![]() |
Re: Ce vor barbatii?
pai eu cred ca o sa am posibilitatea asta
daca ai mei m-au ajutat cu jumate din suma cand mi-am luat prima masina eu cred ca peste 20 de ani cand probabil voi avea un copil major masinile nu vor mai fi o problema |
revenind, ca eu nu-s lamurit...
de ce e rau sa-ti faca prietena oral? fara mistouri acum... pana mea, face parte din jocurile erotice normale intr-un cuplu... tu esti curat, ea e curata, de ce ti-e sila daca o iubesti? ( pt k dak n-ai iubi-o n-ai "feri-o" de "raul" unui sex oral ) stii... de la daci si romani incoace, 69 e pozitia preferata a lumii ;) fii atent, raspunde-ti-mi numai dak aveti kef sa argumentati, fara atacuri si mistouri |
pai cum sa-i faca ma asa ceva ... ???? n-i vazut la tv?????i-a facut aia tot ce a vrut omu ... oral ....anal .....si-a bagat si facaletzu in cur k asa a vrut ala ! pe ea o durea da il iubea be shau .... si ce i-a facut animalu apoi ? a lasat-o clar:P
|
Quote:
of aleks nu iar ..abia se inchisese subiectul! dar sa zic iar ca si tu ai inteles aiurea! cu restul m-am lamurit! ideea era urmatoare: ii faci daca vrea si vine ea cu ideea... nu sa o fortzezi sau sa-i spui "sugeo" ca s-ar putea simti prost si sa strici frumusete de relatie! si pul@ direct dai la una de care nu-ti pasa...la cea la care tii cred ca trebuie comunicare ! |
Quote:
ai nuantat parerea ta, daca spuneai asa de la inceput nu mai iesea discutia asta pe sapte pagini... aici sunt deacord cu tine, comunicarea e esentiala.... in special daca vrei sa o convingi sa-ti faca ceea ce ei s-ar putea sa nu-i treaca prin minte... :twisted::lol::twisted: |
Quote:
|
deci voi ce vreti(sau unii dintre voi)??? o femeie sa o prostiti si sa faca ca voi fara ca ea sa isi dea seama ...dar astea nu parca le foloseati pt jocurile voastre ??? si cand va vine mintea la cap sa va asezati ...aolo nu mai gasiti ce trebuie.......parca sunteti mai nehotarati decat femeile....
|
o femeie daca ii face placere face tot!!!!si intr`o relatie mi se pare corect sa se incerce tot posibilul...daca nu cu persoana iubita atunci cu cine????cu primul gasit????nu cred k o femeie cat de cat normala ar face asa ceva....e corect ce spun?
|
nu cred k m-am exprimat bine cu cuv "normala"...care are de gand sa`si faca o relatie serioasa - asa e mai bine cred....:)
|
Quote:
la cap sau la corp ? :D pt ca am nimerit una normala si la cap si la corp care a facut ;) si inca nu eram persoana ei iubita :D |
bun...m-am corectat mai jos.....ce inseamna "normala" :D
|
si m-am referit la subiectul de mai sus cu iubite - cu sex oral etc....intelegi?
|
da sefa...incearca sa dai edit la ultimele posturi ... sa fie spusa parerea doar in un singur post. ;)
as fi de acord ! pt k ar fi persoana iubita...ne cunoastem bine...ne stim organismul...so...why not ! |
mult sex si pizde bune de ***ut
|
la 12 ani ???? deja ? :p
bv tati...esti zeu =)) |
esti tare "baby"....dak la 12 ani vrei sex , pi..e...etc =)) =)) =))
|
s-ar putea sa fie o eroare cu varsta ;) - sau sa fi facut el ... baby :)
|
numai dupa exprimare iti dau seama k e copil.....
|
ce vor barbatii?C.P .Fg ,adik CAI(putere daca se poate),PISTOALE,FEMEI GOALE:lol: :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
Quote:
nu toti gandesc asa aleks ... stie ea ce spune :) eu unu is de acorc cu tu,dar tre sa recunoastem ca sunt si f multi barbati cum a zis mertzanik |
Quote:
|
Quote:
|
@tuningboy - de aia tre sa "convingi" tu cat mai multe primul, k sa le scapi de barbatii aia rai care profita de ele :D:D:D
@obraznick- exact asa ;) |
doamne ... vbiti de sex si de oral de parca atzi vb de azteci , sau de ozn`uri .. fa tu primu pas... o ia capu .. si-o sa se simta... si daca nu ... 9898796 in 19826824 :)
|
hm...parerea mea e ca in romania mentalitatea este inca invechita....la noi nu exista termenul de "educatie sexuala".aceasta in occident se preda in scoli.la noi sexul inca este un subiect tabu....
|
se face educatie sexuala brain dar nu la varsta care trebuie... in a10a si acum in a11a se face,,,,cand deja mai toti stiu practic,dar cica si teoria trebuie stiuta :) ar trebui educatie prin a7a sau a8a !
|
hai ma......nici aia nu se poate numi...deci in occident exista carti pt copii de clasa a3a despre SEX,spus pe limbajul lor ;)
|
ca sa nu fim off topic, a se intelege ca NOI barbatii dorim carti,cd-uri,ore de educatie sexuala pt copiii nostrii ! :) :lol: :lol: ! spuneai ca pe intelesul lor in afara sunt carti...pai in cls a3a cred ca majoritatea stiu de pul@,pizd@,c0aie,.... poate nu stiu stiintific,dar la prostii nimeni nu-i intrece..oricum sunt sigur ca multe chestii nici noi nu le stim sau ce mai mari(unele denumiri stiintifice...anumite chestii)
|
hmm multi caluti sub capota ;) si gagici multe sa fie atmosfera :D
|
Toata lumea stie ce vor barbatii. Bani! Daca ai bani, femeile si masinile vin singure. Mai sunt si asa zisi "barbati" care vor bani, masini si.... barbati. Dar aia nu-s barbati.
|
......barbatii urla k vor sex si femei si bautura si nici ei nu stiu ce vor .....
|
dak barbatzii nu stiu ce vor ... atunci fetele stiu ? :D
|
....pai majoritatea da ;) dak nu ai observat ......se impart pe diferite categorii in functie de ce vor...
|
Care este femeia ce place barbatului, care este considerata perfecta? Exista vreun tipar? Ar trebui sa fie un model, o "icoana" la care sa fiu raportata, comparata?... Insa barbatilor le plac tot felul de femei, ei au preferinte ciudate, opuse, perfectiunea unuia fiind total opusa cu a altuia
|
......auzi sasha da asta nu trea la femeia ideala? ;).....
|
mda...se poate...dar nu toti barbatii cauta "femeia ideala"....cea kre de fapt nu exista.....
|
......m`am referit la altceva ....never mind ;).....
|
2 Attachment(s)
Jenna Jameson :D
|
loool! sigur n-ai gresit topicu? asta crezi ca vor barbatii? :twisted: :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning