![]() |
|
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
Quote:
|
Are cineva nevoie de vreo 2 cauciucuri 195/65/15? mai au cativa mm, se mai pot folosi cred un 5-10k km, daca nu mai mult... Le dau mocca ca nu am ce face cu ele, le-am luat cu niste jante... cu conditia sa le ridicati de la domiciliu :) zona trocadero
|
Pana la urma nu stie nimeni pe baiatu cu telescoapele din 4-5, si asa trebuie sa schimb telescoapele si noi din magazin ma ajun aproape 9 milioane.
Daca cunoaste cineva postati si voi va rog aici sau da-ti-mi pm cu un numar de telefon de-al lui. |
are cineva idee , ce program are politia la eliberari permise? intreb ptr un prieten...
|
Quote:
|
mersi mult de info.
|
Are cineva idee unde gasesc un Golf IV , la dezmembrari ?
Am nevoie de joystick-ul de la oglinzi si de maneta de la semnalizari + tempomat ! Numai bine ! |
Care are de vanzare scut motor de golf 4 , de fapt toate 3 bucatile: centru, stanga si dreapta. Vladutz daca gasesti un golf 4 dezmembrat anunta-ma si pe mine te rog. id-ul meu de yahoo mess este stoica.florentin . Multumesc
|
Are cineva idee daca pot conecta cumva un ipod la un player de Golf 5 ( e modelul din 2004 cu cd player fara mp3 ) pot sa merg pe undeva prin Constanta are cineva idee ? multumiri anticipate pentru ajutor
|
Buna seara !
Daca aveti timp, aruncati un ochi aici ... poate a mai intalnit cineva problema asta si ma poate ajuta ! https://forum.4tuning.ro/322-zona-teh...r-ajutati.html |
https://forum.4tuning.ro/501-anunturi...ml#post3087084 piese ptr golf 4...dar din Bucuresti
|
Quote:
Sau mai usor nr patronului care iti poate zice si pret si tot , 0723.224.092 Anghel Valentin |
Quote:
|
Si totusi...nu stie nimeni pe cineva in C-ta unde sa intaresc niste amortizoare? :)
|
stie cineva .... pe cineva care comprima arcuri pareri despre aceasta operatiune si daca se merita sau nu
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning