![]() |
neah .. e prea bine ca sa fie adevarat ..
tre sa fie ceva la mijloc :) vbim noi pe ym ... o sa-ti pov. e aproape imposibil frate .. cate chestii putem sa avem in comun .. mai toate , ma jur .. are un gagic cu care in 2 luni s-a certat/desp de 6 ori :lol: :lol: so .. plm |
Re:
Quote:
SAU: sta si cu tine si cu ala...se cearta cu ala...sta bosumflata cand te intalnesti tu cu ea...o intrebi ce are...nu vrea sa raspunda...incerci sa o scoti din starea aia...nu reusesti...faci \"baloane\" si ii dai tu cu flit sau te certi cu ea :) ciudate femeile astea...vezi ce faci :P |
ole santos :D hai sa te vedem :D cum iese treaba :D
nu mai spuneti .com .ro e enervant rau :evil: |
:) damn ..
complicat ... eh , o sa fie interesant oricum |
golf.net...ne lasi.org ? :D
santos...gud lac! |
eram mai mult ca sigur ca cineva o sa mai scrie PUNCT.*** !
complicat necomplicat... tre sa iasa :D esti baiat destept ! |
mey zi-ne cum e live...
te-ai intalnit cu ea? |
azi la 2 se intalnesc mah :P
|
bai,deci...noi2 nu am vb pe ym,si uite ca am avut dreptate,coreeeect?
si am zis ceea ce am zis din scurta \"descriere\" care ai facut-o......s.e vede ca-ti place de ea :wink: dar las' ca vb noi |
frate , e super scumpa tipa ,pan` acu n-am mai intalnit o tipa cu care sa am atatea in comun . .
in fine .. am povestit .. prin ce trece ea .. i-am povestit si eu =)) fara sa-i zic de monica .. a fost o faza super tare .. m-a intrebat .. cum sunt eu .. combinat singur etc =)) ma uit la ea , ii zic singur =)) in a doua secunda suna telefonul =)) monica.. ii inchid .. ma intreaba tipa .. cine era ? ii zic .. ah .. un prieten , neinteresant =)) s vdm cum evolueaza am stat 3 ore , nici nu mi-am dat seama cand a trecut timpu :) |
fratilor ... need sum help ... advices
sunt cu o tipa de vreo doua luni (aproximativ)... toate bune si frumoase pana acum...da' s-a ivit ceva care mie unu' nu imi convine si nu stiu ce sa fac... iata problema : dupa 2 luni am inceput sa ma atasez de ea...ea ma place / iubeste (nush cum sa zic mai repede) dar eu unu' sunt frustrat de faptul ca am reusit sa ma atasez de o tipa dupa aprox un an de la o mare deceptie... acum ca m-am atasat, nu vreau sa mai continui relatia...da: imi place gagica, o ador pur si simplu, dar simt ca nu mai pot continua...stiu ca suna super ciudat...dar inima imi spune sa stau in continuare cu ea...pe cand creierul imi spune ca nu...ma gandesc ca poate se repeta istoria si chiar nu imi doresc sa mai sufar vreo deceptie ... mai ales ca anu' asta am BAC-ul...ganditi-va ce ar insemna o deceptie ca cealalta de nu mi-am revenit aprox 2 luni de zile...cred ca mi s-ar pericilita BAC-ul si nu imi doresc... voi ce ma sfatuiti sa fac ? |
deci..............monkey style.............:D
|
daca te-ai retras acum, fara sa ai un motiv, te vei intreba \"for good\" cum ar fi fost daca...
nu cred ca te va ajuta faptul ca ai facut-o doar ca sa preintampini un rau mai mare... eu in locul tau as merge in continuare, dar as incerca sa nu ma implic 100%... ( stiu stiu, usor de spus din exterior) oricum, nu te-as sfatui sa te retragi DOAR pentru motivul asta... mia ai si altele si nu ni le poti spune? |
i-am explicat io cum sa faca in asa fel incat sa nu iasa in pierdere...stii tu,2 variante
aleks,stii ca maimutza nu da drumul la o creanga pana nu se apuca de alta,eh asta i-am sugera si io lui sa faca |
raspuns la semnatura lui neddbrain : DA
in cazul ca e EVO VIII asa cum zici |
OT in semnatura ma refer la ibiza.de evo nimeni nu se atinge :lol:
cine stie,cunoaste :wink: |
evo era mai fain pe rosu... am eu o slabiciune la culoarea asta... dar si asa cum e, cine mai face pretentii acum? :wink:
si intr-adevar... cine stie... cunoaste :lol: |
need , poate nu ma dai o tura pe 17 ..
