![]() |
Re: Seicento - NT O5 YRJ
Bv Morph a iesit aproape perfect:-)Felicitari
|
Quote:
P.S. Va astept pe toti la ROman vinerea asta...serious :) Quote:
Ce sa faci...am ajuns sa ma obisnuiesc cu gandul ca traiesc in Romania...si aici nu'i ca'n pozele dp stance sau speedhunters...oricum, ms fain! Glad u drop'd by :) Succes maxim cu Tulcea! (am raspuns pe celalalt ;)) ) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu mam facut inteles...ma refeream ca nivel de finisaj (nu neaparat ca stil), ca executie. Oricum...hai sa nu mai despicam iar firul in 4. Geox, nici o sansa cu Fiatu la Tulcea...cel putin acum. Sry... |
eu zic ca, la partea cu finisajele, pana cand nu vezi masina nu poti sa zici nimik.
oricum, o sa fie vreo 2 masini care dau spre Stanced ... si aici pe Fiat . |
Felicitari pentru "jucarie" e superba.A meritat sa astepti.Sa ai grija de ea.Bafta!
|
Quote:
|
Quote:
o simpla masina, absolut banala, dar careia i-ai facut o poveste frumoasa si la propriu si la figurat, iata ca astazi arata intr-un mare fel! felicitari pt munca depusa si pt pasiunea ta! bravo, bravo si iar bravo! ;) |
Quote:
|
Meriti batut :-w , o ignori acum a ? de fapt ce sa zic ca si eu mi-am ignorat putin 600-le insa stii cum se spune , prima dragoste nu se uita niciodata , in cazul tau seicento e prima dragoste , in al meu nu , e a 2 a :D , nu-i departe :)) , nu te prind eu intr-o vineri sa vezi ce te alerg daca nu te vad cu buburuza prin bucuresti .
|
Cel mai frumos Seicento din Ro după placul meu bineînţeles...
|
Quote:
Din acest considerent am hotarat sa'i iau 2 gume si maine poimaine trebuie sa imi ajunga 2 195/45/14 intr'o stare destul de buna. Tuning sau nu >>> e tot la inimioara masinuta asta :) Pana in primavara o sa primeasca si o baterie noua, statie si alte detalii... |
Frumos domnu`.
Place "albitura". |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning