![]() |
Re: Ag-88-pva
Bravo .. imi place pana aici .. dar ia incearca tu si schimbai tu ochelarii la faruri cum le am eu ,scoate masca si pune`i sita direct,si imbraca bara in autocolant k iese mai bine.
|
Quote:
|
Vii la Buzau la expo??
|
nu vin.imi pare rau...:((((
nu mai da quote la ultimul post pentru ca se subintelege cui ii raspunzi multumesc SirNenea |
4 Attachment(s)
se pare ca lichidul de frana curs dintr-un etrier si praful de placute si-au facut simtita prezenta si a trebuit sa revopsesc jantele fata,deoarece tot am prins ocazia ca si le-a facut si XBM-u!....:D
|
pune poze cu toata masina dupa ce ai re-vopsit jantele
|
crezi ca are vreo importanta?!...dar daca tu vrei o sa pun!;)
|
ca se vede ca da foarte bine cu jantele proaspat vopsite
|
4 Attachment(s)
pababibam!................:D
|
now we`re talking ... nice ...
abia astept sa mai vin pe la arges sau sa vii tu pe la pitesti , sa o vad integral ...ca atunci am vazut-o in treacat ... dar tot m-a uimit cat de bine arata ... sincer , arata mai bine in realitate decat in poze |
No Comment !! imi place cum arata mai ales jantele .. sunt curios ce modificare o sa urmeze .. :)
|
nici eu nu stiu sigur ce va urma....
|
asa mai Bolidule:D ,e lux cu jantele albe vopsite,au cand vad jante albe zici ca vad R12 Gordini nou.au iesit bine ;).
|
cred ca vor fii vopsite si jantele spate fiindca nici nu se compara vopseaua data cu pistolul pe care o prepari tu cum vrei(in asta am bagat mult intaritor sa reziste) cu cea de la spray care era inainte.m-ar tenta si niste dungi Gordini ,dar nu stiu sigur am mai vazut pe o dacie ca a mea si venea bine cu toate ca ele nu au fost pt model ca al meu.si ar mai fii o problema daca vreau dingi gordini trebuie sa renunt la dungile negre de pe linia centrala,dungi pe care nu le pot scoate fiindca se iau cu tot cu vopsea.:((
|
dar nu ii pune dungi gordini . pune ceva asemanator , dar personalizat . nu ai fi mai multumit si mai mandru de tine atunci ?
|
as fii mai multumit dar nu stiu ce altceva! daca as venii eu cu ceva propriu ies din linia clasicului,ceea ce nu vreau!;)oricum ms de sfat.
|
poti sa faci ceva personalizat si clasic in acelasi timp . exact cum am zis eu mai sus , pune ceva asemanator cu gordini , dar totusi personalizat .
|
Bolidule intra aici si poti vedea multe desene:D ca sa vezi ce ti-ar placea http://gorde.org/gmania/2
|
@ bolidu : apropo , cica sambata , pe 13, ar fi curse la pitesti , linute sau indemanare, nu se stie inca ...
vii ? |
vin sa ma uit...............ca de liniutze poate sa particip asa la mijto sa ma vada lumea!;)
|
7 Attachment(s)
daca-ti pui dungi vezi sa nu te alerge mosul ala cu r12 gordini :))
|
gata.m-am hotarat.....PVA-u va fii dungat!!!:D(dar nu stiu cand)_dau super bine pe dacia aia albastra.si de mos nu mi-e mie frica.............;)
|
pai macar sa iti vada lumea masina , nu neaparat sa participi ... sa ne cunoastem si noi mai bine , si anunta-i pe toti de prin arges , cu toate ca nu e nici o informatie oficiala pana acum
|
Quote:
|
daca va fii ceva oficial voi veni si poate si particip asa la spectacol sa vada lumea masina cum zici tu!:D
multumesc COCOT!unde ai vazut-o? |
Quote:
|
acolo stau.;)
|
si la ce fel de dungi apelezi?
|
e foarte mishto aia cu dungi argintii pe culoarea masinii albastra ... alpine din prima poza!!:X
|
2 Attachment(s)
pozele care mi le-ai cerut;)
|
parca mai misto iar sta cu dungile gen renault alpine...
|
1 Attachment(s)
asa as vrea dungile (ca in poza) dar nu stiu ce sa fac ca ma incurca semnalele de pe aripi ca vin exact indreptul dungii subtiri si cum am mai spus nu cred ca mai pot scoate dungile deja prezente pe masina fara sa se ia si vopseaua si din aceasta cauza s-ar putea sa renunt la idee.nu stiu sigur!
|
::dance::hug::flower::bunch::LA MULTI ANI!!!:boxing::joy:::tetter:
|
LA MULTI ANI:flower::bunch::peace::hug:
|
nu stiam k exista Sf. bolid.... dar...oricum LA MULTI ANI!!!! multe bucuriii bla bla bla
|
ahh ce sete imi era :lol: La multi ani !!!
|
La multi ani !
Speram sa te vad cu masina la Buzau. Sa o vad si eu de aproape. |
hai La multi ani si Km...
|
La multi ani !!!
|
tozule nu ne mai onorezi cu prezenta :)