![]() |
Re: masinile modificate din bacau
Aleks ... tu ? ce faci ? somezi ? :lol:
|
aleks e pus pe treaba nu gluma si o treaba buna chiar care m-a inspirat si pe mine :D
|
te-a inspirat a ? ... de asta ai schimbat si poza de la avatar :P :lol:
P.S succes in ceea ce v-ati propus ... |
5 Attachment(s)
hmmm....
o toyota mr2 :rolleyes2 ... cu logo de Ferrari:shock: |
kitch.... ...
|
du-te ba cu kitchu tau!!!:rolleyes2
inafara de logo-ul ala masina e super... |
Quote:
Nu e nevoie ca toate elementele de pe o masina sa fie de prost gust ca sa cada in aria kitch-ului ... o singura prostie, un singur lucru poate strica de tot imaginea unei masini... |
e din onesti masina....am vazut-o si eu acum cateva minute.....pacat de emblema aia ferrari
|
Mai Chisalau, tu cand vezi o dacie cu emblema Bmw la ce te gandesti?.I-a zis domnule Acceleratie..Si ba ii zici lu cine vrei, nu mie..Mi se pare de foarte prost gust sa pui alta emblema..
|
Imi Cer Scuze Domnule Cristi...
Am Crezut Ca Sunteti Mai Mic Ca Mine...:???: |
Si?..nu am chef sa ma cert, dar cand vedeai o emblema de BMW pe Dacie era kitch nu?acum de ce nu ar fi?Pacat de masina ca e frumoasa dar a trasformat-o ala cu emblema aia intr-un kitch..asta e parerea mea..nu tre sa ma iei cu `Bai` ca nu am crescut imperuna..
|
Of Domnule Cristi....
Dumneavoartra Nu Ati Recunoaste O Gluma Nici Magar Daca V-ar Lovi In Ceafa.... Deci Inca O Data ...imi Retrag "ba-ul" |
Cristi are dreptate partial pt ca nu stim inca daca masina e gata,poate omul o sa-si dea seama de faptul ca emblema aia nu isi are rostul acolo si o va da jos...E draguta,speram sa o faca sa intre in topul masinilor frumoase din bacau...
|
in realitate nu m-i se pare chiar asa frumoasa. e cam matuita vopseaua pe ea
|
Mie mi se pare super naspa chestia cu sigla, si masina nu mi se pare chiar asa de rasarita...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning