Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   Renault 5 GTT (aka HBA Junior) (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/101205-renault-5-gtt-aka-hba-junior.html)

t@uru 30-08-09 20:31

Re: Renault 5 GTT (aka HBA Junior)

Poate avem noroc si ne vedem pe un aeroport undeva pana sa se termine sezonul, sa vedem exact cat e practic distanta intre noi ;)

In alta ordine de idei unde am fost vineri seara nu mai merg niciodata, plin de praf si o mare groapa imediat dupa finish de am zis ca imi sare amortizorul prin oala.

Pe viitor onorez strict in 2 locatii unde sunt conditii omenesti, din mers sau de pe loc, cum vrea fiecare.

So...bnz-ule....deabia astept prima noastra intalnire....

yknot 31-08-09 09:02

e incapatanat bnz-ul sa mearga cu t2-ul ... doar daca pune macar un t25 e peste czt....

t@uru 31-08-09 09:15

Vineri seara am mers cu 1.45 presiune in turbina.
Diferenta de la cer la pamant de la 1.3, dar s-a ivit o noua problema, masina e prea puternica si cam greu sa pun puterea jos.
Adevarat ca nu am incercat sa vad pe autostrada unde am aderenta maxima, sa vad cum e acolo. Mai putin conteaza asta, pentru ca vreau sa o fac sa traga bine pe orice tip de asflat, curat sau cu praf.

Dar pana una alta am gandit un boost controller variabil, care pe treapta 1 sa imi bage 0.8, pe treapta a 2-a sa imi bage 1.1 iar pe 3,4 si 5 sa imi bage 1.45. Iar daca am aderenta f buna sa pot sa il reglez sa imi bage pe treapta 1 un 1.1 sau 1.2 iar pe restul direct 1.45.

Acum sa vedem cum pot sa il trec de pe hartie in realitate. Nu e nimik complicat, doar ca unele piese tre sa le fac, si unele sa le gasesc.

Intradevar o solutie ar fi un blocant, dar la cat de scump este momentan solutia cu boost controlerul variabil e singura financiar realizabila.

Oricum daca reusesc sa il fac o sa fie f bun si cand o sa ajung sa bag 2 bari in motor, cu tot cu blocant.

Incep de azi sa caut piese si sa vedem ce iese.
Wish me luck.

tm8bnz 31-08-09 09:57

Slicuri moi si experienta in pedalat ! Eu nu am nici o problema la orice start !

P.S. Poate nu e asa puternica masina mea :shock:

t@uru 31-08-09 10:07

Semislickurile sunt medii. Intradevar e vb si de experienta la pedalat dar am vazut diferenta intre plecarile la 1.3 si la 1.45, e o diferenta mare.

Oricum pe la voi pe acolo strazile sunt mult mai curate :D.

Oricum, vreau sa elimin problema cu suprafata de rulare si plecarile.

Si poate masina ta nu e asa puternica :)):)), glumesc. Nu am pus-o pe dyno deci nu pot sa dau cifre.

t@uru 07-10-09 08:14

Pregatiri pentru Tulcea:

- geamuri policarbonat
- traseul de admisie il mai modificam nitel ca sa aiba un flow mai bun
- o sa montez breather tank-ul facut custom in atelier
- montarea unui bosst controller pe 2 trepte cu buton pe volan (1 bar si 1.45 bari)
- o noua capota prinsa cu 4 cleme si alte aerisiri mult mai ok pozitionate
- filtrul de aer pozitionat in spatele farului din stanga cu o carcasa in jurul lui
- si butuci de clio sport cu rulmenti noi SKF de 5 GTT (butucii se baga pe strung pentru a putea intra rulmentii)

Cu putin noroc o sa urc masina pe dyno inainte de plecare ca sa vad si eu exact cu ce ma prezint.

Ferny 07-10-09 19:17

o sa ne vedem la tulcea in aceiasi grupa...ce ciudat suna....:D

miliady 08-10-09 07:42

cu cotoarba aia cu juma de fata mutilata? si vaaai... abia astept sa vad ce va face voua un clio rs gen BFF :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

feeeeel the 2,0 powaaaaaa

t@uru 08-10-09 09:18

Din pacate BFF nu vine la Tulcea.
Dar eu cu el ne vom intalni imediat dupa in Bucuresti ;)

Las ca te astept si pe tine adi la cotitura :D sper sa apari macar cu un willie turbo...in rest orice ai face eu zic ca este "futile" pana la primavara :D:D:D:D

Buga 22-10-09 00:16

fratilor , nu stiu cum sa va zic , dar asta seara , cand urca acul ala de boost pe rosu .....

a fost frumos , au fost si victime !

la Tulcea, vai de mine , cei care nu sunt in cunostinta de cauza , si vor vedea un cazan , vor ramane cu gura cascata . ... e teribil de rea

chiar nu mi a venit sa cred .... .

sanatate

Reme 22-10-09 21:35

trage de rupe!!!am vazut, sau mai bine zis am incercat sa vad pe viu. bv taure!

andy_wpo 25-10-09 22:07

ce ai facut la tulcea?le ai rupt fasurile?

t@uru 26-10-09 08:11

primu loc in grupa dupa calificari (primul timp).

Din pacate in finale am avut o plecare rata si am fost eliminat.

Usor usor se urca mai sus

bobby_gsi2 26-10-09 08:29

Cine te-a batut?

t@uru 26-10-09 09:12

Un clio sport in sferturi cand am plecat incredibil de prost. In rest nimeni.

All times are GMT +2. The time now is 06:20.

- Copyright 2026 4Tuning