Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   --=Īntālniri săptămānale=-- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31271-intalniri-saptamanale.html)

buddy_lexx 08-09-09 12:47

Re: --=Īntālniri săptămānale=--

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2621291)
bai fratilor eu m-am saturat! Nu va mai tot contrati atata! Ce Dumnezeu...chiar nu puteti lasa unu din voi balta toata treaba asta? Sa va luati unu de altu pe forumuri ? Gata fratilor ca nu suntem domnisoare!!!!

stai linistit ... pt mine e subiect incheiat!

aline ce facem ca s-a cam dus vara si a venit frigul ... unde ne facem sediu dupa intalnirea propriu zisa de la stadion?:)

Ali_ump 08-09-09 12:48

Pe traseu:):) axiala Izvorul Muntelui -Durau :))

buddy_lexx 08-09-09 12:49

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2621360)
Pe traseu:):) axiala Izvorul Muntelui -Durau :))

asta cand o sa fie zapada :)))) te`ai aruncat prea departe :)))

adi01 08-09-09 13:00

Salut baieti .. Long Time No See :) .. Cand se mai lasa cu vreo intalnire ? sa imi aduc noua jucarie :) SAAB 9000 .. buddy da-mi un pm cu nr tau ca nu il mai am.. am schimbat cartela si deasta pls :P Cheers

VaLeX 08-09-09 13:08

Quote:

Originally Posted by adi01 (Post 2621384)
Salut baieti .. Long Time No See :) .. Cand se mai lasa cu vreo intalnire ? sa imi aduc noua jucarie :) SAAB 9000 .. buddy da-mi un pm cu nr tau ca nu il mai am.. am schimbat cartela si deasta pls :P Cheers

Ai cumva numere rosii ? :)

adi01 08-09-09 13:10

Da... :)

VaLeX 08-09-09 13:11

Quote:

Originally Posted by adi01 (Post 2621420)
Da... :)

Erai ieri pe la 2 pe la Petrocart parcat langa mine :D paralel ...Nice sound

adi01 08-09-09 13:12

Opelu astra nu?:) ca am vazut Katana pe spate .. heh ms

VaLeX 08-09-09 13:14

Quote:

Originally Posted by adi01 (Post 2621426)
Opelu astra nu?:) ca am vazut Katana pe spate .. heh ms

Intalnirile sunt in fiecare vineri la 19:00 in parcare la stadion.

ps. Dap, Opelu' :D

adi01 08-09-09 13:18

o sa fiu acolo cu siguranta :)

Red Celica 08-09-09 15:08

va asteptam:

https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...09-2009-a.html

:lol:

buddy_lexx 08-09-09 21:31

Quote:

Originally Posted by adi01 (Post 2621384)

bai da ce faci mosule?mai traiesti?? n`am mai vbit cu u din clasa 3`a :)))))
nu mai ai id`ul meu?????
te asteptam la intalnirile saptamanale :D
vreau sa ma plimbi si pe mine cu saabu tau :D Cu celelalte ce ai facut??

adi01 09-09-09 09:08

Alfa Romeo o am in garaj .. are ambreiajul dus ( destul de complicat de dat jos cutia de viteze avand in vedere ca are cutia de viteze pe spate ) , Passatu verde l-am dat , Passatu alb l-am dat pe asta + dif de bani din partea mea ( logic ) pe SAABu asta "micutz" :D Vineri 100% sunt acolo pe la 7:30 :).. Naspa ca are ASR Saab`u si nu are buton de dezactivare :( (Scot Siguranta = Butonul tzaranului :))) ) ( da las ca sunt bune sistemele astea iarna ) ASR , ESP , ABS

adi01 09-09-09 09:24

Specificatiile Jucariei :

SAAB 9000 CSE 1995
MOTOR : 2.0 Turbo Garett 16v Direct Injection FPT ( nu spun caii putere >:) )
EXTERIOR : jante 15" SAAB Originale 205/50 Toate 4
Discuri ventilate toate 4 rotile
INTERIOR : Geamuri electrice fata, spate, Oglinzi electrice incalzite heliomat , Inchidere centralizata telecomanda , Clima automata ( SAAB AUTOMATIC CLIMATE CONTROL ) , Cruse Control , Scaune electrice cu memorie , Scaune incalzite , Trapa electrica , volan reglabil , faruri reglabile , frigider , computer bord ( afiseaza consumul in MPG , cate mile mai pot parcurge de benzina care o am , servo , proiectoare , sistem sonor original SAAB ( in afara de MP3 .. care e un Blaupunkt pus de mine ) etc In afara de piele , ASR , Traction control ( ESP ) , ABS , SRS Airbag bla bla si oleaca de wallnut wood on my dash :)) ... poze nu are rost sa pun .. ca , cativa dintre voi probabil l-au vazut si voi veni oricum vineri la intalnire :)

Ali_ump 09-09-09 11:27

Quote:

Originally Posted by adi01 (Post 2623943)
Specificatiile Jucariei :

SAAB 9000 CSE 1995
MOTOR : 2.0 Turbo Garett 16v Direct Injection FPT ( nu spun caii putere >:) )
EXTERIOR : jante 15" SAAB Originale 205/50 Toate 4
Discuri ventilate toate 4 rotile
INTERIOR : Geamuri electrice fata, spate, Oglinzi electrice incalzite heliomat , Inchidere centralizata telecomanda , Clima automata ( SAAB AUTOMATIC CLIMATE CONTROL ) , Cruse Control , Scaune electrice cu memorie , Scaune incalzite , Trapa electrica , volan reglabil , faruri reglabile , frigider , computer bord ( afiseaza consumul in MPG , cate mile mai pot parcurge de benzina care o am , servo , proiectoare , sistem sonor original SAAB ( in afara de MP3 .. care e un Blaupunkt pus de mine ) etc In afara de piele , ASR , Traction control ( ESP ) , ABS , SRS Airbag bla bla si oleaca de wallnut wood on my dash :)) ... poze nu are rost sa pun .. ca , cativa dintre voi probabil l-au vazut si voi veni oricum vineri la intalnire :)

:) te asteptam cu toti calutii la intalnire si niste poze la masini din Piatra Neamt:)

All times are GMT +2. The time now is 07:37.

- Copyright 2026 4Tuning