![]() |
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
sal...o antrebare...cand sa dus pompa abs se aude cumva un click cand pun contactu?..[am becul aprins an bord si nu ami intra abs]...sau este vreun releu care nu merge cum trebuie?
|
Quote:
|
Salut all,
O problema: am un 318is 05/93 am montat un 2.8 din 98 ..am montat ceasurile de 2.8 tot din 98 si nu imi m.ai functioneaza abs.... imi ramane aprins . Ms |
salut.am o problema enervanta(zic eu) la geamul din dreapta.este cu modul de confort.doar ca pe la jumate se opreste si da un pic inapoi,mereu!trebuie sa stau sa "ciupesc" butonul pana trec de acea zona!aveti idee cum se poate repara?si mai ales de la ce este?butonul?vreun senzor ceva m-am gandit eu.dar pe unde sa fie?ms mult,seara buna!
|
incearca asta cu usile inchise fa o cursa completa a geamului inchis deschis tinand in permanenta degetul pe pe buton cat timp urca si cobaora geamul si vezi daca merge functia de comfort dupa
|
Quote:
|
Quote:
am avut si eu problema asta dar cu geamul de la sofer. imi facea la fel, tot la jumatea cursei se oprea.. dupa ceva timp a ramas blocat in portiera si a trebuit sa schimb macaraua cu tot cu motoras. daca nu merge cu resetarea geamurilor vezi in masina, dupa torpedu are un modul,,poate la tine e de la ala.. salut |
Quote:
Uitate bine la coduri pe realoem |
Quote:
Pana la urma si a dat viata macaraua si s-a indoit un brat. |
Cum se facea omologarea de motor ?
Am 1.6 in acte...pe masina 2.0 (fara serie) ... Imi poate explica careva care sunt pasii ? Precizez ca nu mai am motorul 1.6 ! Multumesc |
2 Attachment(s)
mai exista cineva pe acest forum cu aer conditionat after market?aveti idee de unde pot procura piese?de exemplu,asta e radiatorul de a.c(defect)....pozitia lui este in bara,exact in dreptul plasei de la bara m.aveti idee de vreunul asemanator macar?ma intereseaza ca dimensiune(L:57cm,l:25cm si grosime de 2,5) si sistemul de conectare la restul instalatiei.daca aveti idee,nu-mi pasa de pe ce masina este,electroventilatoarele vor ramane acestea.ma gandeam sa il pun pe cel original,dar pt inceput voi cauta unul asemanator cu acesta.
|
Quote:
1.Ca sa se poata omologa trebuie ca puterea motorului care il montezi pe masina sa nu depaseasca cu 40% puterea motorului tau,insa tinand cont ca tu aveai la 1.6i 101cp si la 2.0 ai 150 cp depasesti cei 40% trebuia sa ai undeva la 141 cp dar nu ar fi o problema mare 2.De la rar cer ca atunci cand montezi alt motor sa il faci la anumite firme care zic ei Asta este de baza,ce se platesc taxele si altele prostii nu stiu sa iti zic pret dar daca vrei iti las in pm numarul meu de telefon sa ma suni daca esti din bucuresti sa vorbim sa te ajut |
Care este diferenta dintre sonda lambda de m40b18 si cea de m43b18?
|
Diferenta este de 3 cocofifi
|
Quote:
|
Salutaree.....
De ce cand dau in frana imi trage partea stanga???:cry: |
Quote:
|
Quote:
|
Salut,care ma poate ajuta cu niste sfaturi.
