Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   --=Īntālniri săptămānale=-- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31271-intalniri-saptamanale.html)

adi01 22-09-09 14:43

Re: --=Īntālniri săptămānale=--

am avut treaba .. din pacate.. vineri acu vin 100%;)

buddy_lexx 24-09-09 17:19

Quote:

Originally Posted by adi01 (Post 2659982)
am avut treaba .. din pacate.. vineri acu vin 100%;)

si eu vin tot 100% :P

VaLeX 24-09-09 17:24

si eu tot 100% ... :P

buddy_lexx 24-09-09 17:59

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2666200)
si eu tot 100% ... :P

inseamna ca ne vedem maine dupa 19:00 ;)

ceva special pe maine?

DarkDevil666 03-10-09 14:05

Se vede k asha zisa comunitate din Piatra-Neamt se cam duce....k pe la intalniri mai vin doar sectanti, k normal nu mai e mult si o sa se formeze o intalnire de "masinile lu tata si lu mama''....

stefan_88 03-10-09 15:17

Quote:

Originally Posted by DarkDevil666 (Post 2688903)
Se vede k asha zisa comunitate din Piatra-Neamt se cam duce....k pe la intalniri mai vin doar sectanti, k normal nu mai e mult si o sa se formeze o intalnire de "masinile lu tata si lu mama''....

Vad ca tu esti un fel de "gigi contra " , nimic nu iti convine ...toti pentru tine nu au ce cauta la intalniri ...toti is paraleli cu tuning-ul ..sau in domeniu auto. Vad ca tu nu ai inteles ce rost aveau intalnirile astea ..dar nu imi bat capul sa-ti explic ...ca nu are rost .
O zi placuta in continuare ...

DarkDevil666 03-10-09 18:41

Nu e vorba k nu imi convine ceva?sau k is paraleli cu tuningul....doar sa stie unii unde se afla de fapt k sa nu isi mai dea ei cu parerile ONLINE

buddy_lexx 04-10-09 17:35

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2689051)
Vad ca tu esti un fel de "gigi contra " , nimic nu iti convine ...toti pentru tine nu au ce cauta la intalniri ...toti is paraleli cu tuning-ul ..sau in domeniu auto. Vad ca tu nu ai inteles ce rost aveau intalnirile astea ..dar nu imi bat capul sa-ti explic ...ca nu are rost .
O zi placuta in continuare ...

tu chiar n`ai ce face stef... serios ... lasa omu daca asta crede el lasa`l pe el in treaba lui si noi sa ne vedem de treburile noastre!
de multi ani se fac intalnirile astea cu aproape aceiasi oameni si datorita oamenilor astia care is "paraleli cu tuningul" a ajuns ca piatra neamtul sa faca parte din comunitatea 4tuning si sa aiba la activ atatea cupe si evenimente !

DarkDevil666 04-10-09 19:47

tu chiar n`ai ce face stef... serios ... lasa omu daca asta crede el lasa`l pe el in treaba lui si noi sa ne vedem de treburile noastre!
de multi ani se fac intalnirile astea cu aproape aceiasi oameni si datorita oamenilor astia care is "paraleli cu tuningul" a ajuns ca piatra neamtul sa faca parte din comunitatea 4tuning si sa aiba la activ atatea cupe si evenimente !

Normal k sunt cupe la activ pe piatra neamt......si majoritatea presupun k is luate de Katana

B16SIX 04-10-09 20:40

Quote:

Originally Posted by DarkDevil666 (Post 2692276)

Normal k sunt cupe la activ pe piatra neamt......si majoritatea presupun k is luate de Katana

nu de Kamykaze si AudioClass

stefan_88 04-10-09 21:38

Quote:

Originally Posted by DarkDevil666 (Post 2692276)

Nu cred ca a zis buddy ..ca acele cupe au fost aduse de Katana Team , si recunosc ...noi cei din Katana nu ne-am batut niciodata cu pumnul in piept ca avem masini tunate ...sau cine stie ce masini de mii si mii de euro .
La cupe se referea la cei ce fac parte din aceasta comunitate , cum a spus si B16SIX...cupele in orasul asta au fost aduse de catre cei din Kamikaze Racing Team si Audio Class . Ai adus si tu o cupa in oras cu acea Bora ...bv tie ..si felicitari :) , dar nu iti da dreptul acea cupa sa critici ( si nu ma refer la sensul bun ) si sa iei peste picior pe ceilalti din aceasta comunitate ! Pasiunea pentru masini a "infiintat " aceste intalniri ... nu figurile si impresiile . :rolleyes2

RedZoneTuning 04-10-09 21:44

Quote:

Originally Posted by B16SIX (Post 2692513)
nu de Kamykaze si AudioClass

Ti-au murit laudatorii!!:lol:

Cat despre ceea ce se intampla in ultima vreme atat pe forum cat si la intalnirile saptamanale cred ca trebuie sa punem capat luptelor intre cluburi si orgoliilor personale si sa gasim solutii pentru a ajuta aceasta comunitate!
Aceasta situatie nu este una normala si toti avem de pierdut...acum avem un campion national la drift, mai sunt si cei de la audio cu rezultate f bune, insa P Neamt nu a mai organizat de mult timp un eveniment major de tuning!!! Si asta trebuie sa ne dea de gandit...

B16SIX 04-10-09 22:11

Quote:

Originally Posted by RedZoneTuning (Post 2692791)
Ti-au murit laudatorii!!:lol:

Cat despre ceea ce se intampla in ultima vreme atat pe forum cat si la intalnirile saptamanale cred ca trebuie sa punem capat luptelor intre cluburi si orgoliilor personale si sa gasim solutii pentru a ajuta aceasta comunitate!
Aceasta situatie nu este una normala si toti avem de pierdut...acum avem un campion national la drift, mai sunt si cei de la audio cu rezultate f bune, insa P Neamt nu a mai organizat de mult timp un eveniment major de tuning!!! Si asta trebuie sa ne dea de gandit...

dar tu stii foarte bine ca in vara o sa fie 1 eveniment major organizat la P.Neamt
cit despre orgoli=traim in RO

RedZoneTuning 04-10-09 22:21

Quote:

Originally Posted by B16SIX (Post 2692901)

dar tu stii foarte bine ca in vara o sa fie 1 eveniment major organizat la P.Neamt
cit despre orgoli=traim in RO

Normal ca stiu...insa e pacat ca eforturile unora nu sunt apreciate si se tot dau batalii de 2 bani!!

VladM 04-10-09 22:26

Valex vezi ca ti-am luat eu capacele,numai 2,pe al 3 lea nu l-a gasit. Cand ne mai intalnim data viitoare ti le dau. Salut

All times are GMT +2. The time now is 04:57.

- Copyright 2026 4Tuning