Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

Nemes Ion 05-03-09 22:20

re: Zonă de discuţii libere - Cafenea

dap ai dreptate ca eleronul nu are nici o treaba cu masina ca doar nu ai nevoie de apasare aerodinamica :idea::shock::lol:

Paul 05-03-09 22:27

poate vrea sa intinda rufe, ce-ai cu omu ? :lol:

Shuba88 06-03-09 03:12

..nu, vreau sa-mi intind prostia pe care am facuto cand am montato :lol:
au ceva politai cu mine, ori fata mea, ori e prea galbena masina, ori nu stiu, in orice caz, in decurs de aprox. 2 saptamani, am fost oprit de 5 ori :lol: , odata pentru ca goneam cu 90 in oras si unu ma urmarit de la gara pana la selgros :lol:, (bine ca n-avea radar), odata pentru ca am trecut pe rosu :oops:, si in rest...asa, de control 8)

Flow 06-03-09 08:15

Te au luat in vizor ca esti vitezoman :lol::lol::lol: si te au dat prin statie sa stie toti colegii , in plus cred ca am vazut o poza pe la politie cu tine si masina , sub scria " Prea Rapid si Prea Furios " recompensa celui care reuseste sa l opreasca :lol::pistoles::lol::lol::lol::evil_laug

Shuba88 06-03-09 13:39

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::2gun::D:D:D:D:D:D

coman razvan 06-03-09 19:50

Ce s-a gandit azi un "destept", sau azi-noapte! Sa ia un spray albastru si sa vopseasca masinile! Ba putin din usa, ba numere de inmatriculare! Ce a nimerit! Cativa vecini si-au gasit masinile carcalite...

VWluci 06-03-09 20:07

Si tu?? Numai cretini frate...Si eu...masina proaspat adusa si mi-au si furat semnalizarile cu masca fata... Stau in intersectia Harmanului cu Vlahuta

Paul 07-03-09 01:00

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2125121)
Ce s-a gandit azi un "destept", sau azi-noapte! Sa ia un spray albastru si sa vopseasca masinile! Ba putin din usa, ba numere de inmatriculare! Ce a nimerit! Cativa vecini si-au gasit masinile carcalite...

ba si i-am zis ca nu-mi place albastru

the rider 09-03-09 13:10

Cumpar carte de identitate de BMW E36 coupe ...pisicutza... pentru o recarosare. cumpar actele cu tot cu epava daca e un pret bun.
Nr. telefon : 0745.569771 sau pe PM

Flow 18-03-09 09:44

2 Attachment(s)
Iubire fără limite

Albert Dancy este un american ce a dorit să fie îngropat într-un Chevrolet Pick-Up din 1967. Iar copiii lui i-au respectat dorinţa.

Americanul a murit la doar 50 de ani şi a dorit următorul lucru: să fie pus într-un coşciug, îmbrăcat în haine de camuflaj, cu un cuţit Old Timer şi un o puşcă Remington calibru 0.243 alături. Iar coşciugul să fie amplasat într-un Chevrolet Pick-Up din 1967.

Maşina a fost curăţată de orice componentă ce ar fi dăunat mediului, precum motorul, transmisia, lichidul de frână şi pneurile pentru a fi apoi instalată în curtea moştenitorilor, pentru că nici un cimitir nu ar fi avut loc pentru o asemenea înmormântare. Răutăcioşii ar putea vedea în aceste funeralii şi îngroparea simbolică a lui General Motors. Dar asta mai rămâne de văzut.

Tzzantaru 18-03-09 13:53

iti dai seama cat au trebuit sa sape ca sa ingroape si Chevroletu? :D

VWluci 18-03-09 15:19

Chiar acum citeam pe ProMotor stirea...primisem mail.

Sonny 18-03-09 17:20

Am luat si medicalu :D Doamne Ajuta la examen! :D

coman razvan 18-03-09 17:22

Bravo! :) Cand ai examenul?

Sonny 18-03-09 17:24

Nu stiu :lol: Prin Aprilie candva... Sper sa-l iau din prima!

All times are GMT +2. The time now is 05:47.

- Copyright 2026 4Tuning