintiri normale sau amintiri dureroase de la gabori?:lol:

George_P. 13-01-07 22:15

ce pot sa zic...

la 2 ani m-am strecurat in masina lu bunicamiu si am dat la contact,masina fiind in viteza doar am smucit-o si eu cazand in fundulet ca stateam in picioare ca sa ajung:lol: ....asta din ce mi-a povestit unchimiu

altceva....eram la un tovaras,printr-a 8a asa,am pus masa mare de musafiri sa jucam ping pong.....si s-a intins prostu dupa o minge la fileu,el fiind mai plinut asa,s-a dezechilibrat si-a cazut peste ea....a facut-o zdrente. am fost pe burta atunci:lol: :lol: si acu mai rad si fac misto de el....:lol:

in rest,ce sa zic,am un vecin la 1 care ingrijea gradina,o ingrijeste si acum,eu stand la 4,cum il prindeam in gradina aruncam in el cu tot felu...piulite,suruburi,carlige,pamant de flori...il udam,puneam dusu pe el:lol:
era terorizat omu,acu m-am potolit normal...:angel:

Dar eu pe langa voi, sunt mic copil...:lol: :lol:

ra2 14-01-07 20:14

cand aveam eu vreo 7-8ani jucam cu astia de la bloc gardiana 10....si ma alerga unu din echipa adversa si am trecut printr-o terasa d-asta de la un magazin....si eu cu mintea de atunci ce m-am gandit sa nu ma prind ala i-am trantit cateva scaune in fata(de plastic) si am scapat de ala ca i-am belit picioru ca sa inpiedicat de scaune da au inceput sa ma alerge aia de la magazin pana la urma am scapat k sau plictisit aia sa ma alerge si m-am bagat si eu intr-o scara :D

sKija 17-01-07 19:18

Quote:

Originally Posted by ra2 (Post 698285)
cand aveam eu vreo 7-8ani jucam cu astia de la bloc gardiana 10....si ma alerga unu din echipa adversa si am trecut printr-o terasa d-asta de la un magazin....si eu cu mintea de atunci ce m-am gandit sa nu ma prind ala i-am trantit cateva scaune in fata(de plastic) si am scapat de ala ca i-am belit picioru ca sa inpiedicat de scaune da au inceput sa ma alerge aia de la magazin pana la urma am scapat k sau plictisit aia sa ma alerge si m-am bagat si eu intr-o scara :D

lol super tare faza :))
ai si niste imagini :shock: :paper:
(glumeam)

Alex-Rahova 17-01-07 22:21

am stat ceva ceva dar am citit tot topicul asta si am citit glume/nebunii/prostii/traznai de tot felul...
am si eu cateva .. oameni abandonati prin adapostruri anti-atomice, pisici legate de caini si cainii batuti ..sa vezi derapaje ce faceau pisicile..aa poante cu petarde, bulgari de zapada si astea nu le mai zic.. sau cu 'cazemate' facute iarna din zapada si vara din cartoane ... si cand ne suparam unul pe celalalt le incediam :)..multe multe
dar sa povestesc una mai speciala asa

una este :
In ziua cu atentatele de la WTC , eu si gasca de handicapati din zona, eram la gratar,bine.. ce intelegeam noi prin gratar?? .. In curtea scolii, o groapa in pamant, plina cu ce gaseam ( lemne, cartoane , ziare.. ) si "pe gratar" nu puneam nimic altceva decat cartofi furati din piata :)
Era pur si simplu o placere sa mancam cartofii aia carbonizati, plini de cenusa si funingine ... negrii la fel ca un carbune...ne faceam la gura si pe maini in ultimul fel
Eh.. si in ziua aia, se anuntase mare gratar..deh..era vacanta:) .. ne strangem noi mai multi, fiecare cu ce adusese de acasa ( aia care furau furculite si sare de acasa ..sau o rosie si un castravete erau smecheri :) )
si .. sarim gardul in curtea scolii, fugim in gradina scolii care era plina de boscheti si tufisuri.. si ne gasim un loc , ne punem pe treaba..
stateam si noi linistiti, sa nu facem galagie..desi era fumu` de 20 de metrii in aer.
2 dintre prietenii mei, 2 frati bomba.. (care se bateau intre ei cu pietre si fiare si bate si tot ce prindeau.. de 3-4 ori pe saptamana) incep sa se certe..
Si normal ca nu am mai mancat nimic, ca s-au batut cu cartofi intre ei..
Hop de-odata apare 'paznicul' de la scoala ca cica : DOmne chem politia, noi am ras de el l-am injurat si am fugit.. dupa 2 minute ne intoarcem sa adunam ce era de mancat de pe acolo eu mai al dracu zic : Gardaaaa ! fugiti... si normal ca nu m-a crezut nimeni.. am ras si eu ( ca sa ma scot de la o gluma de cacao) .. dupa inca 5 minute zic Gardaaaa.. si ca sa par mai credibil ma sui pe gardul scolii... la care unul din prieteni cica : "ba nene eu nu mai stau ca faceti misto cu garda-garda.. plec.." .. noi : "bine ma noi ramanem sa halim :) "
pleaca pustiul , eu tot pe gard radeam de restul..cand in cam 30 de secunde, de dupa un copac.. ce se vedeau.. picioarele pustiului asta, langa picioare imbracate in uniforma de police :) .. eu strig Garda ba fugiti ! si sar... direct intr-un tufis d-ala, parca trandafir era ca stiu ca m-am facut praf pe toata fata..numai taieturi
restul ramasesera sa manance crezand ca fac misto..pana la urma cand au vazut ca e pe bune au fugit fiecare pe unde a apucat.. unul fuge cu mine si plangand imi zicea.. Frate daca ne prind astia, ma bate tata si nu-mi mai ia calculator :)... eu radeam de el de nu mai puteam
Gaborii venisera vreo 2 echipaje, zici ca mari infractori eram ,si au fugit dupa noi pe niste stradute, unde au gasit 2 boschetari care culmea isi facusera si ei de mancare ceva de genul.. si de la distanta aud .. " SEFU` i-am gasit !!! " :)...
am scapat si de data asta :p