Am dat fetele de usi jos..am vrut sa imbrac partea alba in folie de carbon portocaliu dar are un material textil peste fata de usa..si nu merge lipita folia...am incercat cu diluant sa duca lipiciul de pe materialul ala textil..dar intr-un final am cedat...acum vreau sa imbrac in material textil portocaliu partea aia alba...ma poate ajuta careva cu niste sfaturi..unde gasesc un atelier si cat m-ar costa la cele 4 fete de usi ? multumesc |
Salut,interiorul de pe E46 SPORT...
http://is02.thegumtree.com/image/extrabig/129087598.jpg Merge pus pe E36? Si invers..interior recaro de pe E36 Merge pus pe E46? |
Buna tuturor , am o dilema , mai nou vad ca multi folosesc ulei pt motor fabricat de BMW , multi recomanda Castrol ....poate cineva sa ma lamureasca putin de ce ulei BMW si nu Castrol? ( sau alta marca ).Multumesc
|
Quote:
|
buna seara la toti. am si eu o problema cu pisica mea. (320 i vanos), am pus/o pe tester si m/a gasit cu debitmetru si sonda lambda. problema e ca debitmetrul il pot proba cand il cumpar(il pun pe masina) dar imi poate spune cineva cum pot proba sonda lambda?treaba cu testatul la un tester electronic ma depaseste. as putea observa ceva daca o pun pe masina?
|
Quote:
|
Aveti probleme cu directia cand puneti anvelope mai late de 225? Jantele de vara le am pe 16, 8J toate 4, 225/45 fata si 245/50 pe spate. Problema e ca masina are tendinta sa urmeze toate denivelarile de pe sosea si e foarte neplacut sa merg cu ea pe drumurile noastre. La viteze mai mari chiar ma sperie uneori cand urmeaza denivelarile mai ales cele create de tiruri. Este o problema generala la e36, sau am eu ceva defect? Cand pun rotile de iarna, 205/65 r15 x7j, parca e alta masina si o conduci de placere. Nici nu vreau sa ma gandesc cat de aiurea ar fi fost daca mi-as fi pus 17x10J pe spate cum ma batea un gand acum ceva timp. Astept raspunsurile voastre in legatura cu aceasta problema si daca nu e ceva general, care ar fi rezolvarea ei. Va multumesc.
|
Quote:
Totusi, parerea mea este ca exagerezi cu dimensiunile enumerate de tine : 225/45 fata si 245/50 pe spate. Si cele de iarna mi se par ... prea mari : 205/65 r15. Eu as fi mers pe 205/60 sau chiar 205/55. Eu am 8,5 cu 10j si nu am probleme. Toata treaba este sa alegi fitment-ul potrivit. Verifica bucsa de la brat ce vine pe caroserie si bieletele antiruliu, fata. Tramling parca ii spune la fenomenul asta . |
Cu rotile de iarna merge perfect. O sa verific si bucsa aia. Bieletele le-am schimbat. Cam toata bucsaraia este noua. Si cu rotile pe care le-am avut inainte, pe 18 am avut aceiasi problema...
|
ultimul consum la 320 dupa ce am ars sonda ca in reply-ul de mai sus.
150 lei bezina,430 km parcursi.am traversat bucurestiul iar la intoarcere pe centura bara la bara mai tot timpul. plus ceilalti km la drum intins. mers linistit. 100-120 kmh. in localitati 50/60kmh. cum vi se pare? ma gandeam s/o dau ca sa imi iau diesel dar consumul asta mie imi convine. merg linistit cu consum mic. asta ca s nu mai aud motorul diesel cum face zgomot si daca o dau cine mai stie ce iau. cum vi se pare? P.S. am debitmetrul defect. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si asta nu numai odata, saptamanal! |
Quote:
Quote:
Nu este imposibil de scos consumul asta, mai greu dar nu imposibil. |
Quote:
|
Stiu ca nu e locul potrivit, dar poate stiu pasionatii de BMW : un 320i din 2002 la ce categorie de euro e incadrat de RAR-ul nostru, pisa-i-as in gat, euro 3 sau 4?
Multam fain. |
Quote:
|
Salutare!
Am si eu o problema cu e36-le meu care azi noapte sa umplut de apa in interior din cauza ploilor. Tin sa precizez k masina e lasata foarte mult( 5-6 cm pana la asflat) si podul masini este perfect fara rugina. :?::?::?::?::?::?: |
s-au infundat canalele de scurgere,ti-a intrat mizerie acolo,apuca-te si curata
|
Quote:
|
Euro 3 sigur.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:21. |
- Copyright 2026 4Tuning