![]() |
|
Re: Club astra bertone
Quote:
vb cu tipul de care ai zis ..pls.. raman dator :D |
3 Attachment(s)
Attachment 774295 Attachment 774296 Attachment 774297
MAM Nuvo Black .. http://www.pneus-expert.ro/products_...ERTA-MAM-7.php si sunt pe 17" :) .. deci.. 18"..mai scumpe.. le dau in 5 mil una cu tot cu cauciuc.. |
1 Attachment(s)
oooo da :D... ce ziceti baieti? Attachment 774321:shock:
|
4 Attachment(s)
|
azi maine intalnire ceva ??
|
emy4 ever scuze ca ai fost la palat la 15 30 dar eu am uitat sa postez ca am fost pana in grecia duminika. defapt duminika am plecat dar trebuiau sa se intalneasca acolo posesorii de opel astra caci eu am mai fost la vreo 2 intalniri cu ei si ramasese stabilit asa dar .... id_ul meu este tramonty_scala add_me si mai vb pe mesenger poate si la telefon CEZAR sau KAYSER SUNT EU :p
|
pentru posesorii de Bertone am si eu o intrebare daca se poate. am cumparat un bertone ca lam vandut pe celalalt de 1,6 si cum spuneam am cumparat unu de 1,8 cu cod motor z18xe. masina e din 2002 a 6a si e inmatriculata pe franta nu scrie ce euro are pe brief. ati putea sa va dati cu parerea??? plsss
bertonele ala de 1,6 era din 2002 a-1-a cu cod motor z16xe si cand am inmatriculato a iesit euro 4 dar era trecut in brief_ul de belgia ca e euro4 daca stiti si aveti timp sa cititi si postul meu.... plsss |
cati bani farurile flo_bbi?? am si eu jante de bertone alea pe 16 cu spita lata daca te intereseaza. nu stiu sa pun poza aici eventual fac o poza si o trimit pe mes daca imi dai id_ul tau.
|
@ionutz- cand se fac intalniri anuntam dinainte...a fost prea urata vremea pentru a organiza ceva, ca sa stai 2 ore in strada pe o vreme de genu nu e prea dragut ;)
@flo-mi se pare mie sau jantele alea au prinderile 5x112? In alta ordine de idei nu am apucat sa vorbesc cu tipul, incerc sa dau de el saptamana asta. |
2 Attachment(s)
Vand jante originale opel 5*110 + cauciucuri . Jantele sunt intacte neatinse nelovite nu bat , nu au nici o problemaMotivul am alte jante si le tin degeaba in garaj.Pret 3oo euro discutabil. Cauciucurile sunt f bune si nerulate in ro.Jantele sunt in stare f buna , pot garanta pt ele mergem la orice test si daca au vreo problema platesc testul.Doar cei interesati, bagatorii .... NU.
0767675834 Sau [email protected]. |
Quote:
caut jante pe 17.. de bertone 2.2, bertone 2.0 sau astra H (alea cu spite subtiri) floo_17 ... id`ul meu |
Quote:
incearca sa dai de el :) |
Ce zici Florinike,se merita jentile alea ale lui FLo ?
Salut MariuSIK !!:D |
Quote:
Dragi colegi, daca aveti un prieten/amic/dusman/vecin dornic sa intre in comunitatea bertone, nu uitati de mine :D https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/105191-opel-astra-bertone.html Stima! |
e interesat vreunu sa faca skimb cu un bertone coupe 1,8 16 v ?? vreau un bertone cabrio
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
|
- Copyright 2026 4Tuning