mai am multe intamplari dar decat la asta m-am gandit acum, ca ..mi-e cam somn :(

Alex-Rahova 17-01-07 22:27

si a 2-a oara nu am scapat, ne-au prins direct in fapt,..m-am ales cu interdictie in incinta/curtea scolii...dar culmea.. invatam in scoala aia :):):).....

aa si poante cu palme pe cur la fete.. hah sa vedeti ce nasol e cand dupa ce dai o plama sa ti se rupa lantul la bicicleta,. sa vedeti palme in cap ce-mi luam...:( sau odata mi s-a desfacut ghidonul si in loc sa dau o palma pe cur, i-am tras o roata intre craci si un ghidon in spinare :):)

SHOGUN-A8 18-01-07 00:09

Dar sa vezi ce tare e sa-i dai o palma la cur unei fete..si sa-i prinzi blugii la lantul bicicletei si apoi...cand m-am chinuit vreo 20 min sa-i scot blugii de acolo m-am si combinat cu ea =))

Doctorul 18-01-07 01:36

:D:D frumos topic....acum un 1 an sau 2.....cand mergeam la tara...intre 2 sate..luam sticle dupa jos(de plastic) si aruncam la rotile masinilor(prea inconstient)...multi opreau...dar fugeam pe camp:D..in rest...mai aruncam si cu capete de floarea soarelui....si ink ceva,mai faceam glume cu telu public..sunam la el cand trecea cneva si inchideam:D:D....sa nu mai zic de cate ciresi si capsuni furam noaptea::lol: .....unora le mai legam si usa

BMWfan 21-01-07 17:03

mi-am rupt piciourul urat cazand din pom

RA_2fast4u 21-01-07 17:37

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8 (Post 703129)
Dar sa vezi ce tare e sa-i dai o palma la cur unei fete..si sa-i prinzi blugii la lantul bicicletei si apoi...cand m-am chinuit vreo 20 min sa-i scot blugii de acolo m-am si combinat cu ea =))

=)) deci asta e maxima frate :lol: =))))))) deci a drak intamplare jur :lol:

Aaronnel^ 21-01-07 22:21

Eu cu gaska puneam pietre pe sina de tren, pe drum, ne jucam cu cornete de hartie si cu tevi, faceam buga-buga(ne ascundeam in boscheti si luam o creanga mare si cand venea lumea ii speriam facand diverse sunete) :))

La 6 ani i-am spart capul unui bun prieten cu o piatra.

La 11 ani am bagat masina lu tata in garaj ;))
- o spalasem si el era plekat. in fine dupa ce am spalato incepuse ploaia si mi se facuse mila de munca mea si eu am garajul in rampa si am zis sa bag masina :). tata nu sa prins pana nu a vazut scaunu dat foarte in fata :)

Mai aveam un obicei cu gasca sa sunam la astia de vand apartamente sau fel de fel de lucruri si sa facem misto de ei.

fel de fel de lucruri faceam .. nu mi le aduc aminte pe toate

SHOGUN-A8 23-01-07 23:27

Eu am avut capul spart de 15 ori :D
Probabil ca nu m-am jucat destul cu papusile :lol: :baby:

EvLSant0S 24-01-07 01:49

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 708882)

La 6 ani i-am spart capul unui bun prieten cu o piatra.

eu cu o lopata, inca suntem prieteni , m-am .. panicat rau de tot cand i-am vazut sange curgand pe fruntea lui :)

Nemilosu 24-01-07 07:35

cand eram si eu micutz ne adunam toti "baietii buni", facea unul kk intr-un ziar,mergeam pe la usi pe la lume, il puneam in fatz usii ,ii dadeam foc si sunam la usa.
reactia ?
iesea persoana si cand vedea foc il innebunea pe "ziar "cu papucu.
imaginati-va singurei mai departe.

All times are GMT +2. The time now is 05:14.

- Copyright 2026 4Tuning