![]() |
|
re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
1 Attachment(s)
ceva de genu vreau sa pun,nu e cine stie ce,dar trebuie sa gasesc pe cineva care sa am ajute avand in vedere ca sunt si student;))
|
Quote:
LE: din cate stiu eu aia de la stelco nu au diametrul mai mare de 60 |
Quote:
|
Mergi vorbeste cu cipriotu si intreaba l, daca n are spune i sa aduca de la Lunca Calnicului (langa Bv) , ca au fabrica acolo
|
diseara care se combina la ceva d'latu?? am gasit ceva "circuit" care ar merge testat;)
|
Undi undi? :D
|
Quote:
|
E apoasa...:( Mai mult e fleasca decat zapada! :(
|
cine alege poiana pt seara asta sa se distreze cu masina ... E DE NOTA 10 PARCAREA!!!
|
:lol:Salut. de mult vreau sa-mi fac si eu cont pe-aci...da numai acum am reusit. De ce? poate ma luminati cu o chestie. de cateva luni vad 2 civicuri inscriptionate prin bv, unu rosu si-unu gri metal. Ala rosu e al unei tipe. Stie cineva cine e? Super tare...conduce...de innebunesti. Azi noapte faceau drifturi la metro...sincronizare beton. Azi am vazut-o iar pe gacica, cobora din masina...super tare! Apoi am urcat dupa ea pe Dobrogeanu pana la un punct...k m-a pierdut cand sa prins k stau in spatele ei. Ma roade....cine draq e. Cred k m-am indragostit:twisted:
|
inscriptionate cu ce ?
|
mai multi vor sa stie cine e, daca aflii mai multe pm me :)))
|
Quote:
|
Quote:
pe spate am vazut ceva agentie de publicitate...cred:shock: oricum...tare tipa, conduce beton, inalta, picioare lungi....:rolleyes2 ...informatie de ultima ora...un amic zice c-ar lucra la TDM...revista aia... |
TDM my friends... TDM ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning