Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

aXeL.ZeY 29-12-08 21:11

Re: Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei !

Marfa. A si omologato ?

Psycho 30-12-08 00:44

Re: Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei !

da ... e ok .. e street legal ;)

D_M_X 30-12-08 10:06

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1948618)
da ... e ok .. e street legal ;)

deci lu rasta man trebuie sa-i multumesc ptr valul de zapada incasat in masina pe tomis. Ce l-am mai injurat pe el si pe rotoaiele alea!!

ct11lyv 02-01-09 20:34

iatane in 2009 :D vedem acum ce o mai fi

Psycho 03-01-09 10:02

La multi ani ... si numai realizari in 2009 tuturor .. piticule ne vedem la munte :D .. pe partie sa ne rupem picioarele :D

Psycho 04-01-09 18:39

1 Attachment(s)
un reportaj de la mare .. multumiri lui zguby

CT 88 BAU 04-01-09 20:18

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1956894)
un reportaj de la mare .. multumiri lui zguby

pfff da nu a filmat chiar nici o televiziune cand am fost inainte de revelion ? cand era parcarea plina si zeci de masini ? :(( aia era stire calumea :D
e buna si asta :D tx zguby

B 52 AEV 09-02-09 11:34

baieti ... vine primavara ... facem mutarea inapoi la aqua ? :D

ct11lyv 09-02-09 19:36

nu facem ca trebuie rovinieta si pt timp de criza ..ramanem in oras. ;) acolo parca e prea sekestru si oricum se invart toti copii ..

B 52 AEV 09-02-09 19:38

ce bine era daca aveam un "playground" al nostru ... cu platit taxa ...cu orice .... numa` sa fie ....

the_virus 10-02-09 00:41

pai nu ne mai mutam pana la urma???:(

zbuf 10-02-09 08:19

odata cu venirea caldurii,de voie de nevoie tot la aqua vom ajunge deoarece parcarea de la lac va devenii neincapatoare pentru zecile de raceri,racerite,impresari si impresare:-P

GABBY_ 10-02-09 18:46

E neincapatoare pentru shaworma-ri cred :)))
Acolo e locul unde se ia masa in oras.

Psycho 10-02-09 20:59

gasim noi un loc unde sa ne strangem .. cred ca ne vom muta la sala sa numaram turele de tomis ;)

zbuf 10-02-09 23:28

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 2055593)
gasim noi un loc unde sa ne strangem .. cred ca ne vom muta la sala sa numaram turele de tomis ;)

:))) foarte tare...remember DDD?peugeot rosu...fara numar fara numar:D

All times are GMT +2. The time now is 05:12.

- Copyright 2026 4Tuning