Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   --=Īntālniri săptămānale=-- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31271-intalniri-saptamanale.html)

VaLeX 04-10-09 22:32

Re: --=Īntālniri săptămānale=--

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2692963)
Valex vezi ca ti-am luat eu capacele,numai 2,pe al 3 lea nu l-a gasit. Cand ne mai intalnim data viitoare ti le dau. Salut

Oke Domnu , bun asa :) Vorbim pe mess !
10x

Ali_ump 05-10-09 00:24

Quote:

Originally Posted by RedZoneTuning (Post 2692938)
Normal ca stiu...insa e pacat ca eforturile unora nu sunt apreciate si se tot dau batalii de 2 bani!!

Solutia e simpla si avem propuneri pentru ea! :twisted: Speram sa fie una finala ...By Alin stie si trebuie discutata cu mai multa lume:rolleyes2

dominic_toretto 14-10-09 13:15

Quote:

Originally Posted by DarkDevil666 (Post 2688903)
Se vede k asha zisa comunitate din Piatra-Neamt se cam duce....k pe la intalniri mai vin doar sectanti, k normal nu mai e mult si o sa se formeze o intalnire de "masinile lu tata si lu mama''....

Ma baiatule, sectantii aia de care spui tu sunt comunitatea Piatra-Neamt. Ca nu mai vin semintarii de teapa ta, asta e partea a IIa. Asa e, ca au ramas adevaratii pasionati inseamna ca se duce de rapa seara de vineri pentru cei ca tine ca tu nu ai nimic in comun cu ei. Adevaratii pasionati care se dau cu ce au, pe banii lor, munca lor si nu o ard cu Electroventilatoare pe admisie sau coupeuri rusinoase.

Mare gura ai pe forum, impotriva tuturor, nimic nu te misca, tu le stii pe toate, restul paraleli. TT fulgerator de tunnat (de kitchuros am vrut sa spun) merita toate cupele, nu?

Quote:

Originally Posted by DarkDevil666 (Post 2689598)
Nu e vorba k nu imi convine ceva?sau k is paraleli cu tuningul....doar sa stie unii unde se afla de fapt k sa nu isi mai dea ei cu parerile ONLINE

Afirmatia asta e valabila EXCLUSIV pentru tine si culmea, scrisa tot de tine. Ar trebui sa stii tu unde te afli inainte sa le spui altora unde se afla. Tu te afli undeva jos de tot asa ca mai bine gura mica pana ai ceva de aratat cu adevarat si ceva respect la baieti, da?

Te salut cu acelasi respect care il arati si tu in posturile tale, adica 0.

P.S. Pentru inceput (pe forum) ai putea invata sa folosesti comanda "Citeaza" si sa nu mai faci copy/paste la ce scrie cel de mai sus si dupa sa iti spui si tu parearea.

ady_lkw 14-10-09 13:31

Quote:

Originally Posted by dominic_toretto (Post 2717901)
Ma baiatule, sectantii aia de care spui tu sunt comunitatea Piatra-Neamt. Ca nu mai vin semintarii de teapa ta, asta e partea a IIa. Asa e, ca au ramas adevaratii pasionati inseamna ca se duce de rapa seara de vineri pentru cei ca tine ca tu nu ai nimic in comun cu ei. Adevaratii pasionati care se dau cu ce au, pe banii lor, munca lor si nu o ard cu Electroventilatoare pe admisie sau coupeuri rusinoase.

Mare gura ai pe forum, impotriva tuturor, nimic nu te misca, tu le stii pe toate, restul paraleli. TT fulgerator de tunnat (de kitchuros am vrut sa spun) merita toate cupele, nu?

Afirmatia asta e valabila EXCLUSIV pentru tine si culmea, scrisa tot de tine. Ar trebui sa stii tu unde te afli inainte sa le spui altora unde se afla. Tu te afli undeva jos de tot asa ca mai bine gura mica pana ai ceva de aratat cu adevarat si ceva respect la baieti, da?

Te salut cu acelasi respect care il arati si tu in posturile tale, adica 0.

P.S. Pentru inceput (pe forum) ai putea invata sa folosesti comanda "Citeaza" si sa nu mai faci copy/paste la ce scrie cel de mai sus si dupa sa iti spui si tu parearea.

tu cine mai esti durule?

AnDrEiCa 14-10-09 13:33

Gata ma terminati o data ,un moderator stergeti posturile ,ca era prea liniste pe aici si deodata a explodat totul

Ali_ump 14-10-09 13:36

Bun...din acest moment primu post cu legatura la subiectu de scandal se va sanctiona!
Va rog insistent nu mai deschideti aceste subiecte vechi!

stefan_88 14-10-09 14:05

Aline care mai e treaba pe la P.Neamt , inafara de certurile astea :) ?

Ali_ump 14-10-09 14:27

Frig , numai pasionati la intalniri:) in rest nu mare lucru!

VladM 14-10-09 18:03

Vineri cred ca o sa vin si eu cu niste prieteni: Golfu 4 cu 300,o Toyota Celica,un baiat cu un Passsat si unu cu 520 :) aline raspunde pe mess ca vreau sa vorbesc ceva cu tine.

Ali_ump 14-10-09 22:12

Da-mi PM daca despre mine e vorba! Vineri sper sa adunam mai multa lume:) Mobilizati-va si voi putin!
Nu prea mai este actiune pe la intalniri!

AnDrEiCa 15-10-09 10:51

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2719650)
Da-mi PM daca despre mine e vorba! Vineri sper sa adunam mai multa lume:) Mobilizati-va si voi putin!
Nu prea mai este actiune pe la intalniri!

Ce actiune sa fie boss la 3 grade :D:D:D

Ali_ump 15-10-09 11:16

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 2720536)
Ce actiune sa fie boss la 3 grade :D:D:D

Actiune de incalzire:twisted:

buddy_lexx 15-10-09 12:01

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2720594)
Actiune de incalzire:twisted:

gata..nu se mai poate..vinerea asta organizez o cursa de 2 ture stadion pt incalzire :))) cine ajunge ultimul imi da o ciocolata calda !

AnDrEiCa 15-10-09 21:03

3 Attachment(s)
Ce vremuri erau o data :d Parcarea plina nimeni nu se certa ,mai mare dragu sa vii la intalniri si sa stai pe forum:D:D

Jok3r K10 16-10-09 13:04

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2720710)
gata..nu se mai poate..vinerea asta organizez o cursa de 2 ture stadion pt incalzire :))) cine ajunge ultimul imi da o ciocolata calda !

in seara asta vii la intalnire?

All times are GMT +2. The time now is 06:29.

- Copyright 2026 4Tuning