mustang , risca-te frate .. dar cum au zis baietii .. nu 100% . . unde-i fun`u frate daca nu risti ? .... incearca .. tu chiar crezi ca n`o s-o mai patesti niciodata ? ce-ai patit cu tipa .. aia ? de mult etc ? stai calm ,c`o sa se intample .. tot o sa se repete .. prima oara e grav , a doua oara e asa si asa , a treia oara deja .. esti obisnuit cu pizde proaste care nu-s in stare sa aprecieze ceea ce le oferi si se duc dupa altceva \" mai bun \" ... ;) sfatu meu ... baga-te ;) n`o sa regreti =)) cel putin nu prea curand .. ca peste o anumita perioada de timp o sa regreti ca plm ,e inevitabil ,asta e :) ramai cu cea fost frumos si aia e... |
am dormit si eu 2 ore dupa bairam :D si sa va povestesc :D
ma rog o fost frumos in general ... si am gasit o tipa superba foc ... pacat ca nu a prea dansat :( .. plm .. a adomrit in slbz ma rog.... pt poza va rog Ym :D o sa o sun sau sa vorbesc cu ea pe messenger... celealte fete ... nu pareau ... dispuse.... :d PS: mai multe pe Ym :D |
Hormonu'... bate neuronu'.... :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
merci...am luat decizia de a continua...sper sa nu fie 100% daca ma implic mai mult... da' riscam...nu e nici o chestie ;) va spun pe parcurs cum o sa mai fie ;) |
frate mustang,ceea ce noi ti-am zis,e logica de fmeie....vezi tu...totusi e si ceva rentabil la mijloc :lol:
|
lasa mah...
ce se poate intampla mai rau ??? nu pun la suflet decat 75 % din ce spune... ;) |
Re:
Quote:
eu nu pun mai nik din ce spun ele, in general, k asa m-as impusca in 3 zile :lol: . nu are rost... ele spun o kestie ca fiind de o importanta cruciala, si dupa 2 ore, daca apare vre-un alt factor in ecuatie, problema precedenta nu mai conteaza nici cat negru sub unghie... |
nush mah...consider ca a trecut destul timp...mai dau si eu o sansa la o gagica din an in paste :)
|
vai tu ..
pseudozeu mic ce esti ... :o |
Re:
Quote:
eu te-as lua de urechi in locul lui :lol: :lol: |
n-are decat ..
|
pseudozeu huh ???? :)
las ca te trag de urechi la o bere :D |
Mustang Mach One bafta ce pot sa-ti zic :) doar nu o sa fie chiar asa de grav daca va despartiti :) Dont worry be happy ! :)
|
yo zik k e bine si singur dar si cu bf/gf ... adik sunt momente ale vietii knd vrei sa fi solo .. si altele knd vrei sa ai pe cineva langa tine sa te ajute si sa te inveseleasca .... asta e parerea mea :)
|
Re:
Quote:
parerea mea |
io ma refeream k esti singur acuma pt k asa vrei tu .. nu k iai zis pretenei tale .. stii \" we need some time \" .. in sensu asta am vrut sa zik :)
si dak vrei gf ... atunci \"iesi la vanatoare \" :D :D |
mmmm sincer sa fiu.....ultima astfel de \"depresie\" am trait-o acum o sapt sau doua......asa,vreo 2 zile :lol:
nush frate...io cel putin daca nu mai vreau o gajica,tot nu ma cumintesc...serios...nu vad rostu.o evit vreo 2 zile cat sa-mi pun io gandurile in ordine si gata |
depinde la tine poate dura 2 zile la altu 2 saptamani sau 2 luni :)
aici e vorba de fiecare persoana in frate .. desi in genere mi se pare mai bine cu cineva langa tine adik nush e klumea sa ai pe cineva mereu si sa te iubeasca nu sa stea cu tine din diverse x motive kre sigur sunt de *** :) |
Este o intrebare dificila! Solo sau combinat? De fapt nu intrebarea este dificila ci raspunsul. Eu cred ca raspunsul depinde foarte mult de la persoana la persoana. Sunt patru tipuri de barbati,deci patru tipuri de raspunsuri:
