![]() |
Re: AG 88 PVA
Eu zic să lăsaţi motorul acolo unde este! :lol:
Raportul putere/greutate, este fenomenal! :D Felicitări bolidu'! Cānd īl urci? |
Nu stiu sigur cand.... va mai dura ceva vreme. Vreau intai sa ajung cu el acasa sa ii fac o diagnosticare globala sa vad cum sta treaba cu el ca sa fie cat mai Ok cand il voi arunca pe masina , sa nu stau sa il dau jos dupa aceea din cine stie ce cauza. In primul rand ii trebuie distributie si schimb de ulei,asta la prima strigare. O sa ii iau compresia sa vad cum sta. Daca nu sunt multumit il desfac si vad cum sta pe la chiulasa, supape, segmenti . Baia de ulei trebuie schimbata cu una de tabla ca asta de aluminiu mi-a ca o faram repede si cu ocazia asta o sa studiez si stare cuzinetilor. Asa ca e de treba si timp de el nu prea am. Cel mai probabil ma voi bucura de el la vara dupa ce scap de licenta.:D
|
Felicitari bolidule! Sa te bucuri de el:)
|
ce ai facut ma nene....ti-ai luat motor de roaba :lol: ...bafta cu el....si poate poate vine un 2.0 16v 8)
|
Multa bafta cu noul motor !;)
|
Pune ma poze cu noile achiztii, stiu ca-ti plac:D
|
17 Attachment(s)
M-a cam prins Pastele in fundul gol sa zic asa, la propriu fara fete de usi fiindca m-am apucat sa montez inchiderea centralizata, asta implicand si schimbarea yalelor de 1300 cu unele de 1310.Sper sa termin miercuri toata treaba.
Una peste alta am montat si geamurile de pe fostul PVA, o parte din lautari( boxele de la luneta si cd-playerul; nefiind fumator am renuntat la scrumiera) si am facut tunelul la cutie. Un PASTE FERICIT tuturor! |
Arata foarte bine batranica ;), felicitari pentru noul motor :oops:.Bafta in continuare.
|
Nu mai ai ATS-urile ca jantele astea de golf 3 nu arata asa de frumos
|
arata chiar foate interesant:)..este cea mai buna solutie de moment
|
Sifonata rau aripa si vopsita banuiesc cu acuarele... :)))) ai tu o boala sa strici bordu sa pui ciococasetofonu acolo :))
|
Arata foarte misto cu rotile astea;) pentru un set de table sunt misto rau:lol: si vorba ta toate rotile care le-ai rulat ori au fost ale mele ori le-ai luat prin intermediul meu:lol: sa le stapanesti sanatos si pe astea, dau foarte foarte bine pe masina, daca le vopsesti negru si lasi inelu argintiu o sa arate si mai bine;) exact cum am vorbit la telefon
Sarbatori fericite;) p.s. vezti ca ti-a scapat flexu in bord:lol: prostule :lol: |
p.s. vezti ca ti-a scapat flexu in bord:lol: prostule :lol:[/QUOTE]
ce ai mha cu omu nu stii tu ca ii place sa taie :D un pic mai mult pe dreapta ca la capota mea:D |
I-a ducetiva ma pe la biserica si lasatil pe Vasile in pace :lol:
Pasteti fericiti baieti ;) |
sa strici tu acolo bunatate de mocheta.....:sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:08. |
- Copyright 2026 4Tuning