![]() |
de fapt sunt 5, uitasem alex23gam
|
De la prezentarile masinilor ati ajuns baieti sa spuneti cu ce se ocupa fiecare. Datimi voie sa ma prezint: ma numesc Gabriel curentatu si sunt de profesie fumator scrumeor. Incantat de cunostinta! Voi cine sunteti?:P :D :peace:
|
pai atunci hai sa revenim la prezentarile masinilor :lol:
|
Exact. Bogdan vad ca esti online. Ce numar ai la masina? Poate te stiu. Eu am BC 01 KFK si e un logan albastru metalizat cu folii pe el
|
cel mult poate il stii pe tata, ca eu n-am carnet inca ;)
oricum... bc-01-thy |
Si la mine masina ziua o mai foloseste taicamiu ca merge pe teren cu ea dar de obicei noapte este in mainile mele :D
|
ceva curse :roll: :P
|
Chiar in seara asta mam luat cu un alt logan alb tot de 1.6 cu folii doar pe spate si mam intors cu frana de mana la policlinica si a plecat. :)
|
am si eu o intrebare:nu ar fi normal sa ai permis si eventual masina k sa poti fi membru intr-un club de tuning? :wink: no ofence but...
|
lol poate te vad prin oras... sa ma plimbi :twisted:
|
Da,eram cu Boasa si dupa o intoarcere cu frana de mana tipul cu loganul alb s-a speriat. Unii n-au tupeu...
|
Re:
Quote:
|
:raving:
|
deci va avertizez
va cenzurez post-urile daca mai postati off-topic. intrati pe discutii diverse pt continuarea discutiei aici astept poze ( de preferat mai mult de 3-4 pentru fiecare masina ) cu masinile frumos modificate din bacau |
aleks are mare dreptate. sa reveninm la topic.
trebuie sa fac poze la bmweu ala coupe seria 6. ala care are la numar cat. |
si eu tre sa mai prind bmw`u albastru si o ocravie cu neoane :wink:
|
eu si XbogdanX am fost in centru sunt noutati cum spunea: octavia cu neoane
taxiu vectra tunat i-am vazut masina lui Silviu 8) |
deci vreau sa va anuntz ca este un mustang in bacau. acuma are numere de bacau. am uitata nr de inmatriculare.
|
am auzit si eu da` nu l-am vazut :cry:
|
e marfa rau. e argintiu si mi se pare ca e decaotabil. nu mai tzin mite bine.
|
tre sa-l vad neaparat.. eventual sa-i fac si poze 8)
|
salutare allz ... n-am mai dat de mult pe aici :) .. am sa pun niste poze cu masinutza mea :) ... scriu in numele lui Radhoo ... Ghost_Z
|
Re:
Quote:
|
iasa vedem ce a mai facut radu pe logan(totusi de ce l-ai pus pe taxi)
da si vasile vrea sa-l faca pe a lui adik asa in stilu tau? ========================= discutiile va rog sa le purtati in topicul special(discutii diverse).aici doar poze cu masinile din bacau, si comentarii pe marginea lor-aleks |
k! ma scuzi ca sunt cam nou pe aici si inca mai tre sa ma uit prin toate topicurile
|
4 Attachment(s)
uite rrr`u :wink:
|
chiar banale jantele(parerea mea)
|
asa mi se par si mie.
|
ei lasa ca merg destul de bine cu contrastul masinii,vin asa ca o continuare.Oricum e destul de reusit
|
e foarte frumoasa masina, nu fiti carcotasi, si e kiar mai frumoasa acum, de cand nu mai are plasa alba in spoiler :wink:
|
auzi zerofast :lol:
|
Re:
Quote:
|
ideea e ca mie nu-mi prea place plasa neagra 8)
|
Re:
Quote:
|
4 Attachment(s)
eu cred ca avea o plasa argintie. sau poate era alba. in fine. sa revenim la alta masina. JOBu meu. :D :D :D in curand o sa fie BC-87-BUS :D
|
orcum mai este mult de munca. dar o sa iasa ceva f tare. sa va uitatzi dupa ea pe strada. o sa intoarca priviri. :D
|
ba da vad ca va inghesuiti. nu gluma.
|
mertan, cred are potential masina ta. Daca e intr-adevar un M5 (nu ma pricep la bmw-uri), ai o bijuterie pe maini. Sincer nu pot sa spun ca imi place extrem de mult cum arata acum, dar astept sa vad ce vei scoate din ea. Avand in vedere ca de obicei de masinile astea se trage in draci, in ce stare e motorul ?
|
Re:
Quote:
motorul pare a fi in stare buna, masina e vopsita bine, pare ok pentru varsta ei... |
Deci nu doar pe Dacii se aplica M'uri care nu au ce cauta acolo :twisted: :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:34. |
- Copyright 2026 4Tuning