![]() |
|
Re: Club astra bertone
Quote:
|
Nu le mai am man, am jantele de turbo acum. Am testat toate tipurile de jante pana acum (cele 3 modele disponibile pe bertone stock si aftermarket MOMO GTR). Felul in care se comporta masina cu actualele jante ... este de-a dreptul magnific :D
Eu modelul asta ti-l recomand, sunt cele mai usoare si cele mai frumoase, dupa parerea mea. Dar totusi te pot ajuta cu un link: http://www.**********/catalog/1931466...me-FALKEN.html Suna-l pe om si poate va intelegeti. Cu respect, Adrian Later edit: acum am vazut ca omul sta in cuca-macaii, tocmai la arad :((. Da-i un apel si poate o rezolvati cumva. Multa bafta! |
Quote:
OK..MS:) dar si pretul e cam mirific 650 :))) sa vad .. |
Salut Spiridusule...bine ai venit printre noi :D
Mama mea dar ce mai vinde lumea pe aici...criza e de vina :shock: |
3 Attachment(s)
|
merci fain sabothor
|
Baieti vreau sa va intreb si eu daca se merita o bara joasa pe strazile noastre,ptr ca vreau sa-mi cumpar o bara de la rieger si nu stiu daca se merita sa dau bani pe ea?Astept sfaturi de la cei care au sau au avut bari joase .
|
daca stai in orice alt oras inafara de IASI cred ca se merita ca arata super bine. IASUL rupt frate. cu jante pe 16 iti clantanesc dintii in gura. AR TREBUI BLOKATE STARZILE CA IN GRECIA SI SA CEREM SA NE ASFALTEZE SOSELELE.
au marit taxa de poluare ca sa ne oblige sa cumparam masini noi dar sa rulam cu ele pe drumurile astea????? nu veniti in iasi fratilor ca veniti pe barba voastra , pe flansele voastre si pe amortizoarele voastre. RESPECT CELOR CARE STAPANESC UN ,, BERTONE,, |
@ DJ90BRT - Acum depinde si de starea drumurilor de la tine,dar chiar daca sunt un pic nasoale si iti schimbi doar bara si garda la sol ramane la fel,75% ar fi ok.Mai este si partea cu locul de parcare,adica daca esti nevoit sa urci vreo bordura sau ceva de genul asta.....aici treaba e cam nasoala si automat nu prea este recomandat.Numai eu stiu cat de rau imi este cu parcatul dar si cu restul denivelarilor,tinand cont ca eu am garda la sol coborata.Asa ca analizeaza-ti de doua ori alternativele si apoi sa iei cea mai buna solutie.Cu respect!
|
Elspa deci cum e impreza ta..speachless..:shock:si cum se aude...ti-am studiato mai alalteri seara prin otopeni,baneasa:)eram cu un bertone verde!si oglinzile alea,nu prea am mai vazut pana acum!SA-ti traiasca:D
|
cred ca ti-am vazut bertonele :)... erami n niste probe cu masina...ii rodam turbina noua :)
|
se poate decoda cd_playerul original de pe bertone sau tre sal arunc??? am scos borna la baterie si imi apare safe acolo in bord.
e clar ca imi cere codul dar eu nul am.... |
Se poate decoda, e cam 50 ron. Cauta ca erau niste coduri standard pentru CDR500, poate iti merge vreunu.
@elspa- ce turbina, cat scoate? |
echilvalent la gt30....nu stiu cat scoate...nimeni nu masoara 4x4 corect.
dupa debitul de aer masurat de debitmetru estimarea ar fi la 550 cp la motor, deci probabil 400-420 cp la roata |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning