![]() |
Re: AG 88 PVA
Pentru tine nu...
|
mda...mereu din cauza lu' tata va sucariti pe mine..mai bine ziceam ca nu am..decat sa stai dupa mine...
|
Bolidule, mai bine pastrezi portfuzeta si butucul de papuc fiindca are rulmentul mai mare....stiu ca are o caderea mai ciudata dar gandestete ca ai un motor mai greu....asta e parerea mea.
|
Momentan o sa merg cu astea si daca e pe viitor imi mai iau un set de portfuzete si butuci de papuc si le dau la gaurit in caz ca se farama rulmentii. Oricum multumesc de sfat!:)
|
Domnule inginer cu acte in regula cand puneti motorul pe aceasta caroserie?
:-P |
ca sa inteleg ai treminat cu bine ..?
|
Quote:
|
Joi am sustinerea licentei. Sper sa termin cu bine.:) Dupa licenta vreau sa termin cu franele , cat despre motor nu pot sa ma pronunt, dar pana in toamna sper sa fie sus la treaba.:D
|
hehe..bafta cu licenta eu mai am inca 2 ani de AR
|
Deci de acum incolo va rog sa va adresati cu Domnul INGINER Popescu Alexandru Vasile;) felicitari pentru rezultate obtinute;) bafta in continuare cu absolut cu tot ce ti-ai propus
|
felicitari Domnul INGINER Popescu Alexandru Vasile :lol: o sa imi lipseasca moaca ta... si desigur masina :p
Bafta in continuare |
Ce note ai luat domn inginer?Tu ai facut AR?Tot asta as vrea sa fac si eu dar mai am vre 3 ani pana atunci :lol:
|
felicitari alex! AR a facut...
|
Multumesc baieti de urari! Am luat 8.50..:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:46. |
- Copyright 2026 4Tuning