![]() |
Re: Machetele mele - bmwh548
Multumesc baieti! La multi ani si celuilalt sarbautorit de azi (nu spui cine, persoana importanta):lol:
|
LA MULTI ANI Costi, cu toate ca m-am trezit cam tarziu..............
|
8 Attachment(s)
BMW 325i Sedan Gama 1:24 (multumesc Florin Alex)
Cica nu mi-ajungea un motan in 4 portiere, am mai luat unul, sa fie acolo. Calitativ e putin sub cel Schuco, exista unele diferente de "echipare": consola centrala diferita, rotile diferite, geamurile nu au marginea vopsita (parbrizul e cel de la varianta Schuco, pus temporar). Edit: rotile sunt cele de pe 850i Welly de asta nu stau prea bine pe pozitie. |
Lasa bre ! Ia cat de multe poti, lasa sa fie :lol:
Si eu o sa mai iau la E36 cand o sa am ocazia :D Arata bine asta de Gamma. |
Fara numar, sa fie! :lol: Mersi Emil.
|
Doua frumuseti bre...imi place ca deschide tot si au detalii foarte bune!!!
Sa tot fie pe toate culorile... |
Mersi, mersi :D
|
Frumoase pisicile ! sa le stapanesti sanatos! de curiozitate te intreb daca sunt 1:24 si cat costa una , ca pe viitor trebuie sa am si eu asa ceva in colectia mea:D
|
Sunt 1:24, am uitat sa specific (corectez imediat). De gasit le gasesti pe ebay de obicei, cea prezentata astazi a aparut pe forum la vanzare si cum statea singurica acolo am zis ca e pacat de ea. Pe ebay licitatiile se termina de pe la 25 de euro in sus de obicei pentur una buna.
|
Ok multumesc si spor la colectionat frumuseti !
|
Multumesc la fel :-)
|
Vad ca ai pus mana pe ea.....frumoasa:D ...poate o sa gasesc si eu una cat de curand completa si la un pret bun ;)
|
5 Attachment(s)
Sar'na Costi!
Inainte: Attachment 2481583 Dupa: Attachment 2481584 Attachment 2481585 Attachment 2481586 Attachment 2481587 PS: culorile sunt o idee mai inchise, aparatul nu a vrut sa coopereze cu mine in privinta asta. |
Mult prea tare nea soferu'...
Sa traiesti boss! |
belea z4 asta :D
|
Bun.E asortat.Acum sa-i drumu pe circuit :lol:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
[QUOTE=bmwh548;5085171]Sar'na! Daca mai gasesti din astia stii adresa :lol:
Cum ar fi asta....:peace: |
8 Attachment(s)
BMW X5 E53 Motormax 1:24
Muuuuuuuulte minusuri, nu ma apuc sa le insir, as ocupa prea mult spatiu. Las pozele sa vorbeasca. |
Multa munca trebuie la macheta asta ieftina...:lol:
Fiule ai facut poze frumoase!!! |
Quote:
|
Hai ca nu-i asa de rea! Oare X5 ul facut de welly e mai ok?! Intreb pentru ca vreau sa iau si eu unul ca lipseste de la mine dar parca niciunul nu imi place cum e lucrat!
|
Am avut in fata toate variantele (Welly, Bburago/Maisto si Motormax), am ramas la Motormax. Partial pentru ca deschide tot si e o baza buna pentru transformarea jucariei intr-o macheta, partial pentru ca e la scara 1:24 (~195 mm lungime si 7x spre 80 mm latime). Varianta Bburago/Maisto tin minte ca era o idee mai mica (plus ca are stopurile metalice), iar cea Welly mi s-a parut ca are farurile gresite.
Edit: ca o curiozitate, pe sasiul variantei Motormax exista doua gauri (chiar la buza spoilerului) care presupun ca fusesera gandite pentru carlig de tractare (carlig de tractare care evident lipseste). |
Ok merci de pont' ! Si mie mi s-au parut farurile putin ciudate la Welly + foarte neglijent lucrata !
Prima macheta care mi-a intrat pe mana a fost un BMW X5 facut de Bburago cred ca scara 1:36, era a unui prieten... asta prin 2002! Imi placea atat de mult acea macheta incat i-am cerut-o o perioada si in loc de poze (ca deh nu aveam cu ce ) o desenam in creion!.... old times' :) |
Bravo Radule, sa marit colectia de Bmw-uri, sunt convins ca o sa-l faci tu sa arate mai bine,la mine cand parcheaza una?
|
Mersi Paul. Pai probabil cand mai treci pe la Noriel :-P
Quote:
|
Man da vad ca s-au zgarcit la culori pentru motor :lol::lol:
|
Coloratul e ultima problema. Mai nasol e ca motorul sta cu vreun centimetru mai jos decat ar trebui sa fie ca s-au zgarcit la plastic pentru suporti.
|
3 Attachment(s)
Mercedes Benz S500 W220 Motormax 1:24
Mi-am facut putin de lucru cu negru pe la grila si am montat o stema (multumesc Costi). Inainte: Attachment 2525683 Dupa: Attachment 2525684 Attachment 2525685 |
Alta viata fiule...:lol:
Imi place mult macheta asta!!! |
7 Attachment(s)
Porsche Cayman S Welly (multumesc flypr0ject). Scuzati pozele cu interiorul, nu mi-am dat seama ca sunt atat de intunecate.
|
O frumusete pe culoarea asta...
|
Cel mai frumos Porsche din toate timpurile!
Sper sa mi-l iau si eu la 1/18! |
E frumos ... ce mai.
|
Revenire in forta, spor la prezentari :)
|
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Pentru azi: Mercedes SLR Mclaren Motormax. Ma lasa rece ca si realizare, dar exista potential. Jantele (si cauciucurile fata) sunt schimbate cu unele de pe Golf IV R32, cele stock nu-mi plac deloc. Cauciucurile spate sunt cele originale. |
Ceva culori pe la motor??
In rest imi place, mai ales cu jantele astea! |
Pai, din mainile tale sigur o sa iasa ceva frumos, stiu eu ce zic!
Ma mir cum de nu l-ai tunat inca! Hai cu F10! |
Nu am vazut pana acum SLR pe negru, dar ii sta mai bine asa decat pe argintiu.
|
10 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
BMW 535i F10 Welly (multumesc paulg si Oftykosu). Mici retusuri cu negru (oglinda interioara care era transparenta, grilele care erau cromate in totalitate si interiorul tevilor de esapament). |
| All times are GMT +2. The time now is 04:10. |
- Copyright 2026 4Tuning