![]() |
Re: Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei !
Acum iar se modifica titlul topicului? raposatul port tomis , fostul aqua magic , fosta parcare din tabacariei , actualul parc aqua ?:lol:
|
Re: Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei !
bai tu tii cu ursu ???
|
o sa faca Mazare un adapost pt pensionari la aqua sa vada si ei cum se distreaza uni...k deja uni au venit cu familia la show
|
ba da v-ati ajuns . daca aveti un logan tunat va simtiti stapani pe toata mamaia , ca va invartiti si voi si va futeti anvelopele deampulea . ba samantari , ba familisti ba nu stiu cum . inteleg . te duci acolo , te dai in stamba ,da taci dracu din gura , nu te mai da interesant si te simti lezat ca se uita nu stiu care la tine.si cu interioara faceati la fel,si cu lacu la fel . cumparati-va strazi si stati numai voi pe ele si populati-le . mari smecheri de forum ce sunteti .
si se scrie "UNII" nu "uni" / a , si nu-mi spune ca nu ti-a mers tastatura ca nu te cred . |
Pai si ce-a spus Liviu nu e corect? :))))) d-alde gura casca si pe deasupra si mari cunoscatori e plina toata parcarea aia.Asa ca pe buna dreptate ca toti latraii care vin acolo sa fie pusi in aceeasi oala ;).Interioara zici? Si acolo same story ca si aici erau seri in care veneau 5 masini cu 20 de insi care pe langa faptul ca inafara de spart seminte, baut cola si comentat la cei care se dadeau ocupau si loc de pomana :)))))).Asa ca te rog daca te simti nu e problema nimanui ;) toata lumea are dreptul la o parere d-aia este forum.
|
eu nu contest ce a spus acest domn liviu ,dar e deranjanta frustrarea asta . nu ma simt,pe interioara am trecut ziua,si numai cu treaba,nicidecum seara sa casc ochii,iar in aqua magic de maxim 2 ori ,si nu ca sa casc ochii , ci ptr ca asa s-a nimerit . dar citesc forumul demult si am vazut de nenumarate ori comentarii care nu sunt la locul lor,doar ca sa iasa unii in lumina buna,ptr ce ?
exact,si toata lumea are dreptul sa stea si sa se uite . si sincer , daca mie imi plac masinile si genul asta de "activitati" si vin si ma uit la voi , la o masina sau alta cum fuge sau se intoarce nu stiu cum , o fac din admiratie si mi se pare de prost gust ca a doua zi sa intri pe forum si sa dai din gura , cand de fapt tie iti place ca se uita lumea la tine . |
Quote:
Salut! |
mda,cam asa e ,balanta e inclinata mai mult spre "cunoscatori" . am lamurit ,gata :)))
|
buna asta..m`ai vazut pe mine vreodata sa ies cu ceva in evidenta....cei care rup gumele acolo o fac pt ca asta e pasiunea lor.tu vi si spargi seminte sau ce faci ..nacar el are cu ce..
|
ce au ma liviule cu tine? sa stii ca ai dreptate cu ce ai zis m-ai sus, eu tin cu tine :lol:
|
Quote:
|
invidioasa :D ce sa faci.
|
poate are pica pe tine ca nu ai tuns-o bine :)
|
:lol: si pentru faptul ca am poza la avatar cu charlize theron ati dedus voi ca sunt fata nu ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
- Copyright 2026 4Tuning