![]() |
Re: masinile modificate din bacau
:D Pai aveam si flanse pe ea de la fostele jante dar acestea nu au nevoie,azi am scos flansele de pe spate si am vopsit jantele,o sa va pun poze in urmatoarele zile...probabil maine seara!As vopsi si etrierele dar nu stiu ce culoare...
|
Dom`le da baiatu cu ADV se incapataneaza sa puna si el poze pe thread-ul asta cu bibiul lui... Trebe luat masuri... :)
|
ii fac eu maine ... poze spion :suspiciou :shakefist
|
mda bine sau mai bine lasa, nu mai pun nimik:rolleyes2 :arrow:
|
Quote:
|
Quote:
|
pai ai zis ca ma incapatanez sa pun poze.... adik ma bag in seama si eu cu masina mea...
|
:) ma refeream la aleks, nu stiam ca si tu ai ADV la numar, deci asteptam poze
|
man, sunt masini frumoase pe aici, eu in afara de vechiul mertz care mi-a fost drag ca l-am facut singur cu mana mea, nu mai am cu ce sa ma laud...
sunt masini scumpe si modificate pe bani grei, nu ma bag aiurea in seama... va veni si vremea ei, va primi si ea o serie de poze frumoase, dar putii mai incolo... ms de atentie oricum :) |
hai totusi macar o poza :D
|
man, n-am prin zona...
dar o sa-i fac niste poze frumoase, de aia nu vreau sa pun una asa... :) |
chiar nu stiu cum de nu s-a zis nimic de OMEGA ZEUS : https://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/...6-xx85755.html
|
fosta omega care gafaia la orice denivelare...!!!!si uite asa a mai trecut o masina prin bacau...!!!!
|
da, da, omisesem :):)
|
omega aia cu un consum mediu de "fara numar" la 100 de km (sau metri, mai bine):lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:20. |
- Copyright 2026 4Tuning