![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
Quote:
Esti sigur ca merge bine? Hai c***ie iti dau stricaciuni ? Haide bine :lol::lol: Traiasca Teo Telescop :peace: adrianoo22 - aripile mi le-a facut tinichigiul.....mare lucru nu stiu sa-ti spun, el a tras de ele la maxim, i-am dus masina si i-am zis sa mi le evazeze......bineinteles ca ma stiu cu omul, si-am avut incredere in el..... |
Quote:
|
Cu Radio-CD`ul ala ai facut cea mai buna alegere.
Pana anul trecut nu stiam ca exista asa ceva pentru pisica :D |
Quote:
MAINE POSTEZ POZE CU CEVA MIRIFIC, EXTREM DE INCITANT SI OEM :lol::lol: STAY TOON !!! |
Quote:
sambata daca e frumos faceti un drum pana la bucuresti?eventual pe seara va scot la un cico/film |
Quote:
Posibil sa pot, dar nu promit nimic, ca sambata mereu lucrez, Sanky stie.....oricum tinem legatura :-) |
Cand am fost eu a fost frumos... dar devreme.. am plecat la 7 de la capitala:))
Dar mai mergem .. ce sa facem.. e greu cu provincia :)) Si surpriza e aia de mi-ai zis u mie ? dar nu cred ca e OEM .. sa nu fie OEM+ sau eu stiu... Oricum... eu nu rezistam sa mai stau o zi .. :))) ai avut mare curaj :))) Hai cu pozele! |
Ce fain arata bordul cu toate jucariile alea acolo. Daca ajung cumva in masina ta, nu cred ca ma mai scoti afara :))
|
6 Attachment(s)
<<< LTW GT WING >>> |
Quote:
|
Ce bine poate arata ltw-ul :-P Nu ma las pana nu-mi iau si eu :rolleyes2.
|
Pfuuu ce bine arata , abia astept sa ajunga al meu :D
|
Quote:
Senzational.NE PLACE!:-) |
Boss ai bagat multi bani in masinuta asta si a meritat fiecare leu, zic eu.
Daca te uiti la o poza de acum 3 ani cu masina nu mai seamana nici la prezoane :lol: Aaa si hai cu bara spate :rolleyes2 |
Quote:
Ai dreptate, si din nou ai :lol: Multumesc frumos baieti pentru aprecieri ;) O sa vina si bara spate cat de curand....... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:56. |
- Copyright 2026 4Tuning