1) genul de barbati carora le place sa fie burlaci; burlac = sa poate iesi oricand nedepinzand de nimeni; sa poate bea ce vrea, cand vrea, cat vrea fara sa dea explicatii; sa se uite cat vrea dupa gagici, sa se dea la ele; sa agate zilnic; etc 2) genul de barbati carora le place sa aibe femeie langa ei dar sa fie si burlaci; Aici se incadreaza majoritatea barbatilor dar nici femeile nu sunt mai prejos. Barbatii din aceasta categorie sunt cei care nu stau pe ganduri daca pot insela. Ei considera ca pot iesi cu x,y,z sa faca ce vor ei cu ele. Aici este vorba multor prieteni de-ai mei, citez: \"Pe x o tin de suflet si cu restu' ma distrez si eu, doar sunt barbat!\". 3) genul de barbati care par fideli dar in sufletul lor este o dorinta arzatoare sa insele dar nu au cum (diferite motive cum ar fi: look-ul, banii, tupeu, timp) 4) genul de barbati care chiar sunt fideli Genul de barbati care sunt de admirat dar care uneori sunt stricati de femei de kko (esecuri in relatie/relatii provenite de la femei pt care nici un scuipat nu as da)si care se muta din categoria asta in categoria 3 (din pacate). Sunt tipii care cu toate ca si ei se uita dupa femei, nu intorc capu' si-si iubesc femeia mai mult decat oricare alta. Pur si simplu nu-i intereseaza altceva decat ce au. Categoria 1: evident ar raspunde ca cel mai bine este SOLO Categoria 2: tot SOLO probabil ca voteaza Categoria 3: voteaza COMBINAT Categoria 4: tot COMBINAT voteaza Acuma daca o luam altfel, sunt multi care habar nu au ce vor. Cand esti combinat vrei solo si invers. Este randul meu sa votez: COMBINAT. Eu prefer sa fiu combinat, prefer sa-mi traiesc viatza alaturi de cineva care merita evident. Nu sunt adeptul burlacilor chiar daca cand sunt 'free' imi traiesc viatza la maxim. Asta nu inseamna ca f_t tot ce prind sau chestii de genu'. Cand sunt 'free' si vreau sa agat, am niste conditii foarte stricte. Daca mai vreti sa scriu, mai scriu pt ca mai am de spus o gramada. Tot ceea ce am scris a fost o sinteza a gandurilor mele. :lol: |
heh......ce pot sa zic.......chiar ma gandeam de unde ai scos aceasta \"teorie\"....pana la urma ai sus,anyway.........orice ai zice,tot mai bine-i combinat....pana si agatatul este mai palpitant pt ca ai avea ce sa pierzi........
io sincer spun acum:daca as da de o tipa super ok,nici nu mi-ar treece prin gand sa o insel.aici intr-un fel este si putin vina lor,pt ca de multe ori,(oi cel putin)incep o relatie cu un gand,si o termin cu alt gand....nush cum sa explic......poate daca si ele ar sti cum sa ne tina aproape nici noi n-am mai fi asa \"curvari\" |
....eu zik k se kam abereaza un pik pentru k sunt doua lucruri mult prea diferite....fiecare implik cu totul alte lucruri , alte \"sentimente\" , alte implicatii , samd....kred k orice persoana care a trecut prin amndoua fara sa fi suferit vreun esec major e constient k nu prea poti sa alegi....fiecare chestie isi are farmecul si nu prea merg comparate k e aproxamitv k si kum ai zice imi place singur sau imi place sa am prieteni(aproximativ).....
|
mie imi place si si ....
cand t intreaba vre`o pisda eshti combinat zici nuh :) ... vrei sa ma combini :)) ... da e bine si cu ... in fine intelegetzi voi :)) |
.....nu intelegem psycho ia explica`ne te rog....... :joy: :hug:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:12. |
- Copyright 2026 4Tuning