![]() |
|
Re: Diverse discutii
As vrea sa vad totusi o poza cu dansa :???: , platon
|
dc nu il rogi sa aranjeze direct o intalnire cu don`shoara??...sau esti mai timid de fel`u tau tng`ule?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
|
Quote:
Asta era conversatie la panarama....faceam mijto de ea......:lol: mai ai mult de mankt;) |
dragos... iar te iei de paltonu'?
paltoane...baga aici pe pm nr ei de telef, ca discut eu cu ea :)))))) am un prieten care nu face nazuri. unu mic da' rau. |
platoane daca nu-ti convine cum se prezinta maimutza...., da-ne noua nr ei de tel ca o gospodarim noi mai bine ca tine. cre' ca tng si bogdan s-ar sacrifica impreuna cu mine....sau pe rand!!!!
|
impreuna frate ca poate fi impartita.... dar cati 16 ani are?
|
Quote:
|
nu e vb de asta...dar ia vezi la mine sub avatar cate primaveri am....ce draq vrei sa o rup? sau ma rupe ea...depinde... :)))
dar tre sa am si cu cine discuta... |
nu sunteti intregi la mine...yo nu ma bag ...vi`o las voua...k nu`mi permit sa intru pe felie:D
si e putin km complexata dak n`a fakut la panarama si ea discutia cu tine paltoane... |
las ca o dezcomplexam noi. adica eu POT CA AM CU CE !!!
|
am si yo mha...dar dak intra fata pe forum ...sa vezi matrasheala ce`mi iau:)
|
pai ce mah...in relatie la voi EA poarta pantalonii?
ii explici ca nu e cazul... |
LE: plus ca daca iti da matrasheala...inseamna ca nu prea mai ai cu ce....ca e la ea...ce aveai tu....
|
Merge cineva diseara o fuga la Pucioasa sa excitam urata aia? Cine se combina la zeama cu mine? Hai ca ajungem repede cu VR-ul... :peace:
Va e frica de consum..., stiu eu... Lasa ca ma duc singur. Merci pentru nr ei de telefon Platoane... ;) |
Quote:
|
bah dar de ce vb asa frumos? ai mancat de pe jos? nu te poti exprima coerent?
radem si noi facem misto.... dar toti avem prietene... si vezi ca am zis pe pagina trecuta ca "tre sa am si cu cine vorbi" sau sa ma uit in capul ei, dupa pureci, paduchi si alte locuitoare? ps: am 2 kg de stil...te astept sa il halesti ...-daca tot vorbim asa- |
Mare tzi-e gradina Doamne..... :lol: :lol: :lol: de doua pagini rad de nu mai pot.... asta e ca fazele alea: un nebun arunca un bolovan in rau shi o suta de deshteptzi sar sa-l scoata..... :lol: :lol: :lol: Chiar aveam nevoie de asha un banc bun dupa o zi de faculta.... :D
Lasand gluma la o parte...... parca era forum de mashini nu de agatzat diverse tipe, nu?.... (sau asta era impresia mea oricum).... :twisted: |
https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/40166-viteza-maxima-reala-vs-viteza-maxima-constructiva.html
astept si parerile voastre pe acest Pool |
lasa k orikum nu sunt discutii 100% de mashini oriunde ai intra pe forum`u asta....+ asta e sectiunea unde se poate vb despre orice...mai ales fete/femei:D
|
sunt de-acord cu antevorbitorii mei, merge o tura.
edit la o analiza mai atenta as putea spune ca merge circa doua ture. |
Quote:
|
hahahahahahaha.....iar te-ai ratacit? ce strada cauti paltoane?
cred ca asculti cam multa muzica cu VALOAREA MEA, VALOAREA MEA NU O ARE NIMENEA.... ps: nu prea mai intru, nu ai vazut? de cat cand e vorba de mistouri, vb lui khalis. si apropo, pt tine sunt Domnul Bogdan, nu BOGDANE, da? ca mai ai de mancat pana sa fii ca mine......... hahahaha...ce mai ma distrez... :))))))))))))) apropo...khalis...stai calma ca si tu daca puneai poze cu tine, te bagam mai mult in seama....asa suntem noi, mai misogini, nu ne suporta FEMEILE... tre....ce spui vecine? o luam ca menajera la bloc? si vezi ce vorbesti ca poate isi face vecina cont si te vad ca dormi pe presh... |
sunt si eu mai nou... sper sa nu se supere nimeni ca ma bag :)
aici parca ar fii matrimoniale :lol: |
Quote:
|
vad ca shantzu era moderator aici avea multe posturi era in cateva grupuri ... puteti sa imi spuneti de ce a fost banat ? :???:
|
Quote:
|
Quote:
|
pai ce micul shoaca (da' parca erai disparut?!!?) nu ti-ar placea si tie sa iti gasetsi perechea?
|
shoaca ..iar ai inceput cu paranghelia?...:D...
|
nush cred ca ma confundati ....
eu nu va cunosc .... dar vreau sa va cunosc :) |
@bogdan_wrc:... nu tzin sa fiu bagata in seama cu orice pretz..... nu-s genul ala.... :-P shtiu k o poza face cat o mie de cuvinte.... dar mai bine vorbesc..... :D .....
p.s. poate dau shi eu pe la sala odata shi-odata..... sa shi vad cu cine vorbesc..... :twisted: |
pai sa stii ca ar fii cazul ... la cat esti de activa pe forum , atat de pasiva la intalniri :mrgreen:
|
dap.... pai sa muritzi voi de curiozitate...... :twisted: :twisted: :twisted:
n-am ce face.... alerg mereu intre Ploieshti shi Bucureshti..... Vinerea nu prea pic in Ploieshti..... dar vin eu.... in cele din urma..... don't worry..... :twisted: :twisted: |
nu uita sa ne anunti:D
|
Quote:
|
iar incepeti mha fratzilor....chill drq.....n`aveti ce face?
|
poi nu incep mah Kravene....sa mor eu de vreau sa ma cert cu cineva ce dreaq,nu-mi sta in fire,nu-mi place sa ma stiu certat cu cineva si mai ales de aici,da' pe mine nu ma calca nimeni in picioare ai intels? si creek nici tie si nimanui nu i-ar place;)...........
|
lol cica nu iti sta in fire ... dar tu mereu cand intrii ai iz de cearta :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:27. |
|
- Copyright 2026 4Tuning